Hirdetés

Aktív témák

  • atesss

    addikt

    válasz dabadab #22824 üzenetére

    "A DVB-T meg teljesen remes allapotban van, borzaszto. "
    A 32W4000-el nem jött be Székesfehérvár központjának közelében, 9. emeleti panelben az az egy szem Duna TV HD se. Akkor ez ettől lehet ? Vagy te konkrétan nem az adásminőségre gondoltál, hanem az egészre amit ezzel csinálnak ?

    "UPC momentan mpeg2-ben ad, CI kartya teren nem tudom, hogy mi a helyzet (mar mint hogy egyaltalan adnak-e es ha igen, akkor mi penzert)."
    Én konkrétan azt tudom csak, hogy a "felvevehető- visszatekerhető TV" akcióban osztogatott dekóderek (ezek tudnak HD-t, vagy az megint egy külön tipus? ) -nél olyat nem lehet csinálni, hogy te nem kéred a dekódert, hanem azt mindenképp odaadják, és fizetned is kell a bérleti diját :W
    CI kártyát (amibe berakod majd a UPC-s gondolom Cryptoworks SmartCardot) külön kell venni ja, ahol én láttam régebben talán 15e ft volt. De talán lejjebb megy...

    "UPC momentan mpeg2-ben ad" De ha csak a ~3000ft-os csomagot fizeted elő, akkor az analóg még, és ha meg a HD-sat is, akkor arra felrakják a HD csatornákat is MPEG2-ben kódolva, de maradnak az analóg változatok is (hogy régi TV-n is tudjad nézni, asszem Simulcast-nak hívják ezt) ?
    De ha így van, akkor egyáltalán minek kell kódolni a HD adást? Mehetne úgy mint az analógnál eddig, hogy ők kapcsolják be, hogy milyen jelet küldenek neked.
    És akkor nem kéne dekóder. Ezzel pont az egyik nagy előnye veszik el a UPC-nek (pl. az Antenna Digitallal szemben, ahol minden egyes TV-hez külön előfizetés és külön dekóder kell) !

    Mod: ez a Samsung LE-37A558p3f egész jó, mert csak 193000
    És ez tud HDMI-n 1080p jelet fogadni PC-ről? És VGA-n ?
    24p-t gondolom nem tudja ezen az áron...

    [ Szerkesztve ]

Aktív témák