Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • GreenIT

    tag

    válasz borix #7623 üzenetére

    Ezek ellen a tavolmaradas az egyetlen megoldas.

    Amig a marketing eloadasokon a tomeg csak orul, hogy szep szines kepeket vetitenek neki, es annyira hulye, hogy nem is akarja felfogni, amikor az orra elott, elo bemutaton kozlik vele, hogy felho az a legolcsobb az eszak-amerikai serveren, ezert azt kell valasztani, akkor teljesen ertelmetlen nekik elmagyarazni, hogy nincsen adatlopas, hiszen onkent odaadjak az adataikat.

    Volt egy szep magyarazos cikk is valamelyik informatikai lapban, hogy nem is igaz, hogy a win10 telepitessel az egyenek minden adatot a ms tulajdonaba adnak, neki csak az kell, ami a "tovabbi fejleszteshez szukseges", stb. stb.

    Emlithetnem a sikeres online virusirto programokat is, amelyek semi mast nem csinalnak, csak feltoltik a weboldalukra a pc teljes tartalmat es ott vegzik el a viruskeresest es az emberek boldogok.

    Nemreg csak azert volt balhe a webbongeszokbol ellopott adatokkal, mert bitcoinosok ott taroltak a titkos jelszavaikat es elvesztettek a befektetesuket.

    Na, nem offolok tovabb, mert megint kikapok. ;)

    Szamomra is az a kerdes, hogyan lehet az ellen vedekezni, hogy a bongeszobe beepuljon valami - mert annak nem szamit, hogy linux vagy win, JS es tarsai reven oprendszerfuggetlen a tamadas.

    Gyanitom, valami ilyesmiert lassulhatott a bongeszes a bacsinal is, de utolag nem lehet semit latni, igy en is csak tanacsra varok, de hiaba. :o

Új hozzászólás Aktív témák