Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • bsh

    őstag

    ajánljatok már telefont, én nem értek ehhez sem (vagy IS), meg nem is követem.
    sony xperia z1 compact-om van, ehhez hasonló kéne: 4,3-4,6" kijelző max, szögletes sarkos, nem szappantartó alakú, vékony, jó minőségű nem karcolódó nem kopó nem hamar tönkremenős.
    igazából csak telefonálásra használom de arra is csak ritkán (kábé átlagban heti 1x :D ), nem játszok nem netezek nem hallgatok zenét nem navigálok rajta, nem is tudom hogy kell ilyeneket csinálni, minden le van tiltva meg ami lehet le van szedve, úgyhogy semmi nagy elvárásom nincs, nem kell 128 giga ram (64 giga elég ;] ) meg kilencezer terabájt esdékártya meg játékos gpu meg semmi. csak az alap rendszer fusson gördülékenyen, akár több hónapig is (nem szoktam újraindítgatni a sonyt), így készenlétben a sony elmegy (vagyis elment, de kezd az aksi megfáradni - ezért cserélném le) 16 napokat egy töltéssel, valami ehhez hasonlót elvárok azért.
    ja és legyen rajta valami kábelbedugdosás mentes töltési lehetőség, pl. a sony-t bedobom asztali dokkolóba az oldalsó csatlakozóira oszt' tőt', vagy wireless töltő pados valami is jó lehet.
    meg ne legyen kínai kémkedős hackelt bugos OS rajta, hanem valami megbízható.
    még ami jó lenne, pl. bejövő hívás tiltás/szűrés alapból (pl. rejtett számnál ne csöngjön vagy utasítsa el), ha nem kimondottan szar a kamera képe, az nem baj, ha tud smb hálózatra közvetlenül csatlakozni (és nem valami elavult és nem biztonságos módszerrel), az is kellene. microsim előny.

Új hozzászólás Aktív témák