- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen széket vegyek?
- Kimaxolta az Apple az M4-as SoC-családot
- Amazon Kindle
-
PROHARDVER!
Kérek mindenkit, olvassa el figyelmesen ezt a hozzászólást!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laccoss
addikt
válasz Ł-IceRocK-Ł #27767 üzenetére
Nem azért mondtam...
-
TigerCat
nagyúr
válasz Ł-IceRocK-Ł #27772 üzenetére
Okés, de
1. Nem tudok telepíteni win témát. Próbáltam már többször is, de sosem sikerült.
2. Csak ennyi változtatást nem lehet eszközölni valahogy?♛ Kanapékirály Bútor és Kanapé Webáruház »»» https://kanapekiraly.hu
-
kiskaktusz
addikt
válasz Ł-IceRocK-Ł #30203 üzenetére
Én még csak a skype-pal találkoztam.. Inkább nem rakom ki sem az asztalra, sem a tálcára, csak startmenüből indítom
"Don't try to understand women... ...women understand women and they hate each other."
-
kiskaktusz
addikt
válasz Ł-IceRocK-Ł #30205 üzenetére
jaa, én régebbi verziót használok.. Rainmeterből is
"Don't try to understand women... ...women understand women and they hate each other."
-
Laccoss
addikt
válasz Ł-IceRocK-Ł #30203 üzenetére
És ha parancsikont csinálsz belőle, ott már állítható az ikon.
-
mondomén
őstag
válasz Ł-IceRocK-Ł #30212 üzenetére
Ezek megvoltak, ezért nem is értem mi a baja...
-
mondomén
őstag
válasz Ł-IceRocK-Ł #30221 üzenetére
Majdnem, sok a kezelő.
Amúgy jah, ott volt az a Logmein-es dolog. Kilőttem, így már jó.
Kösz srácok.Már csak azt kéne kitalálni hogyan használjam a Logmein-t úgy, hogy ne legyen ocsmány a téma.
szerk.
Átvonulok oda, boldogítom kicsit őket is.[ Szerkesztve ]
-
pocokxx
Közösségépítő
válasz Ł-IceRocK-Ł #30227 üzenetére
Tudtommal a 2.0 még nem tud magyarul, de innen válogathatsz.
Esetleg ezekkel lehet honosítani. (első hsz.)
[ Szerkesztve ]
"Egyformának lenni mindenkihez. Emberfeletti nagy szív kell ehhez." - Reményik Sándor
-
pocokxx
Közösségépítő
válasz Ł-IceRocK-Ł #30229 üzenetére
Van hibaüzenetet? Portabele ver.t tetted fel? Látod, hogy fut a háttérben? (értesítési területen csepp ikon.)
"Egyformának lenni mindenkihez. Emberfeletti nagy szív kell ehhez." - Reményik Sándor
-
pocokxx
Közösségépítő
válasz Ł-IceRocK-Ł #30231 üzenetére
Mármint a választási lehetőségek között nincs, vagy nem jelenik meg, amit választasz? Nincs két monitor véletlen?
-
pocokxx
Közösségépítő
válasz Ł-IceRocK-Ł #30233 üzenetére
És mit értesz azon, hogy nem csinál semmit? Mit kéne csinálnia?
-
pocokxx
Közösségépítő
válasz Ł-IceRocK-Ł #30238 üzenetére
Biztos jó helyre másolod a skineket? Újraindítottad a rainmetert a skinek bemásolása után? (Vagy legalábbis "refresh all" megvolt?) Látod a skint, mint választhat lehetőség?
-
nagyúr
válasz Ł-IceRocK-Ł #30242 üzenetére
Ha rákattintasz az értesítési területen a Rainmeter ikonjára jobb egérrel, mit látsz, mondjuk a Skin-ek között?
Erre gondolok:
Eladó Falbatech YamPAD tilt/tent kittel, Kaihl Box Jade kapcsolókkal, XDA keycap settel, szállítással - 70k - - - És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow
-
nagyúr
válasz Ł-IceRocK-Ł #30244 üzenetére
Mi a Rainmeter verziószáma? Milyen OS-t használsz?
Eladó Falbatech YamPAD tilt/tent kittel, Kaihl Box Jade kapcsolókkal, XDA keycap settel, szállítással - 70k - - - És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow
-
nagyúr
válasz Ł-IceRocK-Ł #30246 üzenetére
Ez érdekes, nekem - meg a többieknek is gondolom - gond nélkül működik. Hülye kérdés, de biztos jó helyen vannak a skin mappák? Akkor nem látja őket általában, ha nem a C:\Users\User\Documents\Rainmeter\Skins mappában vannak. Ha ott vannak, akkor nem, újratelepítés is volt, meg minden egyéb, akkor nem nagyon van ötletem, mi lehet a probléma.
-
Recon666
Közösségépítő
válasz Ł-IceRocK-Ł #30253 üzenetére
Nem tudom próbáltad -e, hogy leszedni a rainmetert-> CCleaner-rel kitakarítani a regeditet a felesleges cuccoktól-> majd újrarakni a rainmetert.
-
pocokxx
Közösségépítő
válasz Ł-IceRocK-Ł #30364 üzenetére
Igen
-
pocokxx
Közösségépítő
válasz Ł-IceRocK-Ł #30388 üzenetére
"Mindig felül"-re kell állítani. a pozíciót.
-
pocokxx
Közösségépítő
válasz Ł-IceRocK-Ł #30390 üzenetére
-
pocokxx
Közösségépítő
válasz Ł-IceRocK-Ł #30392 üzenetére
Ja, hogy úgy felül... Akkor nézd meg mik vannak kipipálva a beállításoknál. Illetve, hogy nincs e bele írva az inibe vmi pozíció
-
pocokxx
Közösségépítő
válasz Ł-IceRocK-Ł #30397 üzenetére
Másold be, vagy töltsd fel, megsasoljuk.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- BestBuy topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Villanyszerelés
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Ukrajnai háború
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest