Keresés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • von toth

    tag

    válasz kisza25 #49073 üzenetére

    A daráló-gép kombóból a daráló fontosabb. Mert a géppel még valamit lehet trükközni, de egy szar késes produkcióval nem. Ezután a kávé aztán a gép. Legalábbis tapasztalataim alapján.

    Evribodri:

    A robustát meg igya meg akinek hét anyja van című népdalhoz meg csak annyit fűznék, hogy ízekről feleslegesen vitatkozunk. Akinek ez jön be, el fog hajtani egy pi-uppal. Van, aki direkt ezt az ízt keresni. Van aki sósan szeretni, van aki zsírosan. Van, akinek az a pálinka ami legalább 50 fokos valaki félóráig süti a rántott húst és van akit nem lehet meggyőzni, hogy az étcsoki jobb mint a tejcsoki.

    A környezetemben is vannak olyanok, akik a híg löttyöt szeretik, mert ahhoz szoktak hozzá. Beidegződés.

    Felújított Jura, bele a Bravos, hőfok jól feltekerve. És nem fogod meggyúőzni, hgy ez nem hogy nem teljesíti a presszó minimumát, hanem egyenesen szar. Mondjuk engem meg arról, hogy a libamájból desszertet lehet csinálni.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák