- CPU léghűtés kibeszélő
- Gaming notebook topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Megérkezett a Snapdragon X-hez tervezett Windows 11 lemezkép
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Hard Disk Sentinel: S.M.A.R.T., okosan
- Mini-ITX
- Akciókamerák
-
PROHARDVER!
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
jjeahh
nagyúr
válasz IMIIKE1998 #127427 üzenetére
Itt olcsók, én is innen vettem 10 euróért... csak a posta drága, ezért csak úgy érdemes innen rendelni ha több cuccra van szükséged, vagy többen rendeltek. Ha a nyeregcső sem válik be, muszáj lesz egy egyel nagyobb ugyanilyen vázat venned és átszereltetned az alkatrészeket
Amúgy én mióta szajkózom, hogy az effektív felsőcső hossz mennyire fontos dolog... legalább annyit számít mint a vázméret, ha nem többet. Hogy egy példát is írjak, a Kellys-nek pl. van olyan váza, aminek M-es méretben az effektív felső cső hossza 570mm körül van és van olyan szintén xc mtb váza, aminek az eff. felsőcsöve ugyanilyen méretben 625mm (!), egyes modelleknél S és XL méret között sincs ekkora különbség.Fb: facebook.com/n.barni | Insta: instagram.com/n_barna/ | Strava: bit.ly/2HvMboG
-
ZolkoW
őstag
egy hátrahajló cső, és abban hátratolt nyereg még határeset, de elfogadható megoldás, de azért az ilyen extremitásokról nekem is az jut eszembe,hogy biztos jó-e az a vázméret.. én kipróbálnám a helyedben,hogy teljesen ELŐRE tolom. ha tényleg rosszabb,akkor oké, nem került semmibe. de néha át lehet esni a paci tuloldalára,ha esetleg nem úgy értelmezzük a jeleket,mint kéne
viszont ha offsetes nycső, nézd meg az offset mértékét is, mert szokott lenni kb 10-től 25-ig simán, egy 10mm eltolásút kb kár venni az esetedben,ha tényleg az a baj.[ Szerkesztve ]
Basszusműhely helyett: https://www.facebook.com/profile.php?id=61555669762786
-
rétisün
veterán
war...war never changes.... hol kezdődik a valóság, és hol ér véget a képzelet.....Ron Swanson for president !!
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs