- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Milyen TV-t vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Házimozi belépő szinten
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Apple notebookok
- NVIDIA GeForce RTX 3050 / 3050 Ti (GA107)
-
PROHARDVER!
Egy kis előszó a totyikhoz, amit jó ha mindenki elolvas:
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
george11
addikt
A tanítónő:
- Gyerekek, ma a telefonálásról lesz szó.
Bekapcsolom a hangszórót és felhívok egy
tetszőleges számot.
- Itt Horváth-lakás.
- Kívánok, szeretnék Zolikával beszélni.
- Bocsánat asszonyom, de nekünk nincs
Zolikánk. Valószínűleg egy hibás számot tetszett
felhívni. Kezét csókolom!
- Látjátok gyerekek, így viselkedik egy jól
nevelt, udvarias ember az alapfokon.
A tanítónő felhívja ugyanazt a számot:
- Itt Horváth-lakás.
- .. Hát kérem, maga engem az előbb hívott fel.
Még egyszer: Itt nincs egyetlen egy Zolika sem!
Megértette?
- Hallottátok, hogy reagál egy ember a második
fokon. Most jön a legmagasabb fok.
A tanító néni felhívja ugyanazt a számot:
- Itt Horváth-lakás.
- Már megint te vagy, te hülye ku…. Menjél
vissza a jó ku.. anyádba, ahonnan jöttél. Vagy
hülye vagy, vagy te engem akarsz….
- Gyerekek, ez a felizgatottság legmagasabb
foka.
Egy vöröshajú gyerek jelentkezik az utolsó
sorból:
- Tanító néni, szerintem még ennél is van egy
magasabb fokozat!
- Mutasd meg, Jenőke.
A gyerek felhívja ugyanazt a számot:
- Itt Horváth-lakás.
- Itt Zolika, nem kerestek?"5 millióból kijön? Fater megállt, visszafordult mint egy veszkó hős és annyit kérdezett teljesen rezzenéstelen arccal: -Mit is mondott azokról a pillangókról...?"
-
alázógyík
addikt
válasz DeltaPower #43352 üzenetére
Inkább folyik.
-
faragojof
őstag
-
Devid_81
félisten
Iron.Man.3.2013.1080p.WEB-DL.H264-BLUEBIRD
Iron.Man.3.2013.720p.WEB-DL.H264-WEBiOSEn meg varnek vele, mert egyik 3.9GB a masik meg 4.42GB
Egy ilyen film alaphangon ha jo minoseg akkor csak a 720-as 7-8GB....
-
Outlander
addikt
válasz faragojof #43362 üzenetére
Az hogy jön ki?!
Vagy "pulykáztatni" lehet, vagy "filterezni"...
Work until You no longer have to Introduce Yourself.
-
-
WunderKinder
aktív tag
válasz Outlander #43365 üzenetére
10 és fél éve meg a csattogós falepkét tologattad az ovi udvarán.
Szeretném közölni, hogy az apple megfoghatja az egész rakás betlehemet amit létrehozott, bekenheti extracsípős üvegszilánkos vazelinnel és bedugdoshatja a stevejobs valagába. Pedig csak egy albumot akartam felmásolni az ipodra, eddig 1,5 órám van benne de asszem feladom.
-
Zodicus
senior tag
válasz WunderKinder #43367 üzenetére
Az itunes-szal ne is erőlködj, próbáld meg a ifiles-t. Az sem egyszerű, de talán életben hagy
-
alázógyík
addikt
Ha torzult kocka lennél megvédenéd, hogy ez így természetes, neked az alma logo mindennél többet ér.
-
God Vazzeg
veterán
-
Outlander
addikt
válasz God Vazzeg #43374 üzenetére
Ha van pénzed mp3-at és programokat is venni, akkor egy kibacott jó cuccos... ha nincs, akkor JB kell és copás...
De amúgy a zártságában rejlik az elönye és a hátránya is... én nagyon szeretnék egyet, de nem tudok céges áron hozzájutni...
Winphoneban is ezt szeretem, nem kell vadászni romra, ellenben nem is lesz olyan, okádék mint bármelyik android hekkelés 2 hét után... Nincs fájlkezelő se, eleinte hiányzott... de mióta megszoktam, h képek a képeknél, zenék a zenéknél, azóta nem is érdekel a total commander, mert felesleges...
-
DeltaPower
addikt
válasz alázógyík #43372 üzenetére
a droidokat legalább nem kell dzsélbrékelni és rútolni hogy zenét másolj rá
Ótlander: navigációra mit használsz, nokia herét?
[ Szerkesztve ]
"Moonshine Whiskey (70°, ízesítés nélküli) van. Fincsi" - Teebee - "De az kiírtaná az egész családomat..Akkor is ha csak én innék belőle.." - forintuser
-
Outlander
addikt
válasz DeltaPower #43376 üzenetére
Here drájvot... Eddig is a pöcsöm irányított, csak most már más is hallja a hangját...
-
WunderKinder
aktív tag
Asszony 3k-s mp3 lejátszóját feldugom a gépre egy (szabvány) kábellel és felmásolom rá a (szabványos) mp3-at. A szarhalom megaprémium ipodhoz reggel fél órát kerestem a (semmi máshoz nem jó) kábelt, aztán fél órát kerestem olyan programot amivel tudok rá másolni anélkül hogy előbb mindent letörölne róla, most fél órája keresek olyan programot ami a (szabványos) zenét átkonvertálja olyan formátumra amit megeszik ez a szar. Mert a kocsiban levő szintén ámerikaifullhájendprémium alpine fej csak ipodot vezérel mást még véletlenül sem mert még összedőlne a világ.
Érzem ám én, hogy milyen jó nekem. Csak ez a prémium életérzés erősen egy nagy lófasz képében jelenik meg az alfelemben. -
God Vazzeg
veterán
válasz Outlander #43375 üzenetére
"mint bármelyik android hekkelés 2 hét után"
Na látod, én csak gyári romokat használtam mindegyik telómon, de nem tapasztaltam hibákat. De rakj a wines telódra egy hekkelt romot (értem én hogy nincs nade..) és meglátjuk
Lehet ezt ragozni, vannak előnyök és hátrányok, nekem teljesen fullos a droid. Ha neked a win többet ad, akkor neked az való. Ennyi
-
God Vazzeg
veterán
válasz WunderKinder #43378 üzenetére
"Érzem ám én, hogy milyen jó nekem. Csak ez a prémium életérzés erősen egy nagy lófasz képében jelenik meg az alfelemben."
-
Outlander
addikt
válasz God Vazzeg #43380 üzenetére
A TP a legjobb kiskancsó...
-
Devid_81
félisten
Mert nem vettel meg mindent ami kell, es ezert ez a buntetesed a kalozkodas miatt
...
-
akom
őstag
És amikor a plázában telefonálsz vele? Látja mindenki, hogy azé te vagy VALAKI!!!
Ez a lényeg! -
DeltaPower
addikt
válasz God Vazzeg #43381 üzenetére
Ez a mondat megérdemli hogy szállóigévé váljon Ezzel trollkodjuk tele az almás topikokat
"Moonshine Whiskey (70°, ízesítés nélküli) van. Fincsi" - Teebee - "De az kiírtaná az egész családomat..Akkor is ha csak én innék belőle.." - forintuser
-
alázógyík
addikt
válasz WunderKinder #43378 üzenetére
-
Outlander
addikt
válasz Devid_81 #43391 üzenetére
Én merci kulccsal simán csajoztam annó.... infrás kulcs, hófehér, 2 üléses, 3000 cccm, 180 ló, 600 nm, akkora mint egy limó...
S osztályos bestia...
S, mint SPRINTER!
-
faragojof
őstag
válasz Devid_81 #43379 üzenetére
Istenem! Mit nem lehet ezen érteni? Ne a tarkójánál fogva húzd, hogy tövig nyelje a brét! Nem hiszem, hogy kihozzátok belőlem az állatot!
Vagy ti ilyen felvilágosult szexgépek vagytok, és "csak a tövig, mert fél perc múlva dolog van" dolgot ismeritek?
MOD:
Wunderkinder: "Érzem ám én, hogy milyen jó nekem. Csak ez a prémium életérzés erősen egy nagy lófasz képében jelenik meg az alfelemben."
Magyarország Alma?[ Szerkesztve ]
"Formicate Under Command of the King,,
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest