Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz j0k3r! #22668 üzenetére
De őszintén mitől fordulna?
Akinek tennie kell valamibe a pénzét, az ingatlan fronton is nézelődik. Van nem egy ismerős aki konkrétan pár évente épít egy-egy házat, vesz kb mellé evente egy lakást bármennyibe is kerül, mert kitermeli a cége a pénzt. És ő még nem is a nagykutyák közé tartozik.A legtöbb “kisember” meg egyszerűen buta és/vagy vágyvezérelt, így egyszerűen megveszi azt ami max felvehető hitelből plusz minden felvehető támogatásból kijön. Egyre több ismerős vállal 3 gyereket mert pénz, de amúgy más első, második után panaszkodik, hogy utálja az életét.
A másik, hogy nem egy kollégám panaszkodik napi szinten, hogy de nehéz ingatlanhoz jutni, mindezt úgy, hogy kimondottan amúgy ilyen 60M-ás összegeket vágnak hozzájuk a szülők, meg a kakaóscsigájukat is anyu veszi 30 évesen. -
Stanlee
őstag
Poziciobol irok, igy remelem, hogy forumtarsnak lesz igaza es inflaciot meghalado modon fog novekedni a hasznalt ingatlanok ara a kovetkezo egy evben.
A realitas talajan maradva: az 1 evvel ezelotti helyzet olyan tavolinak tunik, mintha egy masik evtizedben lett volna. En legjobb esetben stagnalast, inkabb csokkenest varok nominalertekne, realba meg biztos csokken majd mindennek az ara.
“Never run after a bus or a stock. Just be patient – the next one will come along for sure.” - André Kostolany
-
Mauzes
addikt
Persze, én is azt mondom, hogy nézzük meg a köv. 1 évet. Az 1 évvel ezelőtti poszt arról szólt, hogy már akkor is egy csomóan mondogatták itt a fórumban, hogy eljött a vevői világ vége, jön az esés, stb. Én meg mondtam, hogy szerintem nem és majd nézzük vissza. Akkor tényleg nem indokolta semmi, most egy kicsit más a dolgok állása, de még így sem egyértelmű nekem.
Új hozzászólás Aktív témák
- RPI 4 és 5 Service: komplett gépek (2, 4 és 8 GB RAM) összeállítása, alkatrészek
- AKCIÓ! HP ProDesk 600 G5 SFF számítógép, CPU: i7-9700, 16 GB RAM, 512GB SSD, Win10/11 PRO, telepítve
- 31.5" 2K QHD AORUS FI32Q G-Sync Super Speed (SS) IPS Panel 170Hz HDR400 + HLG Valós 1ms Garancia
- Hibátlan Lenovo Thinkpad X270 (I7-7500U, 16GB/256GB, 12,5 FHD) eladó!
- -50% Bontatlan Lenovo Yoga Slim 7i Pro Prémium Fémházas Ultrabook 14" i5-1240P 16/512 2,2K
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest