Hirdetés

Hirdetés

Aktív témák

  • guriga1234

    addikt

    válasz Fidel76 #36733 üzenetére

    Off
    "na most akkor aki ezt a forumot olvassa különböző emberek tapasztalatairól vagy véleményeiről nem értelmesek?" - ilyet én nem írtam, ne csúsztass! Amit én írtam, az ez volt: "Az értelmes ember a saját igényei alapján vásárol, nem pedig X vagy Y igényei/véleménye szerint."

    "Vagy te a fogyatékosknak adsz tanácsot vagy mondasz véleményt?" - Sem tanácsot, sem véleményt nem írtam senkinek (leszámítva azt, hogy mindenki maga válasszon). Ha valaki kérdezett valamit, annak válaszoltam (gyk: segítettem).

    "Ennyi erővel akkor téged se kell komolyan venni" - eddig akinek segítettem, az meg is köszönte, mert úgy volt, ahogy írtam. És ismét: sem véleményt, sem tippeket nem írok. Ha valamit nem tudok, akkor nem szólok hozzá.

    "Másik meg, hogy a jelforrás 1 áruházba nem biztos, hogy ugyan az mint neked otthon. Itt elöjöhet az, hogy hazaviszed és mégse ugyan azt látod mint ott. Sőt az is lehet, hogy az otthoni jelforrásoddal 1 másik tv az elektronikája miatt szebb képet adna." - amelyik egy áruházban jobb képet produkál (megfelelő beállítások után), az otthon is jobbat fog. Csodák nincsenek.

    "Plusz van egy olyan, hogy ahány ember annyi szempont. Mint pld, Képminőség sima TVzésnél,fullHD-nál,ergonómia,szolgáltatások,hangminőség,dokumentáció,ár/érték,konzolok és pc összekötésnél a játszhatóság,állíthatóság,mennyi és milyen garancia,stb." - Hát ez az! Mindenki a saját szempontjai alapján válasszon, ne mások szempontjai alapján. Ha nem vetted volna észre, pont ezt írtam.

    "Nemhinném, hogy 1 áruházba a saját benyomásaid alapján mindenféle utánaolvasás(tesztek,forumok)nélkül bárki a számára legjobbat ki tudja választani." - Hinni a templomban kell. Az én benyomásaim alapján senkinek sem kell semmit sem választania, hiszen soha nem is ajánlottam senkinek semmit. Ennyire rövidnadrág vagy szövegértésből?

    "Másik meg amivel meg is mosolyogtattál, hogy a teszterek nem értenek hozzá és csak a grafikonok,számok világába élnek(persze gondolom magadat hozzáértőnek tartod." - Azon mosolyogsz, amin akarsz. Egy szóval sem írtam, hogy egy teszter (egy valódi teszter, aki műszeresen mér, nem pedig vérpistike, aki aztán nagy mellénnyel kezdi osztani az észt) nem ért hozzá. Hol írtam én ilyet? Másrészt: magamat nem tituláltam hozzáértőnek, bár villamosmérnök vagyok, és nem kevés év szakmai múlt áll mögöttem, talán több is, mint ahány éves vagy.
    On

    Írhattál volna privátban is, mert ez nagyon offtopic. Vagy ettől most nagyon okosnak érzed magad?

Aktív témák