Aktív témák
-
Bagya
csendes tag
Jó fröccs csakis a nagyfröccs lehet szerintem, azaz 2dl bor 1 dl SZÓDA(!!!nem ásványvíz meg egyéb baromságok). Fröccshöz nekem elsősorban a rízling félék jönnek be igazán, a lényeg hogy édes fehérborból soha nem szabad fröccsöt csinálni, mert az egyrészt bűn másrészt szar.
Nekem a tegnap estével egy gond volt csak, a végén némely hosszabb Tommy-sorozatnál teljesen összemosódott a kép, és nehezemre esett eldönteni, hogy épp lőjjek-e és dobjam el a söröm, vagy haljak meg és igyam a söröm..
[Szerkesztve]member of [Lam[PH!]a] CoD team --- Mentsd meg a Földet!!! Ez az egyetlen bolygó, ahol lehet sört kapni.
-
retros
tag
nemkell a duma.makkerkám
van a célkereszt.ha nem célzol az puskánál menet közbe elég nagy. ott működik egy véletlengeneráltor mikor ellövöd a skulót. szal nemond azt nekem h erre lehet gyakni
nemfogja fel az agyam. sry.
bár azt lehet h ez minnél nagyobbat takarjon ki az emberből,de akkor is.. h folyton te jöjj ki ezekből
makkerkám''Itt vagyok Lalikám, segítsek? Mennyier vagy túsz? Sőrhöz odaférsz?'' -
-
-
Bagya
csendes tag
-
Bagya
csendes tag
Látszik, hogy sose voltál katona. Akkor tudnád, hogy a katonának harc közben két öröme van, az egyik h életben marad, a másik meg az alkohol
Azaz sör kell és kész. Másképp nem lehet bírni a feszültséget, és akkor nincs warideg. Nekem mondjuk mind1, mostanság így is úgy is szar vagyok
Szerk: jéééé kvázi-tag lettem, ez most jó?
[Szerkesztve]member of [Lam[PH!]a] CoD team --- Mentsd meg a Földet!!! Ez az egyetlen bolygó, ahol lehet sört kapni.
-
Bagya
csendes tag
Hát kemény küzdelmekben vettem részt többek között Sztálingrádnál és Kurszknál is (erre előző életemből emlékszem még)
De tisztán emlékszem, hogy milyen ''vérre'' menő paint-ball harcokat folytattunk Szombathely magasságában. Igazi életre szóló élmény volt...member of [Lam[PH!]a] CoD team --- Mentsd meg a Földet!!! Ez az egyetlen bolygó, ahol lehet sört kapni.
-
Bagya
csendes tag
Hát az az első nekifutás volt. Én igyekeztem bevonulni de nem hagytak, nem tehettem róla, csak kicsit És egyébként is csak 4 hónap haladékot kaptam, nem pedig végleg megúsztam.
Nah Robaj, most hívott a személyi titkárom, most utalta el a pénzünket.
-
Bagya
csendes tag
Most két eshetőség van szerintem. Az egyik, hogy emc szélessáv közelébe került és ő lesz, vagy hogy [w] hazaért nyaralásból és ő lesz. Én legalábbis nem tudok másra gondolni
Egyelőre az is csoda, hogy tudok egyáltalán gondolkodni ma még
A magyar-argentínt valaki elmesélhetné majd, hogy milyen volt, mert tuti nem látok belőle semmimember of [Lam[PH!]a] CoD team --- Mentsd meg a Földet!!! Ez az egyetlen bolygó, ahol lehet sört kapni.
-
Bagya
csendes tag
Húúúúú a tekerést ne emlegesd vagy írd h frissítő biciklizés után stb....tekerésről én általában másra asszociálok
hát Joe látom egyre gondoltunk Lehet nekem se ártana már egy frissítő tekerés...
-
LJoE
senior tag
-
Elrood
őstag
Z mákosabb volt mint valaha.
5-10 méterről pisztollyal fejbelő..., szerencsére a dühömet sose vezetem le a HW-n.
Sztálinon meg csatin nem nagyon jutottatok át.''The spice exists on only one planet in the entire universe. A desolate, dry planet with vast deserts. The planet is Arrakis, also known as DUNE.''
-
LJoE
senior tag
nem tudom mi a problémád ezzel
pár napja 13 éves kiscsaj unokatesóm kiszívott nyakkal feldobta a költői kérdést, hogy a nyaralás előtt vagy után dobja ki a mostani pasiját
mert utána már egy másikkal akar összejönni
(köpni-nyelni nem tudtam)Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye!
-
LJoE
senior tag
azok voltak ám a boldog békeidők, mikor Robaj még csak írásban kommunikált...
basszus asszem fogok kicsit játszogatni ma este (mert irtózatos módon köhögök, így nem megyek koncertre), de megint olyan este 7 körül érek haza, ha lehet, ne 19:30ra szervezz wart RobajHa a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye!
-
Qorthral
őstag
Erről ez jut eszembe:
''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''
Ráérnél még pár év múlva
Túl korán nő fel a mai ifjúság
A mély vízben fuldokolva
Jobb lenne még naívan élni talán...
''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''
Ma este minden bizonnyal csak 10 után leszek.
Ha mégis korábban, az fel fog tűnni...PH!antasy F1 Liga! 2010: 2nd :), 2012: 1st + overall 1st :))
-
LJoE
senior tag
aha igen persze
welcome home papi!
ma este 8kor hun-liga war, ellenfél !nf4ntry# (én nem tudok róluk semmit), pályák carentan és neuville
kedves klántagok, szíves megjelenésükre feltétlenül számítunk
(jah a mi kis szerverünk kifagyta magát, rendszergizda szabaccságon, úgyhogy hun-liga serveren lesz lejátszva)
ha valamit rosszul írtam, kihagytam netán, Robaj majd úgyis javítHa a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye!
-
LJoE
senior tag
mostanában én mindig Robajjal kerülök párba, csak ő meg kapkod, beugrál elém, felidegesít
Zsadi veled meg sajna elég másfele mászunk pl. carentanon
a pince amúgy megvolt, meg a középső házba is be tudtam verekedni magam
egy nagy probléma volt, hogy az árkádot, és az mg-t felülről jól bevédték, még alulról bebújva is nehezen ment a bejutás
meg kicsit parás volt megint a csapat, én legalábbis hótideg voltam sajna
este én is leszek, 8-tól
[Szerkesztve]Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye!
-
Bagya
csendes tag
Pedig korábban épp te vetetted fel, hogy gyakorolni kéne a pince-rusht is, mivel általában (saját meglátás szerint) két ember nagy eséllyel jut le a pincébe.
Ui: Este leszek (80%) kb fél 9től.member of [Lam[PH!]a] CoD team --- Mentsd meg a Földet!!! Ez az egyetlen bolygó, ahol lehet sört kapni.
Aktív témák
Hirdetés
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
- iOS alkalmazások
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Horgász topik
- Projektor topic
- Megszületett a hivatalos Xiaomi HyperOS 2 globális terjesztési ütemterv
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.