Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • DeFranco

    nagyúr

    válasz DeFranco #1174 üzenetére

    update: elhoztuk, megnéztem itthon, hát... tényleg annyi amennyi az ára. alapvetően egyben van de a dekni nem tetszik, vékony a felépítés, nem úgy van merevítve mint a decás hanem egy zártszelvény felépítésű szerkezet.

    a kerekek szerintem rendben vannak, kicsit ridegek de még gumis tapintásúak.

    a kormánymagasság jó bár jobb lenne egy köztes állás a 3-as és 4-es lyuk között, hülye a rögzítése nekem elsőre nem sikerült rendesen megszorítani a bilincset hogy benyomva a pöcköt se lehessen mozgatni, műanyag a bilincs egyébként szerintem sokat nem tart.

    a fék a decáshoz képest egy vicc, nem pofás mint az, hanem egy fém elem az egész, belül is ugyan olyan homorú mint kívül domború, lehet fékez rendesen, nem próbáltam de ránézésre nem túl bizalomgerjesztő

    a nyitószerkezet szerintem OK, nem tudom megítélni de simán működik, terhelve nem nyit.

    a deknin levő gumiborítás már most hólyagos szerintem az egy szezon alatt lejön aktív használat mellett.

    és ami a leginkább zavaró, az az, hogy az én példányomnál kifejezetten nehezen jár a kormány. a decáson olyan könnyen fordul mint a kerék, ezen meg olyan mintha nem csapágy lenne a kormányrúdban hanem felület a felületen csúszna.

    lehet hiányzik onnan egy csapágy, volt anno a youtubeon egy internetes ember aki olcsó rollereket tesztelt, ő tárt fel ilyet, hogy a kettőből egy csapágy hiányzott, nem tudom de összességében szerintem nem állnék neki szerelni vagy zsírozni a fentiek miatt.

    rugózása van neki de szerintem túl lágy, az én 80 kilóm szerintem teljesen összenyomja a rugókat, csak a szőnyegen álltam rá, de elöl fix hogy nem maradt rugóút, szerintem hátul sem sok. ha rálépek akkor komolyat süllyed, mintha meghajlana, kicsit furi de ez még OK lenne ha ki is rugózna valamit, ránézésre nem sok van benne.

    nem voltak magas igényeim mert második rollernek vettük de szerintem kapásból visszaviszem a hétvégén mert egy-két bug még elmegy ezen az áron de így összességében nem lenne benne örömöm.

    10 ezresért ok ez, van rá 3 év gari, gurulni gurul de ha van lehetőség rá inkább egy használt decára szavaznék. még nem döntöttem el véglegesen, ráállok még egyszer, de szerintem tényleg visszamegy.

Új hozzászólás Aktív témák