Hirdetés
- A hagyományos tápcsatlakozónál marad az új Arc VGA-család
- TCL LCD és LED TV-k
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- OLED TV topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mini PC
- Raspberry Pi
- Jöhet az új PlayStation kézikonzol?
- Projektor topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
-
PROHARDVER!
Kérek mindenkit, olvassa el figyelmesen ezt a hozzászólást!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kuntics
aktív tag
Hello
Nemrég kezdtem és is a módosítást és kellene egy kis help:a tálcán lévő ikonokat hogy tudnám kicserélni?
Neoteric
Asztalon jobb klikk>személyre szabás>és ott bal oldalt lévő oszlopban felülről a második(asztali konok módosítása) -
kuntics
aktív tag
válasz Psychonaut #16303 üzenetére
Kössz a Helpet(neked is vans?)
Márcsak abban kellene segítség,hogy a Start menüben lévő képeket meg mappákat hogy tudnám kicserélni.Mit kellene letöltenem és honnan?[ Szerkesztve ]
-
kuntics
aktív tag
valaki tudna segíteni hol találok [ehhez] hasonló képeket?köszi
[ Szerkesztve ]
-
kuntics
aktív tag
Közben én is megtaláltam a hátteret,kössz.Az a baj,hogy nem akarok sok programot a gépre.A kezelőikonokat már sikerült kitennem winamppal,csak a szám címét nem,de ha nem sikerül akkor felteszem azt a programot mert nekem is elég sok zeném van és mindig szól valami
-
kuntics
aktív tag
hello
egy kis segítség kellene.Ha képet jelenítek meg a rainmeterrel,akkor mivel tudom megadni,hogy a bal felső sarokban legyen a kép bal felső sarka? -
kuntics
aktív tag
válasz karlkani #17774 üzenetére
Nem teljesen erre gondoltam,de visszaolvasva az első hsz-met kicsit rosszul fogalmaztam meg a kérdést.Akkor most leírom kicsit bővebben a problémát:A wikipediáról jelenítem meg a Nap képét,aminek minden nap más a mérete.Ezért nem tudook megadni neki pontos H,W értékeket.
A képet megjelenítő meter így néz ki:
[Wall]
Meter=IMAGE
MeasureName=WALLPAPER
X=0
Y=0
W=400
H=400
PreserveAspectRatio=1Csak az a baj,hogy nem X=0,Y=0 -nál kezdődik a kép
-
kuntics
aktív tag
hello
Valaki tudna segíteni betűtipus cserében?Csak 1-2 félét tudok beállítani,ami kellene azt pont nem -
kuntics
aktív tag
a windowshoz való témafájlokat mivel tudnám szerkeszteni.A tálcát szeretném kicsit átszabni.Win 7 64Bit,ha esetleh ez is fontos infó
[ Szerkesztve ]
-
kuntics
aktív tag
Olyat lehet csinálni,hogy Rainmeterrel teszek ki ikonokat az asztalra és ha rákattintok egyre akkor láthatóvá tegyen/elrejtsen egy skint?Vagy egy ini fájlba kell beírnom az egészet?
-
kuntics
aktív tag
hello
Msn live messengernél hogy tudok ikont cserélni?hoztam létre parancsikont,de nem működik úgy sem -
kuntics
aktív tag
hello
A navigációs gombokat szeretném kicserélni az intézőben.Találtam is egy programot:ezt,de nem akar működni.Rendszergazdaként futtatom akkor sem csinál semmit.64bites windows 7 van fenn a gépen. -
kuntics
aktív tag
mostani állapot:
[link] -
kuntics
aktív tag
hello
én is neveznék [ezzel] a desktoppal
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok