Hirdetés
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Bluetooth hangszórók
- Amazon Fire TV stick/box
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- Milyen TV-t vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Socket AM5-ös ASRock alaplapok az AMD X870E/X870 platformon
- Canon MILC: EOS R és M topik
-
PROHARDVER!
Figyelem! Ez az összefoglaló már elavult! Ha valami nem világos, kérdezz a topikban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
alexw801
senior tag
válasz adriankoooo #20380 üzenetére
Igy van. De van 6,5 EUR postaköltség, meg az Amazon konverziója sem a legjobb, ha nem figyel az ember.
Én berendeltem egyet, de tele a család mindenféle olvasókkal, senkinek nem kell újabb Karácsonyra. Ezért most árulom az újat (bekerülési áron, bontatlanul), vagy a használt PW3-at. Elég, ha az egyik megmarad, mindegy melyik.
Ami mozgatja a fantáziámat az edigital-nál, az a KOBO AURA ONE. De több az ára, mint 2 db PW3.Xiaomi Mi A3; Xiaomi POCO X3, 70mai Cam PRO; 70mai Cam 1S; FIMI PALM camera, EKEN H8 Pro; Amazfit Bip; Likebook Ares note, Xiaomi Mi Pad 4 Plus, Mi Band 7 Pro
-
törölt tag
válasz adriankoooo #20380 üzenetére
Az amazonos rendeléssel 2 problémám van. Az egyik a UPS, akik nem ismerik a telefont. A másik pedig, hogy csak házhoz szállítanak. Mivel nem tudtam megoldani, hogy otthon legyen mindig valaki. A csökött UPS-es emberek pedig basznak felhívni ha nincs itthon senki (ahogy ez eddig mindig történt), muszáj voltam olyan helyről rendelni, ahonnan szállítanak pickpack pontra. Megérte azt a pár ezer forintot, hogy ne kelljen idegeskedni a futáron.
Új hozzászólás Aktív témák
Mielőtt kérdezel, kérünk, hogy olvasd el a téma összefoglalót!
Tiltott témák
● könyvek illegális beszerzése
● 3G modem internet megosztása vagy a korlátozás kijátszása
- Apple iPad Air 5 (2022) 64gb M1 chip - Makulátlan, Apple garancia, akár beszámítással
- Samsung Galaxy tab A 6
- Apple iPad 10th Gen Wi-fi 64GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Ipad pro 12.9 3. gen 256GB Wifi+Cellular, némi hibával, üzletből
- Apple iPad (2017) Wifi + 4G 32GB, Megkímélt Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest