Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • szaszlaci

    addikt

    válasz Martin97 #1071 üzenetére

    Az S99C van 1/8 és 2/16 verzióban is. Kép alapján néhol kicsit elnagyolt a kidolgozása (élek, ívek), de jól összerakott, pofás óra, ha tetszik az ilyen. (Erősen nézegettem én is.)
    Az, hogy valamelyik kamerája 5 MP, az önmagában nem jelent előnyt. Ha emellett esetleg másban is jobb a szenzor, akkor lehet, de a magasabb felbontás önmagában rontani fogja a képminőséget, mivel kisebb fizikai pixelek kellenek. A felbontás valódi korlátja itt az optika, ami jóval lemarad.

    Ezeknél a fém az spiáter, és azt krómozzák vagy festik le feketére, gondolom szinterezik. Ezek jók és tartósak, de azért csak lekopnak, tehát itt nem acéltokról beszélünk. Ezzel szemben az anyagában színezett műanyag nem olyan szép és jobban is kacolódik, de nem feltűnő és sosem lesz foltosan kopott. (Egyébként a Thor 4 felső része műanyag és alul fém, ha jól láttam.)
    Valószínű, attól függ, hol nő a csuklódon a bütyök. Van, aki lecsúsztatja a nehéz fémszíjas órát, és kényelmes neki. Van, akinek ez kínszenvedés, és feljebb hordja, lehetőleg műanyag- vagy szövetszíjjal.

    Az óraméretről nekem az volt a tapasztalatom, hogy az adott variációban a kisebb mindig jobb. Kényelmesebb, jobban áll, nem akad be. Akkor is, ha a 40 mm-es tokot ma már sokszor nőinek nevezik. :N
    Nemrég adtam el ezt a 38-ast, a legjobb kinézetű órám volt. A tok magassága fülekkel itt is akkora, mint általában a 45-ösöké, de sokkal arányosabb.
    Ami a színt illeti, a fekete igencsak forrósodik a napon, főleg, ha alul műanyag, és nem hűti a kezed. Lehet, ez csak az én képzelgésem, de marhára zavar, hátha nem tesz neki jót.

    Attól, hogy meg tudsz venni egy doboz gyufát ötszáz forintért, még nagyon drága lesz. :) Az a véleményem, hogy műszaki cikkekből, zacskós tej szintű lejárattal, a legolcsóbb, már jót kell venni.

    Elvégeztem egy CNC-forgácsoló szakképzést, ez egy sima szakmunkás bizonyítvány. Itt a papír egy belépő, és lehetséges a jó munkahely minden szempontból. (A szakmában nem kell tudni az acélötvözetek különböző kristályrácsainak szerkezetének kialakulási hőmérsékletét, szénszázalékát. Mégis kérték. :) )
    Illetve felszínesen tervben van egy gépgyártástechnológiai technológus, ezen a vonalon elképzelhető, hogy ennek hasznát veszem.

    [ Szerkesztve ]

    ■■■ pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt

Új hozzászólás Aktív témák