Hirdetés

Aktív témák

  • tr00p3r

    őstag

    Jó reggelt Szaktársak!

    Tegnap meg ma elég sok minden került hozzám és ezekről szeretnék véleményt kérni.

    1. Szerváltam a BM apróról egy hátsó kereket azzal a céllal, hogy akkor fogom csak használni, ha görgőre rakom a bringát. Vagyis, hogy ne kelljen állandóan külsőt és belsőt cserélnem, na meg hogy másik láncot és fogassort koptassak a görgőn. 5K-ért vettem konkrétan ezt. Ennyit megért ugye? A Speed-wayben megnézettem azért és tényleg sérülés, tojás & 8as mentes a kerék. De akkor vajon miért ilyen olcsó? Csak a felni 13K elvben. A srác azt mondta, hogy azért is ilyen olcsó, mert az agy nem iparis. Én meg sima csapágyakhoz nagykerár alatt hozzájutok, így ez nekem nem gond. De a Gyuri a Speed-way-ben azt mondta, hogy a csapágyak is rendben vannak (érzésre).

    2. Vettem szintén az aprón egy 9es LX sort ehhez a kerékhez, igaz még nem jött meg. Azt mondta a srác, hogy max 300-400 km van benne. +K-t ez is megért úgy gondolom.

    3. Van otthon egy használt IG70-es láncom, amit szintén az edzéshez használok majd.

    4. Ugyancsak a Speed-way-ben vettem még egy Specialized FATBOY külsőt. 26" x 1,25-ös. :DDD Ez is az előbb említett hátsó kerékhez. Ezen amúgy gondolkodtam, hogy beszerzek még 2-őt és azzal járom majd a várost. Az egyik klub-társam TREK-jén láttam ilyet elől-hátul és azt mondta városba nagyon jó. Amúgy ez nedves úton nem életveszély?

    Szóval ha én ezeket a dolgokat összeapplikálom és a görgőn használom, akkor ez árthat a hajtóművem fogainak? Túl nagy terhelés alatt nincsen gondolom, de nem akarnám a fogakat hazavágni vele. Vagy egy új lánccal jobban járnék? Kevésbé viselné meg a hajtókart?

    [ Szerkesztve ]

Aktív témák