-
PROHARDVER!
Egy kis előszó a totyikhoz, amit jó ha mindenki elolvas:
Új hozzászólás Aktív témák
-
bsh
addikt
vazze, rendeltem észtországból, de oda is lengyelországból megy a cucc és úgy küldik tovább ide írják, hogy lengyelországból ők megkapják 5-14 nap, majd észtországból ide 4-5 nap. ez eddig oké. de erre most írják, hogy már meg is kapták lengyelországból és már jön is a csomag fedexszel, úgyhogy az a jövő hét elején itt van... amikoris áramszünet miatt zárva lesz a cég és nem tudom majd átvenni!
pedig direkt kiszámoltam, hogy ha 2-3 hét lesz a szállítási idő, az nekem pont jó lesz, de így hogy egy hét, így most szopás. minek ez a nagy kapkodás?!
(panaszkodott már valaha valaki is, hogy ha túl gyors volt a szállítás? ilyet is csak én tudok, nem? ) -
poffsoft
veterán
hülééééék!
[ Szerkesztve ]
-
Devid_81
félisten
...
-
daninet
veterán
Miért vegyem meg, ha 3x annyiért, 3x annyi idő alatt megépíthetem? ´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸><(((º>
-
daninet
veterán
Miért vegyem meg, ha 3x annyiért, 3x annyi idő alatt megépíthetem? ´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸><(((º>
-
bsh
addikt
-
ekrisztian
őstag
TK
Használ valaki itt minidlna servert itt valaki itten ? -
Chaser
legenda
válasz ekrisztian #62790 üzenetére
Szoktam rendelni minidealről vagy nem ez a kérdés?
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Outlander
addikt
-
poffsoft
veterán
-
Devid_81
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I7 6700K / GTX 1070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- HP ProDesk 400 G5 Mini PC, I5-9500T, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10, WIFI, SZÁMLA, GARANCIA
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I3 10105F / GTX 1070Ti 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest