- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Pendrive probléma
- Hobby elektronika
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Asztrofotózás
- OLED TV topic
- Milyen processzort vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Termetes, 21:9 képarányú gaming monitort újított a Philips
Aktív témák
-
Chaser
legenda
válasz GrandeP #40115 üzenetére
De tényleg nem tudom elképzelni hogy még fizettek is érte
szerk: Ennyi feles pénzük van inkább adnák nekem ilyen ótvar valamit csináltatnék valami kezdővel de még az is jobb lenne, megcsinálná fillérekért, nálam landolna a nagy péz és még a userek is elégedettebbek lennének
[ Szerkesztve ]
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Chaser
legenda
-
-
DeltaPower
addikt
válasz GrandeP #40136 üzenetére
[link]
Ahogy számolom, 19 ország használ régiókódos rendszámot, 11 (köztük mi) régiókód nélkülit. Ahogy nézem a formátumokat, a világon semmi rendszer nincs benne az unión belül."Moonshine Whiskey (70°, ízesítés nélküli) van. Fincsi" - Teebee - "De az kiírtaná az egész családomat..Akkor is ha csak én innék belőle.." - forintuser
-
bartucc
addikt
-
csaszi72
senior tag
válasz GrandeP #40382 üzenetére
Amiről már itt is szó volt, vettem ugye decemberben egy ilyen órát a gyorsbótból.
Fiam ráizgult, venni akart.
Gyórsbótból az akciós kifogyott, így találtam (már bánom) a hírdetést.
Az enyémnek látszik a kijelzőn a minden infó a másikkal speciel becoptam, semmi sem. Át lettem qrva.
gyórsbót-speedshop
szerk-olálááá után meg hoppá
szerk sokadik- ilyet tud, helyette ennyi van:
[ Szerkesztve ]
Egy társadalom civilizáltságának mértékét a rabokon lehet lemérni.(Dosztojevszkij)
-
daninet
veterán
válasz GrandeP #40403 üzenetére
Itt egy tényleg saját, kopirájt is nálam van. Megépítettük otthon a stúdiónkat, öcsémék meghangszereltek egy számot, holnap filmezzük hozzá a videót. Hallgassátok meg. Klasszik Blues.
[link]Miért vegyem meg, ha 3x annyiért, 3x annyi idő alatt megépíthetem? ´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸><(((º>
-
-
Chaser
legenda
válasz GrandeP #40611 üzenetére
Te figyelj már, pár hete hónapja se tudtál értelmezni, most se
Ha az számít hogy gond esetén kész legyen a gép max 1-3 nap alatt és ehhez ne kelljen szervizbe se vinni akkor dell nbd on-site gar, csak ez, mert a szervizgarjuk lókuki..
Ha ez nem feltétel, fuji A531-et nyugodtan, megbízható gép, szervizük is korrekt 1 héten belül ált-ban kész a javítás és viszik-hozzák a gépet.
Lenovo support rakás fosch volt már tavaly is, fujitsué jobb..lenovoból a régi jól bevált gépeket érdemes megvenni amiken amúgy sincs gar és az áruk is baráti. Vagy belépő lenovot érdemes még ami olcsó, mert minőségben pl veri a belépő HP-t meg dell-t. Dellből meg hiába van nbd on-site gar egy mostani inspiron 5010/5110-en, maga a gép az még ótvar, aki látott már normális gépet az csak leköpi. Kb ennyi.
HP-ból belépőt továbbra is saját felelősségre, szerviz szintjük kb futjitsu, tehát jó.
