Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Egon

    nagyúr

    válasz vicze #5333 üzenetére

    A Vasas ellen hogy?

    Az az igazság, hogy eddig ebben a bajnokságban egyedül a Fradi ellen játszottunk bíztatóan. A Kozármisleny ellen égtünk a szünetben, nehezen lett meg a 3 gólos győzelem. A Kisvárdát hasonlóan kínkeservesen vertük. A Fehérvár ellen iksz volt pár perccel a vége előtt, gyakorlatilag csak azért nyertünk, mert egy gólos előnynél Csíkos Luca labdát lopott, és bedobta. Már ott sem nagyon ment Kuczorának (5/13), márpedig ha neki nem megy, nagyjából kampec a csapat, de kivételesen ellensúlyozta, hogy a szélsők relatíve sok gólt dobtak, és Csíkos Lucának is jó napja volt (6/6). A többi meccsen relatíve sima zakó (a Győr ellen -16, a Móvár ellen -5, a Fradi ellen -6, és a nagy égés a Budaörs ellen -5).

    Ma szinte senkinek nem ment (talán Such és Ferenczy dicsérhető, na meg Bordás 4/4), Csenge borzasztóan játszott (3/11, kihagyott hetes, 4 technikai hiba), de a fő gond egyrészt a kapusteljesítmény (nyilván a védekezésre is visszavezethetően), másrészt az edző: már az előző meccsen is majdnem megszívtuk a hülyeségei miatt: akkor Csíkos úgy dobott 6/6-ot, hogy jórészt csak védekezésben merte használni... Most képes volt egy kevés gólos meccsen -4-ig várni az időkéréssel... :( Meg Csengét szinte végig fennhagyni. Remélem levonunk valami konzekvenciát, mert ez így nagyon problémás lesz, ami a folytatást illeti.
    A fiatalok is mintha visszafejlődnének, semmi előrelépés, semmi biztató jel. A NEKA-s nevelés Csíkos Luca kivételével senkiben nem nagyon látszik a spiritusz (beleértve a Ballai tesókat is - bár utóbbiak a múltkor egész jól szálltak be a meccsbe, de ezt leszámítva egy nagy nulla jellemezte a produktumukat).

    [ Szerkesztve ]

    "Bonyolult kérdésre egyszerű választ keresni helyénvaló, de ritkán célravezető megoldás" (Wayne Chapman)

Új hozzászólás Aktív témák