Aktív témák
-
gabe_
őstag
Vegyetek egy jólapot!
Sovány szakácsban sose bízz!
-
GrandeP
addikt
NEMMEGY! Értem, de mi nem megy? EZ! De mi? EZ NEMMEGY?!
-
GrandeP
addikt
Mobilarénás teszt.... qrva jó mikor elindulnak az autóval! Igazi profi munka!
Ha tovább nézed, akkor hallhatod h a háttérben vagy dugnak, vagy haldoklik valaki!
Jah nem , csak a kuplung csúszik.... loool... és már a fejem is megfájdult a rángatózástól.[ Szerkesztve ]
-
DeltaPower
addikt
Egy kérdés a hozzá(nem)értő kollégákhoz: fejhallgató bőrborítású fülpárnáinak kirepedezését hogy lehet megakadályozni?
"Moonshine Whiskey (70°, ízesítés nélküli) van. Fincsi" - Teebee - "De az kiírtaná az egész családomat..Akkor is ha csak én innék belőle.." - forintuser
-
bartucc
addikt
válasz DeltaPower #50104 üzenetére
Nem használod/vigyázol rá.
"Azért jó tengerparton lakni, mert akkor csak három oldalról van hülyékkel körülvéve az ember." //Galla Miklós//
-
GrandeP
addikt
Ugyanazt mint bőrjakóra? Babaolaj!
Viccen kívül...NEMMEGY! Értem, de mi nem megy? EZ! De mi? EZ NEMMEGY?!
-
csaszi72
senior tag
sehogy. ígyis-úgy is kirepedezik.
Esetleg Q10 tartalmú anyuci arckréme Egy társadalom civilizáltságának mértékét a rabokon lehet lemérni.(Dosztojevszkij)
-
DeltaPower
addikt
válasz bartucc #50105 üzenetére
A "vigyázol rá" része stimmel, de ha nem használom, minek van egyáltalán? A bakancshoz való bőrápolóval nem merem betámadni, lehet keresnem kellene inkább valami bőr ruházathoz vagy kárpithoz való anyagot...
csaszi: azt igencsak sajnálnám, jóféle fejhallgató és ócsó se vót
mohabá: lehet nem mondasz ám hülyeséget
[ Szerkesztve ]
"Moonshine Whiskey (70°, ízesítés nélküli) van. Fincsi" - Teebee - "De az kiírtaná az egész családomat..Akkor is ha csak én innék belőle.." - forintuser
-
bartucc
addikt
válasz DeltaPower #50108 üzenetére
Simán csak g@civoltam, nem komolyan.
Egyébként babaolaj tényleg jó.
"Azért jó tengerparton lakni, mert akkor csak három oldalról van hülyékkel körülvéve az ember." //Galla Miklós//
-
daninet
veterán
válasz DeltaPower #50108 üzenetére
Én nem úsztam meg, szerencsém, hogy van AKG viszonteladó kecskeméten és tudott osztrákoktól rendelni fülpárnát. 2 év után 2,5ft ráfordítás elviselhető, és nem kellett rá hímestojás módjára vigyázni. A húzós egy AKG csere kábel volt, 3k 1,5m
Miért vegyem meg, ha 3x annyiért, 3x annyi idő alatt megépíthetem? ´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸><(((º>
-
WunderKinder
aktív tag
válasz GrandeP #50114 üzenetére
Na jó, de szerinted a húligánsz (pozitívan) értékelhető együttes. Innentől kezdve ne beszéljünk nálad minőségi zenehallgatásról. A húliganszhez meg a romándicckóhitszhez (amiben egyébkén nadjon szimpatikus menyecskék vannak) meg tökéletes a TNB meg a műanyagkosaras Fiat hangszóró.
-
GrandeP
addikt
válasz WunderKinder #50116 üzenetére
Ma már kétszer szóltál be, kéred a romántikás pumpát mi?!
[ Szerkesztve ]
-
GrandeP
addikt
válasz WunderKinder #50118 üzenetére
Mogyorós madár látta Angliai csokit nem szeressed!
-
DeltaPower
addikt
válasz daninet #50112 üzenetére
Ez egy Plantronics 365-ös, úgy tudom már nem gyártják, de 1-2 helyen még kapni. Alkatrész utánpótlás valószínűtlen, nálunk elég ismeretlen márka.
[ Szerkesztve ]
-
GrandeP
addikt
-
chipi-85
senior tag
Találtam egy videót a legutóbbi PH! találkozóról
-
fero02
nagyúr
Érdekelne valakit holnapi kecskeméti átvétellel egy 19"-os wide LG monitor?
-
george11
addikt
"5 millióból kijön? Fater megállt, visszafordult mint egy veszkó hős és annyit kérdezett teljesen rezzenéstelen arccal: -Mit is mondott azokról a pillangókról...?"
-
george11
addikt
válasz Wictor #50143 üzenetére
csakneked (nem lehet mindig espét hallgatni)
Meg vannak még ilyenek is itten minenkibe:
e
ennek a csajnak kérném a számát
vótmá?
Ezt meg magyarázza el nekem valaki, mert nyilván valami művészi performance, csak én nem értem(bazki azthittem a kalador írt, mikor nyomtam egy OK-t a kommentre )
[ Szerkesztve ]
"5 millióból kijön? Fater megállt, visszafordult mint egy veszkó hős és annyit kérdezett teljesen rezzenéstelen arccal: -Mit is mondott azokról a pillangókról...?"
-
Devid_81
félisten
Hopszi
...
-
george11
addikt
válasz Wictor #50145 üzenetére
Hát, ha ez zene, akkor te nem viktor vagy, hanem viktória
(ha meg mégis viktor, akkor melegfront lesz )
na mentem alvadni, mee minnyá reggel van"5 millióból kijön? Fater megállt, visszafordult mint egy veszkó hős és annyit kérdezett teljesen rezzenéstelen arccal: -Mit is mondott azokról a pillangókról...?"
-
Wictor
őstag
válasz george11 #50147 üzenetére
Na, de most tényleg... bartucc látott már élőben, kérdezd meg nyugodtan tőle, hogy milyen zenét képzel el a 175 centimhez, meg 55 kilómhoz. Tuti, hogy a fenti 2 linket fogja bedobni...
Legalább nyíltan vállalom, hogy buzinak készülök*, most ez baj, cuncus? Te leszel az első, akin gyakorolni fogok.
*/remetének, úgyis minden nő visszautasított eddig.
[ Szerkesztve ]
-
bartucc
addikt
válasz WunderKinder #50121 üzenetére
Nem volt ö soha Angliában, csak Gyíkkal romantikázott addig titokban... Azt, hogy ezt egy wc pumpa is elösegítette, sem megerösíteni, sem cáfolni nem tudom.
GrandeP: valljuk be, vilt ki(k)töl tanulnom.
Wictor: szép dolog hogy ezt felvállaltad. Továbbképzés ügyében keress fel egy számtekboltot, ott szívesen bevezetnek a málnásba.
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- Bitcoin, Tesla: az egeken a befektetők reményei, Musk a Trump-kormányba kerül
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Mini PC
- Milyen processzort vegyek?
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Házimozi belépő szinten
- Projektor topic
- Formula-1