Acer ki kell fogni kategória, csinálnak nagyon jó gépeket is, akár még belépőszinten is, csak nagy a szórás._tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Chaser
legenda
válasz GrandeP #40613 üzenetére
Eddig nem küldött el anyámba senki mert gépet ajánlottam/vittem neki miután közölte mennyi is van rá, mire is akarja használni, mennyire fontos ha gebasz van gyorsan megcsinálják..persze ezt egy csepptöltős grandepé nem tudja feldolgozni Drága mostani thinkpadot pl senkinek se ajánlok, magamnak se vennék, egy sz@ros hűtőcserén képesek heteket ülni, helyszíni gar meg csak papíron létezik náluk.
faragojof: Te meg látom begerjedtél a "husikra"
-
Chaser
legenda
válasz GrandeP #40658 üzenetére
Nem olvastam a cikket, de a v200-at ssd topik alapján elqrták, v100 jobb. 1ébként nem kell rá vigyázni, trim menjen aztán kész. De ha nem megy az se baj. Most vettem egy gépet gyárilag ssd-vel, trimet se tud, 2 évesen köszöni de jól van. Persze kapacitásukat nézve hdd-hez képest még most is kurta drágák, de nem hdd-hez kell hasonlítani hanem ki kell próbálni
-
Chaser
legenda
válasz GrandeP #40660 üzenetére
Azt nem árt tudni hogy rendszernek nem a szekvenciáis sebesség fontos - a több száz MBps idők, amit ssd-nél előszeretettel adnak meg a gyártók- hanem a kis fájlok olvasása elsődlegesen, írása másodlagosan. Ebben ha csak 2x gyorsabb egy ssd az használat során már ég és föld hdd-vel szemben. Ami érdekes lehet ez az érték: IOPS 4k, ez minél nagyobb olvasásban annál jobb. A másik a hozzáférési idő, ami SSD-nél 1-2 sec, hdd-nél átlag 15-16. A 96-os v100+ pl kib@szott gyors ssd, hiába szintetikus tesztekben nem látszik annyira rajta. Majdnem annyi a boot ideje mint a leggyorsabb sata3-as ssdk-nek, egy x érték után már csak propaganda a dolog. De ami fontosabb ha megnyitsz egymás után 5-15 alkalmazást azok is indulnak egyből, nem mint a hdd-nél batár nagy brrrrrrr-grrrrr Hogy egy régebbi c2d vagy egy új i5 van a gépedben net alatt nem nagyon veszed észre, de ha ssd van benne azt egyből észreveszed Nem tudok arról hogy tömegesen halnának 2 éven belül, de kb lényegtelen, már mindre 3 évet adnak, sokra meg 5-öt is. OCZ-vel voltak/vannak gondok nagyon, de az 1 gyártó a sok közül, neki is vannak megbízhatóbb szériáik. Nem csináltam vele semmi különösebbet mind hdd-vel: pagefile OFF, nekem teljesen felesleges, hibernálás is, indexelés is, kb ennyi. Régebbi 2ghz alatti kis notebookokat is úgy feldobja hogy öröm nézni...ki kell próbálni "olcsón" kingston v100 64GB, drágábban samsung 470 v 830. Bár amilyen árak lettek most a jó huf miatt kb minden drága.
-
Chaser
legenda
válasz GrandeP #40666 üzenetére
Jól kivágtad magad
faragojof: Ennél egyszerűbben csak úgy tudom elmondani hogy próbáld ki arról nem beszélve hogy teljes qsssban van, ami nem hátrányos főleg egy amúgy halk-hangtalan pc-nél vagy notesznél. Kb mindenki addig mondja drágának amíg ki nem próbálja.
-
Aktív témák
- Annak, aki NAGYban gondolkodik: Jonsbo N3 ház (8+1 lemez), NAS alaplap Intel 8505 processzorral
- GAMER PC: Új i5-10400F/11400F -RTX 3080 GDDR6X -512GB-4TB NVMe SSD -Új 16/32GB DDR4 - GAR/SZÁMLA!!!
- Eladó ASUS ROG Strix G15 (G513RW-HQ035) - Erős hardver, hibátlan állapot, MacBook váltás miatt!
- Új Sony Alpha 7 IV BONTATLAN GARANCIÁS
- Új Sony Alpha 7 IV + FE 28-70 mm F3.5-5.6 OSS objektív BONTATLAN GARANCIÁS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest