Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Egon

    nagyúr

    Elkezdődött a bajnokság, máris volt két, némileg meglepő eredmény (leginkább a gólkülönbség terén).
    Ez egy olyan szezon lehet, ami jelentős változásokat hozhat 1-1 csapat helyezése vonatkozásában(gondolok pl. az Érd "betonbiztos" 3. helyére).
    Az igazolások és az 1. forduló eredményei alapján a következő sorrendet várom (pontos tippre nem vállalkoznék minden egyes pozíció tekintetében). 1. Győr; 2. Fradi; 3.-4. Érd/Siófok. A Győr jelenleg a világ legerősebb csapata: jól igazoltak, de alapból is erősek voltak, meglepetés lenne ha nem ők nyernék meg a bajnokságot. Bár a Siófok nagyon nagy neveket igazolt, azt gondolom a Fradit nem fogják megelőzni. Nagy kérdőjel az Érd csapata: szerintem gyengültek, kérdéses hogy meg tudják-e őrizni az eddig pozíciót (az összeszokottság az ő oldalukon van, de egyelőre nem túl meggyőző a teljesítményük). A Siófok esetében kérdés, hogy a nagy nevekből milyen csapat lesz (és mindehhez mennyi idő kell majd): a 2.-től az 5. helyig bárhol végezhetnek szvsz, a dobogó alsó fokát, esetleg a 4. helyet tippelném nekik (dacára a mai erődemonstrációnak).
    Az 5. helyen (a nevek alapján legalábbis) a Kisvárda végezhet. A 6. helyért érzésem szerint mi (azaz a Vác) leszünk nagy harcban a Dunaferrel és a Debrecennel, reményeim szerint sikeresen, de ezen 3 csapat sorrendje megtippelhetetlen. A 9. helyre a Fehérvárt várom, akiknek - úgy tűnik - nem fog összejönni az előbbre lépés.
    Az utolsó 5 helyezett kapcsán nehéz jósolni, Az MTK-t tenném a 10. helyre, talán a Budaörs követheti őket (bár ha igaz a pletyka, és Zácsik eligazol, lehet hogy lentebb fognak végezni). Az Egert várom az utolsó helyre, és a kiesés elkerüléséért nagy harcot fog vívni a Békéscsaba a Móvárral.

    "Bonyolult kérdésre egyszerű választ keresni helyénvaló, de ritkán célravezető megoldás" (Wayne Chapman)

Új hozzászólás Aktív témák