Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Mr Dini

    addikt

    LOGOUT blog (1)

    válasz God Vazzeg #44994 üzenetére

    Passz. Mondanám, hogy kérdezd a supportot, de nem hiszem, hogy tudják a választ. Sajnos a Vodafone is hasonló sorsra jutott... Ott nem VMP, hanem konkrétan eszköz whitelist van. Vicces, mert ott pont a Windowsos cdm megy egyedül, az Android se. Amikor felfedeztük, hogy a linuxos ARM eszközök, tehát a TV boxok véletlen engedélyezve maradtak és legális módon nézték a streameket, az se tetszett a Vodának és léptek is alig egy hónapon belül, hogy többet te nem nézed ott a streamet.

    Gondolom valamelyik csatorna nehezményezte, hogy lopják a streameket, mert ugyanaz volt a forrás linkje és a kulcs is gondolom. Aztán elkezdtek terjedni fórumokon a hogyan nézzünk DirectOne-t ingyen leírások, és gondolom lépniük kellett valamit. Azért is gondolom ezt, mert a legtöbb külföldi stream és az RTL esetében átálltak token alapú forrásokra.

    A vicc az, hogy ezzel a VMP-vel tényleg csak a legit előfizetőket szivatják, mert a legtöbb kalóz Android kulccsal szedi a streamet, amit engednek. Vagy van VMP-jük is...

    [ Szerkesztve ]

    Eleinte angol billentzuyetet akartam. De aztán megismerkedtem a nagy 'Ő'-vel!

Új hozzászólás Aktív témák