Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Menadrin

    kezdő

    válasz kk831228 #26126 üzenetére

    Ezzel én egyet kell hogy értsek, ezek szép gondolatok,de van itt egy nagyon erős de!! 30 évről beszélünk ugye? Csiszolodott a technika, jobban megy a gép, minden jobb, de a tartósság csökkent. Miért? 30 év alatt miért romlik meg a technika megbízhatósága?
    Akkor hozod a ladat, szarra kopott blokkok 100ezer alatt ez is igaz, de 30 éve volt olyan h w124, nemde? Soha nem fog elkopni, olyan motor. Persze vezetni szarabb (?) Mert nem olyan erős, nincs megfujva több turbóval, de elfordutod a kulcsot menni fog. A mostani mit csinál? Nem kap elég áramot aztán kivillan a műszerfal mint a karácsony fa. És ez még a jobbik eset. Ha beszarik valami többet rakoltesz mire megtalálod a hibát, mint amikor végzel az oreg ladan egy generált. Az meg, hogy két kulcsal szét és osszeraktad a blokkot már nem is mondom. A mostanival mi a helyzet? Leszedsz valamit már eltörik az az ócska szar műanyag, egy levegőszűrőt lassan félek kicserélni mert mi van ha valami eltörik közben. Ja mellesleg ha eltörik az a fos műanyag olyan .....ul drága, hogy csak pislogok, hogy mi van.

    Most van tudás, lehetne élettartam is, tudom nem érdeke a felsőbb tizezernek, mert akkor nem vagy rákényszerítve a folyamatos vásárlásra. Dehát akkor meg ott vagyunk, hogy regen is szar, most is az 😂😂😂

Új hozzászólás Aktív témák