- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- TCL LCD és LED TV-k
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple asztali gépek
- Házimozi belépő szinten
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
Aktív témák
-
popp
aktív tag
Az igen ügyeskezű fodrászom úgy döntött, ezek után inkább külföldön kamatoztatja a tudását. Vagyis keresem a potenciális utódját. Ha tudtok ajánlani jó kvalitású fodrászt, légyszíves dobjatok egy elérhetőséget pü-ben vagy akár itt.
"A MOSFET-ek karakterisztikája olyan egyenes, hogy attól bármelyik elektroncső sírva fakadna. A csöveké viszont épp olyan mértékben görbe, ami az emberi fülnek kellemes."
-
george11
addikt
Láccik, hogy nő, mert azt se tudja, hogy kell beülni egy autóba
"5 millióból kijön? Fater megállt, visszafordult mint egy veszkó hős és annyit kérdezett teljesen rezzenéstelen arccal: -Mit is mondott azokról a pillangókról...?"
-
M_o_g_y_i
őstag
Köszi, benézek akkor oda!
4db szép állapotú 4x100 6.5x15 ET35 acélfelni eladó!!! - Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó!
-
ekrisztian
őstag
Háj!
Srácok lenne vki aki egy loggból megmondja nekem, mi a rákért kapok folyton új ip-t a szolgáltatómtól?DD-wrt loggom van.Csak kíváncsi vagyok
ui: Grande te ne mondd meg !!
[ Szerkesztve ]
-
fero02
nagyúr
válasz ekrisztian #29209 üzenetére
Egészségedre!
-
george11
addikt
válasz ekrisztian #29211 üzenetére
Hova lett?
Logout?
(deszarvót)"5 millióból kijön? Fater megállt, visszafordult mint egy veszkó hős és annyit kérdezett teljesen rezzenéstelen arccal: -Mit is mondott azokról a pillangókról...?"
-
george11
addikt
válasz God Vazzeg #29213 üzenetére
mivamivanmivan?
"5 millióból kijön? Fater megállt, visszafordult mint egy veszkó hős és annyit kérdezett teljesen rezzenéstelen arccal: -Mit is mondott azokról a pillangókról...?"
-
george11
addikt
válasz God Vazzeg #29217 üzenetére
Elrontsam a kedvedet?
-
george11
addikt
válasz God Vazzeg #29217 üzenetére
Nesze: [link] ide most nem teszek szmájlit asszem...
-
-
george11
addikt
válasz daninet #29221 üzenetére
Nincs felső korlát.
[link]
"A tervezett 27 százalékos kulcsnál csak két helyen, a kelet-afrikai Dzsibutiban van 33 százalékban maximált áfa, illetve egy 160 000 fős szigetországban, Szent Luca szigetén, itt még magasabb, 40 százalékos áfakulcsot alkalmaznak.""5 millióból kijön? Fater megállt, visszafordult mint egy veszkó hős és annyit kérdezett teljesen rezzenéstelen arccal: -Mit is mondott azokról a pillangókról...?"
-
akom
őstag
Nagy mákom van, hogy még nincs család meg miegymás.
Így megléphetek, ha akarok. -
daninet
veterán
nagyon durva amit a felsőoktatással is akarnak csinálni.. nemtom olvastátok-e.. 2,5 átlag alatt átbaxnak fizetősre, fizetős ára 3X alaphangon.. fizetősből államira átmenni nem lehet.. vicces...
és ebben a 2,5 átlag a legdurvább.. közel tarthatatlan ez fölött folyton.. (legalábbis nálunk.. droidnak kell hozzá lenni)[ Szerkesztve ]
Miért vegyem meg, ha 3x annyiért, 3x annyi idő alatt megépíthetem? ´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸><(((º>
-
george11
addikt
válasz daninet #29227 üzenetére
Az lesz ezzel mint régen.
Az iskola a gazdagok sportja lesz(sőt igazából már az). Így még könnyebb eltaposni a pór népet ..."5 millióból kijön? Fater megállt, visszafordult mint egy veszkó hős és annyit kérdezett teljesen rezzenéstelen arccal: -Mit is mondott azokról a pillangókról...?"
-
george11
addikt
Öreg bácsi megy a kivilágítatlan kerékpáron. Megállítja a rendőr, és így szól:
- Bátyám, ha nem ég a lámpa a biciklin, akkor tolni kell!
Mire az öreg:
- Már kipróbáltam, akkor se ég!Feleség mondja a férjének:
- Drágám, szexeljünk már úgy mint a filmekben szokták...
A férj belemegy.
Másnap meséli a haverjainak a munkahelyen:
- ... és miután jól s@ggbek@rtam, teleélv@ztem a száját és megtöröltem a f@rkamat a mellében, az asszony halkan csak ennyit mondott:
- Hát azt hiszem, hogy nem ugyanarra a filmre gondoltunk...asszem ára ennyi, megyek lehibernálom magam
(nem kell írni, hogy vótmá, mert tuti van, aki nem ismeri )"5 millióból kijön? Fater megállt, visszafordult mint egy veszkó hős és annyit kérdezett teljesen rezzenéstelen arccal: -Mit is mondott azokról a pillangókról...?"
-
DeltaPower
addikt
-
akom
őstag
válasz DeltaPower #29234 üzenetére
Auchan, Tesco, és a nagyobb üzletláncok szívesen fogadják a jól képzett embereket.
-
Riuko
senior tag
первый
Mogyi: Ez csak egy egyszerű emlővizsgálat a strandon
[ Szerkesztve ]
"A nagy ember azzal mutatja meg nagyságát, hogy miképpen bánik a kicsikkel."
-
titko
tag
Azmámijenmá hogy egyik kollegánknak itt a fórumon egy napon (ma) van a születés és névnapja is.
Hepi börzdély túl jú -
Miki85
tag
Hali!
Nincs valakinek egy wifi-s routere amit nem használ és akár megválna tőle?
előzze meg az allergiás időszakot ..... airfresh.hu
-
csaszi72
senior tag
Keresek sűrgősbe pénz kazettát.
valami hasonló kellene:Kulcs legyen hozzá, persze a zár is működjön, belső rekeszek nem kritériumok, kopás, rozsda nem számít.
Egy társadalom civilizáltságának mértékét a rabokon lehet lemérni.(Dosztojevszkij)
-
bsh
addikt
még mindig keresek olyan döglött, kidobásra szánt tápo(ka)t, amiken van 6 pines pci-expressz tápcsatlakozó! engem egyedül a kábelköteg érdekel a csatlakozókkal, a többi része mindegy, milyen.
-
csaszi72
senior tag
válasz csaszi72 #29241 üzenetére
LoL!
Ilyet akartam, telefonáltam.
5m35s és máris hagyhattam üzenetet.......
Válasz: Ilyen nincs de van ugyanekkora, ugyan ez a gyártó ötezeréééééGrande légyszíves tegyél majd rendet nálluk is!
köszi!
Egy társadalom civilizáltságának mértékét a rabokon lehet lemérni.(Dosztojevszkij)
-
TeeBee73
veterán
-
KTU
addikt
válasz TeeBee73 #29245 üzenetére
kb. 89-től mi is jártunk oda, meg inkább a lakiteleki Autós csárdába a 44-mellett
aXXon-nak is: nem tudom hogy hol, csak hogy retekklub, (emberek képesek ilyen táblát összeeszkábálni otthon) csak ilyen házi-gyártású ertélklub táblák voltak
régeben még a híradókat megnéztem de már azt se, mert leszúrta, leesett, balesetet szenvedett, megdugtavagycsakakartaésmostittvoltnyaralni csak ezt lehet hallani
[ Szerkesztve ]
"Sajnálom, a válaszok készen vannak, csak jól kell kérdeznie."________Magyar Xiaomi Mi 10 Lite 5G #monet____https://t.me/MagyarXiaomiMI10Lite5G
-
Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Battlefield 4
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Ford topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- TCL LCD és LED TV-k
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kutya topik
- További aktív témák...
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
- Gigabyte Core i7 Gamer PC: i7-9700 / RTX 3060 Ti / 1Tb SSD / 16Gb Ram
- 7320 2-in-1 27% 13" FHD+ IPS érintő i7-1180G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest