- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Vezetékes FÜLhallgatók
Aktív témák
-
GazRic
senior tag
Üdv!
Kérdésem lenne, melyik TV lehet jobb választás:
LG 42 LH5000 vagy Samsung 40B650??Amire használnám:
Video: fullHD mkv (USB HDD vagy pendrive esetleg DLNA (bár nincs túl jó vélemény róla)
Digitális tv: UPC (most csak digital később HD , vagy Mindig TV)
Minimálisan PC (játék, internet)100Hz illetve 200Hz-nek van-e nagy jelentősége?
EPG-t mindkét típus támogatja normálisan (tapasztalatokra lennék kíváncsi)?
Köszönöm!
PSN ID : MrManson_HUN ** PS5 *** Samsung Galaxy S20+
-
Yany
addikt
válasz GazRic #36851 üzenetére
Igazából pont a te kérdésed van a leginkább kitárgyalva már a fórumon. B650 jobb vétel lehet, kivéve, ha kritikus az input lag számodra, mert abban az LG-k jobban állnak. Ha bővebb info kell, kis túlzással az elmúlt hónap másról sem szólt, csak erről a két monitorról.
Építs kötélhidat - https://u3d.as/3078
-
GazRic
senior tag
Folyamatosan olvasok vissza ...
PSN ID : MrManson_HUN ** PS5 *** Samsung Galaxy S20+
-
emre33
addikt
-
denes123s
tag
Mi ez a CI és CI+, és mire jó?
-
anrab
addikt
-
Zorg001
csendes tag
Sziasztok ! Most csöppentem e közösségbe, így mindenkit üdvözlök. Most vásároltunk egy Samsung LE32B650T2W felségjelű tv-t. Hát szóhoz sem jutok így elsőre. Az lenne az első kérdésem, hogy érdemes e firmwaret frissíteni? Találtam a samsung oldalán. Az enyémben 2000/01/01_000104 van. Fogalmam sincs, hogy ez mit takar. Gondolom, nem az évszámot.
-
juhiimi
aktív tag
válasz guriga1234 #36849 üzenetére
Megoldottam.Talaltam neten egy forumot ahol ajanlottak a java ps3 media server nevu programot es ezzel tokeletesen mukodik,latja a hd filmeket is es a 720p-seket lejatsza szepen az 1080-asokat mar nem annyira de gondolom azert mert nem eleg gyors a halozat,en meg azon is meglepodtem h halozaton keresztul a 720-asok szepen futnak.De nagyon szuper cucc ez tenyleg.Es kezikonyvbe meg semmi hasznalhatot nem ir ehez csak h csatlakoztassam a routerhez aztan a pc hez meg a tv hez es akkor latjak egymast...dehat e nelkul a program nelkul ketlem,szal ha masnak se mukodne probalja meg ezzel;).
-
Zorg001
csendes tag
válasz guriga1234 #36863 üzenetére
Köszönöm a gyors választ. A mobilhoz hasonlítva a frissítés ott mindenféle apró hiba javítását takarja. Ezért gondoltam, hogy kellene. Viszont semmi rendellenességet nem tapasztaltam (eddig). Így egyenlőre nem frissítek. Viszont az .mkv nekem sem megy rendesen. Vinyórol próbáltam egy filmet megnézni és nem volt hangja. fullHD-s 1080p.
-
guriga1234
addikt
Ez nem feltétlenül van így. Az eredeti fw-rel (W-sek) nem volt probléma az USB-ről történő lejátszásnál a képaránnyal, az újabbal meg van gond. Egy ideig a P-snél is volt ilyen, de ott kijavították. P-snél ez áthidalható volt, ha DLNA-n keresztül nézte az ember, mert úgy nem volt képarányrontás.
Vagyis ez a "mindig érdemes a legújabb firmware-t telepíteni" szöveg csak akkor igaz, ha a visszajelzések jók. -
eax1650
aktív tag
válasz #03740288 #36815 üzenetére
Hali! SEMMI RÁSEGÍTÉS!!! Én 1 TB-os USB tokos külső HDD-t használok adatmentésre és hurcolásra.
Készítettem az elejére egy 100GB méretű FAT 32-es partíciót. A tőbbi NTFS, mert ez kell a PC-hez. A FAT 32 cluster (felosztás) van a pendrájvokon is. A gépek (LCD/plazma TV, házimozi erősírő) ezt ismerik fel és játszják le általában. Az NTFS formátumot nem is látja mindegyik ! És ez e fontos! 120 GB fölött csak trükkösen lehet FAT 32-t csinálni! Egy 2 órás HD film kb. 4 GB van csak. Úgyhogy van hely bőven. Mindegy, hogy mikor dugom a beltéribe, házimoziba az USB kábelt vagy ha folyamatosan csatlakoztatva van, csak a HDD tápot kapcsolom be, ha felvenni vagy lejátszani akarok, minden esetben felismeri. Itt egy pl.: http://www.edigital.hu/Kulso_merevlemez/Samsung_STORY_Station_35_1TB_5400rpm_USB_20_%28HX-DU010EB/A62%29_kulso_merevlemez_fekete-p47095.html
Itt egy jól működő, ingyenes particionáló:http://szoftverbazis.hu/szoftver/easeus-partition-manager-home-edition-v3-5-WC14.html
Felesleges elnevezni, mert a véndóz adja neki a soron következő betűt(ket). Persze elnevezheted a maradék betűk bármelyikére. Ez az operációs rendszer alatt érdekes csak. Mondjuk "M" = Mozi. A beltéri úgy is "C"-nek látja. A PC-n is lehet már előre mappákat készíteni, hogy legyen áttekinthető rendszere a dolognak: Rajzfilm, Akció, XXX, ZeneBocsáss meg az ellenségeidnek, de jegyezd meg a rohadékok nevét.
-
guriga1234
addikt
-
altntvx
tag
A Windows is látja az NTFS-t
''A mennyországba térsz meg, vagy felfalnak a férgek.''
-
Zorg001
csendes tag
A 2,5"-os külső hdd-nek van plusz USB csatija amin tud több "naftát" fölvenni feltéve ha a tv-n van 2 db. USB. Nekem egy 3,5"-os külsőtápos vinyóm van és semmi gond vele.
[ Szerkesztve ]
-
guriga1234
addikt
válasz Zorg001 #36878 üzenetére
Ez is igaz, de azt a Philipset nem ismerem, nem tudom, hogy van-e 2 db USB rajta (a samun van, nehogy leírd, mert tudjuk).
Elvileg egy 2.5"-osnál is lehet gond, ha nem az Y tag "lába" van bedugva, de egyébként lenne elég nafta.
Ha nincs elég nafta, és csak 1 USB van, akkor az Y rövidebb "karjába" egy USB-s töltőt is lehet csatlakoztatni, bár ha már külső nafta kell, akkor inkább egy nagy kapacitású winchestert érdemes használni. -
Zorg001
csendes tag
Letöltöttem a samsung hd demókat, döbbenetesen szépek.
-
Krisz_82
tag
Valaki írjon már le konkrét 500GB-os HDD márrkákat, tipusjelzéssel körübelüli beszerzési árral!!! Ami kompatibilis egy LG lh4000-el.
Gran Turismo 5 Forever !!!
-
JuliuS
tag
gondolom kisebb széria, egyedi design, nagyobb gyártási költség... pusztán csak ezért lehet drágább az alapmodellnél a többi. nagy különbségek nincsenek, én azért választottam a 650-est, mert az tetszett a legjobban.
viszont RETTENETESEN porosodik a káva, nem tudom mi lehet a megoldás, tényleg természetellenesen összegyűjti a port. a képernyőt pedig egyszer megfogdosta a kicsi lányom, ugyan letörölgettem a hozzá adott ronggyal, szemből már nem is látszik nyoma, viszont oldalról nézve, napsütésben megmaradt. valami tipp, mivel lehet biztonságosan eltüntetni?
-
BTom1970
tag
Van egy Sony Bravia LCD-m. A gépet akarom rákötni HDMI-vel.
De nem látszik a kép a TV-n.A legegyszerűbben próbálom:
1. BIOS-nál megállítom a gépet.
2. A BIOS setup látszik.
3. Elindítom a TV-n a HDMI eszközök keresése menüpontot.
De így se talál semmit.A BIOS-nak azért kellene látszódni a TV-n, nem?
Rossz a kábel?"Az élet az, ami velünk történik, miközben nekünk más terveink vannak" /John Lennon/
-
juhiimi
aktív tag
válasz guriga1234 #36865 üzenetére
Semmit...
-
anrab
addikt
válasz guriga1234 #36876 üzenetére
én megformáztam NTFS-re a 4GB-os pent. látta és nem szólt érte.
-
JuliuS
tag
áramtalanítást követően AUTO-ra állítva beáll, de egy órával korábbi értékeket mutat mind az óra, mind az EPG (pl. a tények 17.30-kor kezdődik szerinte). kézzel beállítva a rendes időt az idő ugye jót mutat, viszont az EPG-nél marad az 1 óra csúszás. Visszaállítva AUTO-ra már nem áll be másik időre, marad az, amit kézzel beállítottam.
úgy emlékszem, a Digi átállás óta van ez így, amikor egy időre teljesen eltűnt az EPG, visszajött, és azóta van az 1 óra késés. Azt hiszem, az átállás előtt jó volt, de biztos nem vagyok benne, mert csak egy nappal az átállás előtt lett meg a tévé. Gondolom az EPG probléma a Digi sara kéne hogy legyen, viszont az automatikus óraállítás bénázása meg a Samsung furcsasága.
[ Szerkesztve ]
-
anrab
addikt
válasz JuliuS #36894 üzenetére
átállás óta szarakszik.
viszont mikor megvettem akkor is ezt csinálta. még júniusban /azt hiszem/.
akkor is el kellett játszani egy párszor ezt a kihuzogatást, mint most. egyszer csak jó lett.
nekem most mükszik de a digi még biztos hogy fog szórakozni mert van olyan csati ami fekete, csak jelölve van. pl.:pro7 -
anrab
addikt
válasz guriga1234 #36897 üzenetére
csak a fájl rendszer felismerésével kapcsolatban írtam a megerősítést.
bocsánat!
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest