- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- BIOS frissítés
- Videós, mozgóképes topik
- Apple asztali gépek
- Házimozi belépő szinten
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Aktív témák
-
Greyfoot
tag
Piros pontos jár reverselogin-nak ezért az üzletért.
Korrekt, pontos, informatív eladó.
Nothing is constant but change itself
-
ricsko1234
csendes tag
Nagyon nagy piros pont OverKiller-kollégának, ezért az kú...va jó gépért
-
Takigorbe
csendes tag
Sziasztok!
1 DB Pirosat kérnék Retroid fórumtársnak [link]
Ezért! Korrekt, megbízható! Érdemes vele üzletelni!!!
Köszönöm! -
wesaaa
aktív tag
Szerbusztok,szép napot!
Találtam egy tök korrekt srácot és ezt pontoztatnám is!
MinionFlasH-nek hívják....és 3db alkatrészt vásároltam meg tőle......
Volt egy:
-Abit nv7-as alaplap
-amd semp. 3000+ cpu
-nvidia 6600gt pci-eAz alkatrészek hibátlanok! a sráccal megéri üzletelni teljesen frankó+korrekt és meglehet vele egyezni!!
3db pirossal jutalmaznám az üzletünket!
Üdv: Wesaaa![ Szerkesztve ]
OLDPH! wesaaa felhasználónak 74 pozitív értékelése van a fórumon! OLD PH!
-
nihil
tag
Egy piros pötty gery10-nek ezért, és egy piros pötty d.fero-nak ebből pár darabért
TEL: +36702870876 ### Köszönjük a minőségi fbukos számtech csoportoknak, hogy az elmúlt években felduzzasztották a PH-t, minőségi, hozzáértő, gerinces emberekkel. ### B+, 2 napos profil felháborodott, hogy megbízhatóságbeli kétségeim vannak irányában ^^ Van még új a nap alatt... :D
-
mrterminator
aktív tag
Pirosat szeretnék kérni coolthix27 Fórumtársank, ezt vásárolta tőlem ami jó kezekbe került, és pontos korrekt vevő is!
-
Amilo99
csendes tag
rambo76 -nak nagy piros pötty
Minden rendben ment, gyors, pontos, csak ajánlani tudom.[ Szerkesztve ]
-
totyino77
tag
sziasztok kérnék egy pirosat [madarasz92] kolégának ezért az üzletért korrekt megbizható vásárló csak ajánlani tudom mindenkinek
Mindíg jelezz vissza ha kell, ha nem ez a korrekt !!! totyino77 felhasználónak 50 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! + a mostani!
-
gery10
csendes tag
Pirosat szeretnék!!!!! [0 nihil 0-nak] ezért a jókis CPU-ért
-
Sajtos pogi
csendes tag
Pirospont jár Heker Zoltan nak a gyors és korrekt üzletért Csak ajánlani tudom!. Ezt vette tőlem
-
totyino77
tag
hello metaa kolégának kérek egy pirosat ezért az üzletért korrekt gyors eladó
[ Szerkesztve ]
Mindíg jelezz vissza ha kell, ha nem ez a korrekt !!! totyino77 felhasználónak 50 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! + a mostani!
-
HeZzZ
senior tag
egy szép nagy pirosat szeretnék hulk111 kollégának amiért nagyon korrekt és rendes eladó!
powered by Tiger Lake & GA10x
-
goyo206
senior tag
Kérnék egy szééép nagy - ot Teebee1981 fórumtársnak, Sapphire HD 6770 VGA-t vásároltam tőle, korrekt, gyors, pontos, precÍz üzlettársat ismertem meg benne!
Megbízhatóságom: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=goyo206
-
Coolthix27
csendes tag
hatalmas piros pontot kérnék mrterminator fórumtársunknak a korrekt és megbízható termékért ezért illetve készséges hozzá állásáért megbízhatóságáért.
-
lefkosia
őstag
geotigris9 kollégának kérnék egy piros pontot a rágcsáló üzletért. korrekt embert ismertem meg személyében!
The Truth Is Out There
-
Jeti1
tag
Kérnék egy pirospontot andras87 fórumtársnak egy zökkenőmentes videokártya üzlet lebonyolítása végett!
[ Szerkesztve ]
Ne várjunk a nevetéssel, amíg boldogok leszünk. Különben félő: meghalunk anélkül, hogy nevettünk volna. /La Bruyére/
-
maathe
senior tag
Megy a piros sanyijedi-nek az iPhone 4S-ért.
-
Mr.Grey
tag
Nagy piros sanchoTHEcri kollégának a Kingmax ramokért.
Gyors, segítőkész eladó, akivel bármikor, bátran lehet üzletelni. Mindenkinek ajánlom! -
Hardcoreboy
csendes tag
jár a piros Danijooo kollégának a samsungért!!!!
-
Danijooo
csendes tag
válasz Hardcoreboy #15733 üzenetére
Köszöntem szépen
-
szentkuti11
addikt
Szeretnék egy piros pontot kérni fi:zi'k -nek, akitől egy Brainwavz Beta fülhallgatót vásároltam. Nagy választék, tesztlehetőség, hibátlan termék. Ajánlom mindenkinek, aki fej/fülhallgatót szeretne vásárolni.
-
Zoli133
addikt
Jár egy piros pont fi:zi'k-nek, egy Shure SE215-ért.
"It's a fez. I wear a fez now. Fezzes are cool."
-
oliverthomas
csendes tag
zsolt zsolt: egy piros pont jár neki ezért az üzletért
-
pozsinho
csendes tag
Nagy Pirosat szeretnék adnihttp://logout.hu/blog/lasy/kollégának amai LWW-N97 32 Gb csereüzletért!
"Pozsinho felhasználónak 38 pozitiv és 0 negativ értékelése van a fórumon" Ha irok,válaszolj!!!!!THX
-
Tl_
tag
Üdv! Pirosat szeretnék kérni 300ce24 -nek Ezért az üzletért. Jó eladó! és ~36 perc alatt lebeszéltem vele az üzletet. (egyeseknél ez 4 napig is tarthat). Csak ajánlani tudom!
-
hoho34
tag
Kérnék pirosat, hulk111 kollégának ezért az adás-vételért.Gyors pontos megbízható csak ajánlani tudom.
-
DeathAdder
veterán
Piros pontot kérek vizimeno fórumtársnak ezért az üzletért.
Utánvétellel küldte, minden a legnagyobb rendben volt. Korrekt eladó, csak ajánlani tudom -
Vasinger!
nagyúr
Piros pont jár balu72-nek, ezt a pendriveot vette tőlem Igazán rugalmas, gyors és korrekt vevő volt, ajánlom mindenkinek.
-
Lasy
veterán
subaru wrx fórumtársunknak egy -ot szeretnék kérni a korrekt üzletért. (SE WT19i-ért)
Köszönöm+36702778032
-
kerekesim
tag
Szeretnék kérni egy -ot zsolt zsolt fórumtársnak ezért az üzletért. Ajánlott üzletpartner!
[ Szerkesztve ]
"Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel."
Aktív témák
Hirdetés
Linkeld a megkötött üzletről szóló apróhirdetést és az üzletfél adatlapját is!
PH! megbízhatósági összesítés:
- PH megbízhatóság
- a listák kezelői itt találhatóak (oldal alja)
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest