- AMD A10, A8, A6, A4 7xx0 "Kaveri" & "Godavari" APU
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- ASUS ROG Ally
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Androidos tablet topic
- Milyen házat vegyek?
- HDMI topic
- Projektor topic
- Kompakt vízhűtés
Aktív témák
-
george11
addikt
válasz kalapos #7552 üzenetére
Neeeeeeem rosszul látod.
Azért nincsenek ott ramok, mert nem volt elég ramhűtőm, így minden második ramot levettem, és a másik hátára ragasztottam. Így mindegyik hűtve van.
Ennyit igazán tudhatnálVegyedmeg, de hirtelen
"5 millióból kijön? Fater megállt, visszafordult mint egy veszkó hős és annyit kérdezett teljesen rezzenéstelen arccal: -Mit is mondott azokról a pillangókról...?"
-
-
george11
addikt
válasz kalapos #7653 üzenetére
Látod ez a beszéd
Vazzz : te meg igyál megy sört aztán minnyá jobb lesz, főleg, ha utánna még megiszol kettőt
[ Szerkesztve ]
"5 millióból kijön? Fater megállt, visszafordult mint egy veszkó hős és annyit kérdezett teljesen rezzenéstelen arccal: -Mit is mondott azokról a pillangókról...?"
-
george11
addikt
válasz kalapos #8105 üzenetére
Kontrázok (azoknak akik még nem látták csak 20X az elmúlt napokban)
MSI 7800GTX 256mb VIVO 22K. Augusztus 20-ig garis.
[ Szerkesztve ]
-
george11
addikt
válasz kalapos #8108 üzenetére
7900 nem sokkal jobb a 8600 meg sovány.
Ha vennék most VGA-t, akkor az valamilyen 8800GT/GTS lenne, de mivel nem jáccódok így ez is sok. Alig tudom visszafogni, hogy ne 500FPS-el menjen az MSN"5 millióból kijön? Fater megállt, visszafordult mint egy veszkó hős és annyit kérdezett teljesen rezzenéstelen arccal: -Mit is mondott azokról a pillangókról...?"
-
vazzz
őstag
válasz kalapos #8125 üzenetére
Én csak azt nem értem, hogy engem másfél hónappal ezelőtt miért nem sajnált senki, mikor a 2év garis 7900gtx-emet 27k-ért bírtam nagynehezen eladni, és még le is ugattak többen érte, hogy milyen horror áron akarom adni... Ezt most nem bántásként mondom, de olyan nevetséges áron hozzá lehet jutni ezeknél a vga-knál klasszisokkal jobb kártyákhoz, hogy nem is csoda, hogy beállt a piac. A vga-gyártók most rendesen kib@sztak a jónéppel. Az a baj, hogy már az apronet is tele van ph-s bazárosokkal, így már ott sem lehet normális áron eladni semmit. Másfél hónap alatt 6 vga-m volt, amíg az eredeti gariban volt, össze-vissza csereberéltem mindent, hogy a végén azt a pénzt, amit a gariból visszakapott vga eladásán buktam, ki tudjam gazdálkodni. Hát mit ne mondjak, nem volt egyszerű.
-
george11
addikt
válasz kalapos #8125 üzenetére
Tudom, hogy sokkal powerebb, de mivel 7xxx széria nem éri meg nekem olyanra váltani.
Ettől függetlenül LOL árakon (sem) lehet eladni semmit."5 millióból kijön? Fater megállt, visszafordult mint egy veszkó hős és annyit kérdezett teljesen rezzenéstelen arccal: -Mit is mondott azokról a pillangókról...?"
-
-
DeltaPower
addikt
válasz kalapos #8500 üzenetére
nem játszik a dolog, mert buknád vele a garanciát. ha az nem lényeges, akkor viszont ellenállástól venticseréig bármi szóba jöhet.
GrandeP: looool, már a google is tudok számtechboltos/szervizes melót Hódmezőn, érdekel esetleg? privizz ha igen.
[ Szerkesztve ]
"Moonshine Whiskey (70°, ízesítés nélküli) van. Fincsi" - Teebee - "De az kiírtaná az egész családomat..Akkor is ha csak én innék belőle.." - forintuser
-
GrandeP
addikt
válasz kalapos #8506 üzenetére
Én ott akkor is kaptam áfa nélkül mikor elsőnek mentem be! Nagyon korrekt vég ha vissza viszel vmit ami nem volt jó azonnal le veszik a polcról az újjat, a rosszat meg a helyére teszik.
NA ott megy ám a biznisz, de azért meg jelöltem.
NEMMEGY! Értem, de mi nem megy? EZ! De mi? EZ NEMMEGY?!
-
Chaser
legenda
válasz kalapos #8733 üzenetére
Amúgy lehet hogy én. SLI ebben a lapban elég nehéz lenne Rosszat nem olvastam róla, sőt. Ilyen felszereltség meg az ára mellett nem túlzottan érdekel, hogy nv chip van benne. Az intel vgaja meg elbújhat ez mellett, a g33-as lapokban van már ilyen tudású vga, azok meg 20k felett vannak. Ha meg nem tudod milyenek ezek a lapok ne írjál
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Chaser
legenda
válasz kalapos #8736 üzenetére
Info megvolt, AMD alá nagyon jók voltak ezek a chipek, az ATI chipei se voltak stabilabbak, vagy jobbak, talán a fogyasztás volt az 1etlen pozitívumuk. Intelnél azért érdekes, ott is van ám ATI, mostmár AMD chipset Mindenesetre érdekes kis lap ez a GB, lehet ezzel is topiknyitó leszek...
1ébként meg mé' vagy szerencsétlen?
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
tag
válasz kalapos #8821 üzenetére
van 3db ilyenem ami eladó: XBOX 360, XBOX360-FLASH-hűtéstuning.
XBOX 360 Premium Pack 3év gari! -Kecskemét
BONTATLAN! XBOX 360 Premium Pack-72.000ft
-a gép és minden tartozéka teljesen új, bontatlan!
-PREMIUM PACK tartalma: XBOX360, vezeték nélküli joy, headset, kábelek, 20gb memória.
-igény szerint játékok kaphatók a géphez!
-teljesen gyári állapot, nincs módosítva!-3év gyártói garancia! ( egy Budapesti üzletbe szól)
-Fotókat kérésre küldök!
(A Flash-elt gépek 75 000ft ba kerülnek, azok is teljesen újak!)beszámolokS3,PSP slim, fat is.
e-mail: halaszpal@gmail.com
mobil: 0670-222-0899Kecskeméten kipróbálható a gép! Bárhová az országban futárral küldöm!
" palika90 felhasználónak 13 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! "
-
george11
addikt
válasz kalapos #8987 üzenetére
A következő kommentben meg is válaszolták a kérdést
Este 7 körül már határozottan sötét, és hideg volt. Ellenben valami csoda folytán nem fáztam meg a 3 nap földönfekvésben sem, pedig még kabátot sem tudtam felvenni, mert akkor nem férek el alatta.
Rambo IV mehet a levesbe, csáknorisz ugyanmár mit nekem ...
George for president[ Szerkesztve ]
-
george11
addikt
válasz kalapos #9133 üzenetére
Ha van hozzá szerszámom, akkor természetesen igen.
Ez attól függ konkrétan miről lenne szó. ( pl. futóműállítást, vagy komplett motorgenerált azt nem, mert ahhoz komolyabb műhely kéne, amire most nincs feles 6-8 millám )... bár végülis minden megoldható[ Szerkesztve ]
-
KTU
addikt
válasz kalapos #9230 üzenetére
ez jó kérdés, minél többé szeretném eladni, te meg minél olcsóbban szeretnéd megvenni (én is így vagyok ha a vevő oldalon vagyok )
gariba kapom vissza csak olyan f@sz cégtől hogy nem képes rá hogy írjon garipapírt
mondj valamit, de lehet licitre rakom a hírdetéseknélvagymittoménpereskedhetekvelükhogymeglegyenavércukorszintem (idióta szmájli)
[ Szerkesztve ]
"Sajnálom, a válaszok készen vannak, csak jól kell kérdeznie."________Magyar Xiaomi Mi 10 Lite 5G #monet____https://t.me/MagyarXiaomiMI10Lite5G
-
george11
addikt
válasz kalapos #9286 üzenetére
Akna nincs, emelő van (nem csápos, csak sima mezei olajemelő), így marad a felemelt autó+aláfexek kombó, de hála az égnek alul elég kevés dolgot kell macerálni az autókon, mert ott nem sok semmi van .
Ha lesz sok meló, akkor nyáron akna is lesz, de addig nem vágok bele építkezésbe, amíg havi 1 autó fordul meg a kezeim köztNemhiszem, hogy be tudna annyira indulni, hogy megéljek belőle. Csak gondoltam, elég sok kecskeméti PH-s emberke van, és a javarészének van autója, így akinek valami gondja van vele, vagy csak szervizelni kell, akkor elhozza és jól megcsinálom. /olajcsere, olajszivárgás, akármilyen időszakos szervíz, fék/futóműjavítás/felújítás, vagy olyan munkák, amiket más szerelő nem(szívesen) vállal el. /
Ilyesmi melók amiket meg lehet oldani így, de egy pár kiegészítő szerszámmal akár egy komplett motorgenerál is menne.
Nekem a kartercsere 44K-ba belefért(minden cuccal+kipufogójavítással), ugyan ez márkaszervízben több, mint 140 lett volna Ez a nem mindegy"5 millióból kijön? Fater megállt, visszafordult mint egy veszkó hős és annyit kérdezett teljesen rezzenéstelen arccal: -Mit is mondott azokról a pillangókról...?"
Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 15 Pro 128GB FEHÉR TITÁN MAKULÁTLAN
- iPhone 14 128GB Lila Független Mint Az Új/1-3 hónap gar./Akku 92%/p3826
- minigép/ i5 6500T 35W/ Dell 3050 micro/ garancia/ ingyen foxpost
- Új Modell Apple Watch Ultra 2 49mm Black/2025.09.21 Apple Gar./p3825/
- Cisco SG200-50 smart switch - 48+2 portos Gigabites
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest