- Profiknak szánt, Thunderbolt 4-es SSD a ProGrade Digitaltól
- Mini PC
- OLED TV topic
- Leírhatatlanul sok újítást tartalmaz a friss AMD Software
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD APU (AM4 és AM5) topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Onyx Boox Note Air 3 C - olvasnak-e az androidok színes oldalakat?
Hirdetés
-
Borongós őszt felvidító hardverportfólió
ph A napokig tartó esőzés komorságát desktop PC-k, többféle periféria, hűtések, toner és egy minőségi tápegység igyekeznek feldobni.
-
GPS és jobb üzemidő a Garmin Lily 2 Active-ban
ma Valamelyest a forma is változott, de a legnagyobb újdonság a műholdas vevő bekerülése.
-
Új előzetesen a The First Berserker: Khazan
gp Hamarosan indul a zárt béta, amelyre még mindig lehet jelentkezni a hivatalos oldalon.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Steven
addikt
Nálam a 2 és 3 as végű full bughalmaz kb pl crhome /edge is alatt ki merevedik a kép főleg, ha game alatt alt+tab-zok .
(6900 XT )Vissza álltam 23.9.1 re és minden jó.
Valami okosat kéne ide írni ááá : OKOS :D just smile
-
FireKeeper
nagyúr
nálam csont ugyanez volt. driver rollback oldotta csak meg. 6700 XT. mondjuk én egész 23.7.1-ig mentem vissza az időben de akkor lehet este visszarakom a szeptemberit.
[ Szerkesztve ]
steam, GOG, uPlay: @petermadach || HotS: PeterMadach#2675 || Xperia 10 VI || Ultrawide & SFF masterrace || Unofficial and unpaid VXE R1 shill
-
FireKeeper
nagyúr
ahogy nézem, nagyon sokaknál jött elő ez a hiba, nem tudom AMD-nél tudnak-e erről.
steam, GOG, uPlay: @petermadach || HotS: PeterMadach#2675 || Xperia 10 VI || Ultrawide & SFF masterrace || Unofficial and unpaid VXE R1 shill
-
cyber86
őstag
Már azt hittem egyedül vagyok akkor ezzel a hibával de úgy tűnik nem. Nálam tegnap a lolnál történt ez még a betöltési képernyő alatt alt+taboltam azt lefagyott az egész de szerencsére nem kellett resetelnem de kb 2 perc kellett mire össze szedte magát.
Asus Rog Strix Z790-E Gaming Wifi II, 14700K, 2x16 GB Corsair Vengeance 7200Mhz,Artic LF II 420, Asus Rog Strix 3070 8 Gb, Samsung 980 PRO 1 TB M2 , Asus Rog Strix 850G, Be Quiet Shadow Base 800FX, Acer Predator XB273UNV
-
PuMbA
titán
Nekem most olyat csinál, hogy ha egy videólejátszó és egy böngésző is látszik, akkor a böngésző ablaka villog fekete képbeszúrásokkal, mint állat. Amint minimalizálom a videólejátszót, megszűnik. Hihetetlen, hogy az AMD mindig ilyen alap dolgokkal, mint például a böngészők GPU gyorsítása küszködik, mert elő-elő jönnek ezek állandóan, hiába javítottak már hasonlót ~1 éve
FireKeeper: Egyszer előfordult egy ilyen 2mp-es teljes "lefagyás" is böngésző + videó lejátszás közben. Akkor ez az, mint nálam
[ Szerkesztve ]
-
PuMbA
titán
válasz FireKeeper #6 üzenetére
2-3 hónapja van AMD-m. Előtte NVIDIA-val nem volt semmilyen böngészős vagy videó lejátszós bajom. Ez vitathatatlanul az AMD sara
[ Szerkesztve ]
-
cyber86
őstag
Nálam is olyan hibák jönnek elő amivel nem találkoztam nvidia oldalon. Pedig reménykedtem benne, hogy mam ár elég jól működik minden. Ez a vibrálás szerüség vagy mi nálam is elő jön mikor vissza alt+tabolok pl. youtubera míg nem tölt be a játék (lol) addig ezt csinálja.
Asus Rog Strix Z790-E Gaming Wifi II, 14700K, 2x16 GB Corsair Vengeance 7200Mhz,Artic LF II 420, Asus Rog Strix 3070 8 Gb, Samsung 980 PRO 1 TB M2 , Asus Rog Strix 850G, Be Quiet Shadow Base 800FX, Acer Predator XB273UNV
-
DzsedalY
tag
"Örülök", hogy másnak is problémái vannak, már kezdtem idegeskedni, hogy haldoklik a 6900 XT-m...
-
fanti
addikt
Esetlegesen nem lehetséges az, hogy az UV/OC miatt vannak ezek az anomáliák az új drivereknél?
Már csak abból indulok, ki, hogy ha nagyon meggyúrják a kódot, az érzékenyebbé válhat a gyári értékektől való eltérésekre, mondjuk lehet, hogy sok neki az UV mértéke, vagy az OC esetében igényelne picikével több feszt...ilyesmi nem lehet?Mindjárt lepróbálom az én setupomon.
[ Szerkesztve ]
-
FireKeeper
nagyúr
én is azt hittem hogy a 6700 XT-t a bányász múltja érte utol
fanti szerintem az más jellegű hibát eredményezne. konkrét kifagyás, BSOD, restart, hasonlók. itt szerintem olyasmi lehet hogy nem kapja meg a szoftver az erőforrást ami kell neki.
[ Szerkesztve ]
-
cyber86
őstag
Nálam nincs UV se OC és elő jönnek ezek a hibák 6750 XT-n.
-
fanti
addikt
Driverből akartam frissíteni (23.9.2), de azt mondja, hogy az a legfrissebb és nincsen újabb.
Megnézve az AMD driverszekcióját, ott sem látok csak WHQL 23.9.2-est.
Akkor vagy leszedte már az AMD, vagy csak bétás még az új?Mondjuk a Guru3D-n ott a legújabb...
[ Szerkesztve ]
-
PuMbA
titán
-
Cyberboy42
senior tag
Ilyen drivereket fel sem rakok, amikben kb. 2 profil van 2 olyan játékhoz amivel amugy sem jatszom, viszont ott van a pontenciálisan magas esély a bugokra....
...A teknős ezután pszichoanalitikusként kezeli az identitászavaros krokodilt...
-
Kelori
tag
válasz Cyberboy42 #17 üzenetére
Amúgy szétadom hogy végre valaki ezt is leírta
Én is úgy vagyok hogy az újonnan megjelenő játékok 99%-a nem érdekel. A bugfixek legtöbbször engem szintén nem érintenek, mert probléma nélkül megy minden.
Ennek okán pedig mindig csak akkor frissítek ha számomra van benne valami ami miatt megéri. Vagy új feature, vagy nagy ritkán egy játékhoz support ami érdekel is. Van hogy fél év is eltelik nálam 2 driver update között, mert ahogy te is mondtad, minek kockáztassam a bugokat, ha maga a tartalmi része a drivernek nekem nem ad semmit az ég világon : D
[ Szerkesztve ]
if it ain't broke, don't fix it
-
ETOM
addikt
Mivel driver nem ajánlotta fel így nem is próbáltam. A 23.9.2 eddig jó nálam. (Nincs oc sem uv) Azóta egyébként tényleg nincs komoly hibám. Hiába teszteltem agyon régen a tuningot vmi mindig meghülyült
[ Szerkesztve ]
-
ndave92
tag
Én csak a Cyberpunk miatt adtam egy próbát a 23.9.3-nak, de teljesítményben nüansznyi vagy még annyi diff sincs... kb. 2% avg fps növekedés több mérés alapján, a min/max fps meg minden más, amit néztem ugyanannyi, mint előtte. A beígért FSR 3-ra nem tudom mennyit kell még várni... Cserébe a CPU metrics felület meghalt...
Visszaraktam a 23.9.2-t, mert nekem az teljesen jól működik. Én nem tapasztaltam olyan dolgokat, mint amit fentebb írtak az emberek. Szomorú, hogy még mindig arról kell beszélni egy új driverrel kapcsolatban, hogy már megint mit b*sztak el benne és ilyen pitiáner dolgok ezer évig ott rohadnak a known issues szekcióban... na és arról ne is beszéljünk, hogy regression testet nem tudom, hogy hogy végzik, de a már egyszer fixelt dolgokat nem kéne újra elrontani, majd kiadni... -
PuMbA
titán
"Én csak a Cyberpunk miatt adtam egy próbát a 23.9.3-nak"
Még nincs kint a Phantom Liberty, hogy próbáltad ki? A driver pontosan a holnap megjelenő kiegészítőre készült. Én is ezért raktam fel, mert játszani fogok vele.
FireKeeper: Akkor odaírhatták volna azt is, hogy Patch 2.0, mert ez így elég félrevezető, hogy kinek is kell a driver vagy kinek nem A driver leírás alapján csak a Phantom Liberty-re lehet gondolni.
[ Szerkesztve ]
-
ndave92
tag
Phantom Liberty csak content. Az alapjáték megléte szükséges, nem különálló játék. Mivel a 2.0-s patchben benne van minden technikai újítás/módosítás, én úgy gondolom, hogy a Phantom Liberty már nem fog ezen változtatni. A DLSS 3.5 Ray Reconstruction is benne van már most, pedig nem jelent még meg a Phantom Liberty.
-
PuMbA
titán
Ez lenne az ésszerű, de ki fog derülni holnap, hogy másik exe fájl lesz-e a Phantom Liberty-hez, mint az alapjátéknál A drivernek ugye valamit néznie kell, ha tényleg külön profil van a kettőhöz, ahogy a driver leírásban állítják, mert akkor nem azt kellet volna írniuk, hogy "Added support for Phantom Liberty", hanem hogy "Updated cyberpunk support".
[ Szerkesztve ]
-
fanti
addikt
válasz Cyberboy42 #17 üzenetére
Mondjuk igen, ez tényleg így szokott lenni. A marketingduma beígér fűt-fát, utána telepítem, és csak pislogok, mert semmi előrelépés sehol, cserében lehet úgy járok mint a Sony Vegassal, hogy május óta nem vágtam filmet, voltunk nyaralni az idén végre 12 év után, és pár napja jutottam oda, hogy megvágjam és rendereljem...a vágásnál még nem is volt baj, de a rendernél olyan lett a film, mint ha negatívot néznék, vagy ilyen invertált színes valami lett...elkezdtem visszafelé feltenni a drivereket, és biza a 23.5.2 lett a befutó, ott még minden a helyén van, jók a színek és a végeredmény is pöpec.
Na, hát ezért van egy játszós Win11-em, és egy melózós Win10-esem, ahol ez után nem frissítek semmit, az tuti. És persze egymástól függetlenek, külön meghajtón vannak.
[ Szerkesztve ]
-
FireKeeper
nagyúr
-
ndave92
tag
Akkor nézzük csak...
NVIDIA GeForce GRD 537.42:
Intel® Graphics Driver 31.0.101.4826:
Na és mit írt a "gagyi" AMD a patch notes-ban?
AMD Software: Adrenalin Edition 23.9.3 for Cyberpunk 2077 and PAYDAY 3:Ezek alapján nekem úgy tűnik, h mindegyik gyártó új Phantom Liberty specifikus profilként hivatkozott erre, de persze megint csak az AMD a rossz...
Ha az AMD vmi f*szságot csinál, én is kiakadok és jogosan kritizálom őket... ha az NVIDIA csinál vmi király dolgot, akkor ugyanúgy elismerem AMD tulajként, viszont nekik is van bőven vaj a fülük mögött... viszont én sosem úgy állok ezekhez, h mindenképpen ekéznem kell a másik tábort... egyik cég sem szent és szerintem az objektivitás fontos dolog. Az ilyesféle elfogultság és "fanboyism" nem segít egyik tábornak sem. Részemről ennyi ez a topic, jó játékot kívánok!
-
PuMbA
titán
Ezt felesleges volt megírnod, mert a fanboyságtól annyira távol vagyok, hogy nem is látom Most AMD-m van, pár hónapja még NVIDIA-m volt, előtte AMD-m. Mindkét cég kártyáit használom, egyszer egyiket, egyszer másikat. Mindkét céget ekézem, mert megérdemlik, de jókat is mondok róluk, mint te.
[ Szerkesztve ]
-
blountex
senior tag
Ha már bugokról van szó stb. nekem az új softwareban az elemzés panel megjeneítésénél pl a gpu memória kihasználtság teljesen ki van írva, és ezért el is csúszik a szöveg míg a réginél csak gpu memória.... van írva.
6800 XT kártyám van, de ez szerintem lényegtelen.
Ez lehet egyedi probléma, de ha AMD drivert felszetem, akkor ha a Wordbe középre teszem a kurzort a lapon és elkezdek clickelgetni vagy épp görgetni lefrelé akkor nagyon elhalványul, gyakorlatilag láthatatlanná válik a szöveg kijelölő kurzor. Ez a jelenség a 21es,19es és régebbi wordnél is előjön.
Ha nincs feltelepítve, akkor hibátlanul működik.[ Szerkesztve ]
-
PuMbA
titán
AMD Adrenalin 23.9.3 Drivers | CP 2077: Phantom Liberty FPS Boost!
A Phantom Liberty-s új helyszíneken látható fps növekedést okoz, de az alapjátékos benchmark-ban semmit egy 6750XT-vel 7900XTX-szel a különbség mindkét esetben nulla.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Háború Izraelben
- Szólánc.
- Küszöbön a Silent Hill 2 Remake megjelenése
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Profiknak szánt, Thunderbolt 4-es SSD a ProGrade Digitaltól