Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• cocka

veterán

válasz Degeczi #18335 üzenetére

Mondok pár példát a hibákra:

Ha némi képet is tartalmaz az oldal, azoknak a tördelése botrányos, sokszor a szöveg tördelése is az, mert sorközben kezd új bekezdést, ráadásul "dupla enterrel", ami a szemnek nem túl szokványos. Van hogy nincs ékezet vagy szimplán baromságra konvertálja a szót, ami bár alakilag majdnem egyezik az eredetivel, de olyan, mintha elgépelték volna.

Nagyobb táblázatoknál meg ugye van a külön zoomolhatóság opció, ami azért parádés, mert a táblázaton belül a görgetés ugyanolyan botrányos, mint egyébként. Meg mondjuk a zoomolásnál is nem tudom ki hogy van vele, de én még nem voltam képes úgy zoomolni, hogy az finom legyen, alig 1-2 centi van a két ujjam közt és már olyan vadul belezoomol a dolgok közepébe, hogy utána nem győzöm zoom outolni, de ott is elég nehézkes a megfelelő méret eltalálása.

Na most annyi eszük legalább lehetne, hogy betesznek egy opciót, hogy mondjuk a vízszintes scrollozást lockolhatod, így amikor görgetsz lefelé nem kell állandóan még oldalról is visszascrollozni, hogy olvasható legyen a szöveg. LOL

Ja meg sokszor azw3-nál olyanok vannak, hogy az oda-vissza lapozgatás közben is újrarendezi a szöveget, azt nézem, hogy ez az előbb még nem is itt volt, most miért került át ide. LOL

Új hozzászólás Aktív témák