Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • görcs

    csendes tag

    válasz cappa72 #1971 üzenetére

    Értem mit írsz,de nincs cwm,mivel nem volt sd kártya a telefonban,így a gyári recoveryt tudom csak elindítani.Erre írtad,hogy semmi baj,tudunk cwm-et gyártani,mire én,hogy azt nem tudom megcsinálni,nincs linux ismeretem(hiába olvastam el nagyonsokszor a leírásod,valahol mindíg elvesztem a fonalat)A gyári recovery-ben ki is merül a tudásom,azt a meglévő mentés szerüségből bármikor ujra tudom rakni,de abban a leirt cwm parancsokat amiket megadtál,(ha nem a készülékben kellene,akkor a program nevét írd meg légyszi :) )nem lehet üres készüléken cwm nélkül kiadni,kéne valami sd kártyára,ami hasonlít egy cwm-re nem?(remélem nem azt értetted félre,hogy a másik klóntermék cwm-képét linkeltem véleményezésre,az egy gt-i9500-ás s4,nem a féltégla minihez való)
    Továbbá nincs system.img,és userdata.img sem,system folder van,benne minden adat.Userdata meg elvileg fatory megjelenése,resetelése után ujra épül,ezeket értettem az eddig leírtakból.
    Tudom,nyűg vagyok,és köszi a kitartásod :)
    A linkelt sztorit végikövettem,kollégának volt cwm sd kártyán,,és így sikerült.
    (Most akkor a legfontosabb, hogy az alábbi 3-at flesseld:
    uboot
    boot.img
    recovery , ami ugye akkor a cwm legyen. Ha nem cwm-met flesselsz, akkor várhatóan a system-et nem fogod tudni visszarakni.)Nekem nincs cwm,nem tudom azt fleshelni!
    Tehát gyakorlatilag egy üres készüléket képzelj magad elé :)
    Az teljesen abszurd,hogy elküldöm neked a mentést,és megpróbálod kihámozni belőle,hol a hiba?Esetleg könnyebb is lenne cwm-et gyártani,ha minden ott van előtted? ha ez belefér,küldöm a linket pm,örök hálámmal együtt :R :)

Új hozzászólás Aktív témák