-
PROHARDVER!
Figyelem! Ez az összefoglaló már elavult! Ha valami nem világos, kérdezz a topikban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Celtis
veterán
Sziasztok,
Van (volt) egy első generációs Kindle PW ebook olvasóm, ami a héten hirtelen tégla lett.
Nem tudom pontosan hogyan történt, de előző este rádugtam a gépre, hogy könyveket töltsek rá a Calibre 6.11.0 verzióval. Csatlakozáskor a Calibre kiírt egy üzenetet, hogy az Amazon valamit csinált a könyvborítókkal és talán olyasmit, hogy ő azt helyreállítja. Nem igazán olvastam el, csak OK-ztam. Később ráadásul leválasztás nélkül húztam ki az USB csatlakozót.
Másnap este használtam volna, de csak egy lefagyott reklám volt a kijelzőn.
Szóval nem jártam el különösebben körültekintően, de ez van.Viszont most vettem egy PW5-öt és egyelőre nem merem a gépre dugni. Vajon a Calibre nyírhatta ki a régit vagy az USB kirántása?
A régi egyébként teljesen tégla. Hiába nyomom akár egy percig is a gombot, semmit nem csinál. Az összes életjel, hogy ha töltés közben nyomom a gombot, akkor egy idő után elalszik a LED, és a gomb elengedése után újra világít.
Új hozzászólás Aktív témák
Mielőtt kérdezel, kérünk, hogy olvasd el a téma összefoglalót!
Tiltott témák
● könyvek illegális beszerzése
● 3G modem internet megosztása vagy a korlátozás kijátszása
- Elektromos autók - motorok
- AMD FX
- EA Sports WRC '23
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- PlayStation 5 Pro teszt
- Milyen monitort vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- IPAD PRO 11" 64GB WIFI+CELLULAR / 4G LTE / , ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- Beszámítás! Apple iPad 9 2021 10.2 64GB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- iPad Pro 12.9" 512 GB Wi-Fi Space Grey + Pencil 2 + Magic Keyboard garanciális
- ÚJ Surface Pro 10 Business edition Intel Core ultra 5 135U 16GB RAM 1000GB SSD
- Microsoft Surface Slim Pen 2 és töltő eladó !
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest