Hirdetés
Hirdetés
-
Xbox Game Pass [2024] - Az extra szeptemberi lista
gp Az elkövetkező időszakban többek között a Frostpunk 2-t kapjuk meg.
-
Gátoljuk meg játékaink halálát!
lo A cél az, hogy a kiadók és az értékesítők a videójátékokat működőképes (játszható) állapotban hagyják.
-
Újabb levélben ecseteli az Intel jövőjét a cég vezetője
ph Az elmúlt hetekben fontos változásokról sikerült dönteni, ami kisebb, de mozgékonyabb vállalatot eredményez.
Új hozzászólás Aktív témák
-
És ehhez mit fog szólni egy ZEN4-es
Le az elipszilonos jével, éljen a "j" !!!
-
Pioneer
senior tag
válasz E.Kaufmann #1 üzenetére
Lángokba borul, de lehet hogy csak simán tűzbe jön tőle!
[ Szerkesztve ]
PROFESSZIONÁLIS Delid / Relid Intel és AMD Processzorokhoz, garantált minőségben! LGA1150-től LGA1700-ig + AM5! Link: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/pioneer/index.html
-
Egy neolitkori hőseposzt fog az égboltra hörögni.
Full hiánytalan, kék Keychron Q9 knob ISO barebone aluházas billentyűzet ELADÓ – 20k + FOXPOST, Akko Silver kapcsolókkal 24k, Epomaker Sailing (Cherry) doubleshot ABS kupakokkal 32k, és a FOXPOST-ot állom.
-
szasanyi
félisten
Itthon úgysem lehet kapni (sok más terrmékkel egyetemben) úgyhogy itt nem lesz gond.
-
válasz The_Superman #5 üzenetére
Csak ha 1 bites a júzer.
Full hiánytalan, kék Keychron Q9 knob ISO barebone aluházas billentyűzet ELADÓ – 20k + FOXPOST, Akko Silver kapcsolókkal 24k, Epomaker Sailing (Cherry) doubleshot ABS kupakokkal 32k, és a FOXPOST-ot állom.
-
fanti
addikt
Az a helyzet, hogy aki megvett egy konyhakész komplett konfigot, az tuti azért vette, hogy használja felhasználói szinten, és abban nincsen benne a reddit, a PH és egyéb oldalak olvasgatása a megégő 7XXX Ryzen procikról és foglalatokról, sem annak az okairól sem, és átmeneti orvoslásáról sem.
Többsége azt sem tudja mi az a BIOS, arról meg fogalma sincsen, hogy a SOC fesz. és társai micsodák, de mondjuk mi a fenéért is lenne???
Hiszen engem sem érdekel ha a Körösre megyek strandolni, hogy adott szakaszon a gát keresztszelvényénél milyen talajmechanikai mutatók vannak éppen...[ Szerkesztve ]
-
válasz The_Superman #7 üzenetére
Még véletlenül sem magamból indultam ki, mert cuccok vásárlása előtt mindig alaposan utánajárok a dolgoknak, az új technológiáknak hagyok kiforrási időt, plusz a BIOS-ban is tudom, hogy mit mire és miért állítok át, szóval a poroltó sem elengedhetetlen tartozék. Tojást sütni meg gázon szoktam, nem Deák halmokon.
[ Szerkesztve ]
-
tibaimp
nagyúr
Ez valami új márka, nem is hallottam róluk. Az a 34mm magas megoldása nem is rossz, nekem a D15 miatt ilyenre is kell figyelni.
A tehén egy bonyolult állat, de ÉN megfejtem...| 2016-tól az tuti, hogy az angyalok is esznek babot...
-
-
tibaimp
nagyúr
válasz Synthwave #11 üzenetére
Köszi az infót .
Most direkt megnéztem a nagykerben, ott se látok ilyet (pedig még Thermaltake ram-okat is látok!!) OK, ha vállalják az élettartam garit, akkor olyan rossz nem lehet.
(Bár részemről, ha ram, akkor Kingston, Corsair esetleg G-Skill)A tehén egy bonyolult állat, de ÉN megfejtem...| 2016-tól az tuti, hogy az angyalok is esznek babot...
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen notebookot vegyek?
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- OLED TV topic
- Linux Mint
- Xbox Series X|S
- Bajban az Apple, nincs kereslet az iPhone 16 Pro mobilokra?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- iPhone topik
- Nem indulnak meggyőzően az iPhone 16 eladásai
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen