Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Lauda

    félisten

    válasz kircipeti #4044 üzenetére

    Így fűztem be: [link] [link] Értelemszerűen a karikába van a kutya nyaka. :DDD 4mm-es láncból van. Nem szoktam láb mellett vezetni, hagyom szaglászni és ilyenkor nem merőleges a póráz a nyakra. Ha mellettem jön, akkor működik faszán, de hogy őszinte legyek az se lepte meg nagyon, nem tudom mi kellene rá, hogy visszatartsa, hiába akar megfulladni, akkor is menne ha mehetnékje van. :Y :C

    Keféről itt vannak a képek: [link] [link] [link] [link] [link] [link] [link]

    Így biztos megtalálod. :R Nagyon jó cucc, komolyan mondom. Ma is keféltem vele egy jó fél órát, babán kiszedi a szőröket és nem görbülnek a fogak, Roni is szépen tűrte, úgy látom ezek a Fressnapf-os cuccok bejönnek neki. :P :C Még van rajt munka rendesen, de már így is sokkal szebb a szőre. 2000 forint volt, de örökös cucc, állítólag annyira tartós.

    Tápokat majd próbálgatok, csak előbb szokja meg, hogy kap ilyet is. Ez a fajta nagyon ízlik neki. A srác csak ezzel eteti, de én nem fogom, azt olvastam a könyvben, hogy megterheli a veséjüket az állandó száraz kaja, mert hiába iszik vizet, azzal nem tudja rendesen pótolni a kajából hiányzó nedvességet. A főzött napokon Te mit adsz neki, mit főzöl meg? :)

    Borify Péter: :R

    KrenAtesz: Helyes kutyuli! ;)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák