Hirdetés

Hozzászólok Aktív témák

 • Zan

  aktív tag

  Sziasztok! Nem tudom pontosan hogyan szokás jelezni valakiről, hogy nem igazán megbízható. SmartTV nevű felhasználóról lenne szó! Van neki egy LCD LED PLAZMA TV boltja itt a hardveraprón. Egész jo árakban adNÁ a tv-ket, de sajnos arra nem volt képes a beígérttel ellentétben, hogy küldjön egy listát azokról a 80.000 Ft-os kategóriába tartozó LCD tv-kről, ami jelenleg van neki raktáron! Másfél napot vártam a listát,nem jött. Még azt sem mondanám, hogy nem voltam komoly érdeklődő, mivel mondtam neki, hogy sürgős lenne, a helyet is megkérdeztem, hogy hol lehet átvenni...stb. Mindegy!

  Igy hát gondoltam szólok ide is, hogy ne nagyon számítsatok rá, komolytalan alak (még ha ez en is látszik a hirdetésben)

  Üdv,

  Peti

  [ Módosította: Oczu ]

  Minél jobb, annál jobb!

 • oryi

  csendes tag

  Tisztelt Oczu!
  [link]

  Eco89 1 hetet kapott, hogy rendezze velem a dolgot, de nem történt semmi.
  Ezek után mi következik?

  A vég

  [ Módosította: Oczu ]

 • masterNu

  csendes tag

  Szomorú vagyok, hogy ilyen véleményt kell írjak, de szerintem a jövőben mindenki óvatosan üzleteljen Knobber-rel. Egy procit adtam volna el neki, 18-án délután telefonon lefixáltuk az üzletet. Azt mondta, hogy ha mégsem menne az alaplapjában a proci, akkor maximum továbbpasszolja. Rákérdeztem, biztosra mondta. Pénteken (21-én) hajnalban írt az aznapi átvételről, amit már nem olvastam el, mert csütörtök este 10-től nem voltam netközelben, meg gondoltam nem túl nagy elvárás, hogy hívjon, vagy küldjön egy sms-t, ha valami mégsem OK. Egy másik vevő, csak az ő kedvéért jött át a budai oldalra. Egy órát vártam rá a megbeszélt helyen, 5-ször hívtam aznap, ki sem csörgött, nem hívott vissza, nem jelentkezett. A szétfagyáson, meg azon kívül, hogy 600 km-t utaztatom most a procit (és mást is pakolhattam volna a helyére) más kár nem ért.

  Mehet neki a fekete

  [ Módosította: Oczu ]

 • Retroboy87

  csendes tag

  Egy Fekete Pontot Szeretnék eMiNo "Barátomnak"[link]
  2012.December 16.-án vettem Tőle 70db Játék Kazettát,Megegyeztem Vele,Másnap 17.-én Elutalltam Neki A Vételárat,Egész Héten Kérdeztem Tőle Hogy Megjött E A Pénz,Illetve Hogy Postára Adta Már,De Nem Volt Hajlandó Válaszollni Rá!
  December 21.-én Közli Velem Hogy Eladta Másnak!Mi Ez Ha Nem Pofátlanság???
  Senkinek Nem Ajánlom!Kommunikáció Az Nulla, Emberség...Az A Bolha Segge Alatt!
  Remélem A Vételárat Visszautallja, Van Annyi Vér A Pucájába!

  1 hetet kap rá

  Rendezve

  [ Módosította: Oczu ]

 • Tuco78

  tag

  Ezúton szeretnék elnézést kérni a fórum moderátoraitól és elsősorban Oczu kollégától amiért alaptalanul és meggondolatlanul vádoltam meg Őket azzal,hogy nem törődnek az oldalon felbukkanó csalókkal!
  Az Én esetem ezek szerint egyedi volt és valamiért elkerülte a figyelmüket.
  De utólag korrigálva lett és trigun kolléga elnyerte a már régóta kiérdemelt kitiltását!
  Ezúton szeretném megköszönni Oczu kollégának a közreműködést aki korrekt és példás hozzáállást tanúsított az ügyemben!

  Ha lőnöd kell hát lőj ne fecsegj!

 • attyla999

  csendes tag

  Hello

  A vásárlóval meg voltam addig elégedve még a terméket megvette.

  Na a füllhalgató. Jelezte felém a hibát, hogy ha a füllhalgatott teljesen bedugja akkor nem szól rendesen, ha pedig csak 1/3-áig dugja be akkor a termék szól. Szerintem akkor a füllhalgatónak nem lehet a hibája, akkor annak 1/3-án is rosszul kellene szólnia.
  A termék mikor az én birtokomban volt tökéletesen müködöt, ez bele is volt irva a leírásban, nem is tagadom. Nem hazudtam, nem irtam képtelenséget.
  Az apróhirdetés feltöltése előtt 1 hétel vásároltam a füllhalgatott Galaxy Mini mobiltelefonhoz. Használtam is a füllhalgatott, addig a pillanatig, amig a telefon galyra nem ment. Mivel azóta Sony Erikson K750i telefonom van, igy nem tudtam használni a füllhalgatott így eladtam.

  Na most két dolog történt azóta. Jelezte felém, hogy hibás a termék és én rosszat adtam el neki. Én írtam neki postáza vissza (természetesen ajánlottan) és ha úgyan olyan állapotban van, ahogy én elpostáztam neki visszautalom a termék árát. Nem volt szó postaköltség visszafizetésről, csak a termék visszafizetéséről mivel mondom ismét mikor a füllhalgató az én tulajdonom volt, akkor tökéletesen müködött.
  És mi van akkor, ha nála romlott el a termék. Nem volt rá garancia vagy ilyesmi, ez a hirdetésben nem szerepelt. Irta előbb küldjem vissza a két postaköltséget és a termék árát, de ne utaljam csak postán küldjem és ő csak azután adja postára a terméket, de ezt bizonyitani is tudom: (az elején nem másolom, mert az csak cím és banki adatok, akkor még probléma nem volt):
  http://kepfeltoltes.hu/121222/9650940151_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

  http://kepfeltoltes.hu/121222/9514594562_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

  http://kepfeltoltes.hu/121222/13250709313_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

  Ami már nem tetszet, hogy már 2200ft-ot követel vissza az 1400ft-os termékért.
  Felajáltam neki, hogy hirdesse meg a terméket, segitek még ennek az eladásában is az ő általa megadott összegért, bármilyen más internetes oldalon. Ha nem sikerül eladnia 1 hónapig (szerintem bő garanciát vállaltam rá), vagy ha más is panaszkodik rá küldje vissza és ha olyan állapotban van ahogyan én nálam volt, visszafizetem a vételárat.
  Ő már az oda vissza postaköltséget követeli és panaszt tett itt.
  Most is mondom a termék nálam jól müködöt, nem tudtam a hibájáról.
  Hát én ennyit tudtam irni.
  Ha bármi kérdésetek van válaszolok rá.

 • kisspinyoo

  tag

  Szia persze ha 1/3-ig bedugva szól rendesen nyilván a termék jó... ha ezt produkálja 5 telefonban lista szerint:
  -Galaxy Mini
  -Galaxy S2
  -Galaxy Ace
  -SE x10 mini pro
  -Nokia asszem 5230

  akkor nyilván a termék jó...
  1400 volt a termék tény + 400 pk +400 hogy visszaküldjem hogy te megnézhesd hogy nálad jó e bizonyos hogy az lesz mert 5 másik telefon rossz csak neked vannak olyan dolgaid amiben ez megy...
  összegezvén fizessek ki még 400 forintot hogy visszakapjam az 1400 forintom ? te se vagy magadnál...
  azért 2200 drága barátom mert az ide postát ès a visszapostát is fizeted... mert én egy hibátlan termékért fizettem a postát nem pedig egy hasznáálhatatlan hulladékért... érdekes az is hogy privibe 1 napja vetted itt már egy hete... és kössz ne segíts egy rossz termék eladàsában ami egy részt gerinctelen más rèszt szabály ellenes... vedd vissza és utána annak adod el akinek akarod... (persze csak hibás kènt) szóval termék ár 2x posta és ennyi többi mese nem érdekel...

  utalhatod is csak nekem még nincs bankszámlám de nővéremnek vagy anyámnak is van csak idegesség miatt erre nem gondoltam...

  [ Szerkesztve ]

  Tisztelet pénz hírnév!

 • Pola-Roid

  tag

  Victor-y-nak szeretnék kérni egy fekete pontot.
  Jelentkezett a hirdetésemre, hogy megvenné. Személyes átvételt nem tudtuk összehozni, postát meg rühellem, vagy 5 éve egyáltalán nem küldök postán semmit. Rábeszélt, hogy ő rendszeresen használja, nem lesz gond, küldjem el ajánlott levélként, a postaköltséget állja. Átutalt a vételár felett 500 forintot, azt mondta, az biztos elég lesz, én hittem neki, biztos jobban tudja nálam.
  Nos, az 500 helyett 1080 forint lett a postaköltség, így kértem, hogy a hiányzó összeget utalja át, hisz abban egyeztünk meg, ő fizeti a postaköltséget. Ez történt november 30-án, azóta folyamatosan félrebeszél, hogy csomagként adtam fel, azért lett több a költség (nem igaz, beszéltem a postával, ajánlott levelként lett elüldve), hogy túl nagy volt a doboz, amibe raktam (egyrészt nem volt túl nagy, másrészt nem igaz, mert a posta súly alapján szabja ki a díjat, nem méret alapján), és többszöri felszólításom ellenére a mai napig nem utalta át a hiányzó összeget.

  Félreértés ne essék, nem fogok anyagi csődbe menni, de felháborítónak tartom ezt a hozzáállást. Vagy ne jelentse ki, hogy fizeti a postázás költségét, ha viszont igen, akkor fizesse is meg maradéktalanul.

  1 hetet kapott

  Mehet a fekete

  [ Módosította: Oczu ]

 • Mercutio_

  nagyúr

  Jobbra fent a keresőbe beírva az Urbán szót...

  Eladó/Cserélhető: https://tinyurl.com/y7ts88wr Streacom ST-F7C és egy Ryzen 2400G alapú mITX PC, G&T Bőr Sneakersek, JVC fejhallgató, FD Node 202 ITX ház, Orient Chronograph karóra, több év garis Panasonic 25/1.7 (50k) M.Zuiko 30/3.5 macro (50k) m4/3 obik

 • apple12345

  csendes tag

  cycle kollégának szeretnék egy fekete pontot mégpedig a következő miatt.

  Tegnap vettem tőle egy Fight Night Champion XBOX360 játékot az elmondottak alapján mindene megvan és hibátlan. Ez így is van, hogy meg van mindene karcmentes ámbár csak azt felejtette el közölni, hogy az Online Pass fel lett használva tehát így az online játék lehetetlen vele. Anyagi kár úgy ért a dologban, hogy az ő mellébeszélése miatt kellett vennem 1050 MS pontra egy online pass -t ami durván 3800-4000 forint közötti összegnek felel meg. Sajnos tegnap még a játék kipróbálása előtt írtam a hirdetéséhez egy pozitívumot, hogy remek eladó ajánlani tudom szokásos sztori. Ezt is szeretném töröltetni, ha lehet.

  üdv

  Törölve, 1 hetet kapott

  [ Módosította: Oczu ]

  Üdvözlettel: Gábor

 • Kolev33

  tag

  Te jó ég.

  Én ismerem a srácot. Egy igazi hazudozós féreg. Egy ismerősömet 100k-ra vette le. Ismertebb neve az Online játékok világában: Pzr. (Counter-Strike,CS:Source, CS:Go).

  Amennyiben valakit érdekel, a címét privátban szívesen át adom.

  Üdv, Zoli.

  8:28tól-8:36-ig ő látható.

  Pzr
  Pzr1

  [ Szerkesztve ]

 • patrik86

  csendes tag

  Ezügyben csak annyit mondanék hogy az általam forgalmazott xbox 360 érintetlen volt általunk!!onnantól kezve hogy mit csinált vele a kedves vevő az ne legyen már az én terhem és szeretném erre meg is kérni hogy ne mocskolja be a nevemet!!!
  Hibásként vette a terméket amire garancia nincsen ezt közöltem is a vevővel...Innentől kezdve hogy ő mit csinált vele azt nem tudom de azt tanukkal ,tudom bizonyitani hogy az eszközhöz nem nyúlt senki!!
  Nem szeretnék feketét kapni egy ien vevő miatt!!!
  A vevő elmondása szerint hőlégfóvóval lehet javitani a terméket ezt a saját szájából mondta nekem és ezt itthon többen is hallották...innetől kezdve a vád nem engem érint hanem a rágalmazót!!!
  szeretném az ügy kivizsgálását nem pedig azonnali fekete pont osztását..igen a 60 gigás vinyó az nem az enyém volt amit árultam hanem ismerősömé..erre is van tárgyilagos bizonyitékom.,.
  Én kérdeztem a vevőt hogy megfelel igy ahogy van??Ő erre igent mondott innentől kezdve semmien garancia nincsen a termékre amit közöltem is vele....
  Ha ő otthon szétgányolta a terméket azért ne én legyek a hibás már....
  Boldog Karácsonyt nektek amúgy!!!!!!!!!!!!!

 • KisAtti

  újonc

  en is be kajaltam , most mar ámbor neven fut . csala gina nevre kerte a vinyomat meg a penzt , es Oda allitolag nem jott meg , es azota nem lehet elerni es meg visza sem hiv ...

  ssdt kinalt ocz A. sata 3 at.

  UI : BOLDOG KARACSONYT !

 • Aethel

  tag

  Üdv mindenkinek!
  Belefutottam egy csalóba, Keez123 személyében.
  Erre a saját hirdetésre jelentkezett, Settlers 4 kiegészítőt felajánlva. Lebeszéltük a dolgot, küldött képeket a lemezről,cím-, számlacsere megtörtént. 2012 májusában elutaltam a megbeszélt összeget, de azóta hiába írok neki email-ben, vagy itt, semmire nem reagál és a csomag természetesen nem érkezett meg azóta sem. Elég sűrűn bejelentkezik, így szinte biztos hogy olvasnia kellett a levelemet. Felszólítottam hogy ha nem jelentkezik vagy küldi el, írok ide, de erre sem reagált.
  Visszaolvasva többeknek is volt már vele gondja. Egy maximálisan hiteltelen, közönséges csaló. Az üzlet értéke alig haladta meg az 1000 Ft-ot, így a rendőrségi feljelentéssel valószínűleg csak vesztenék de amint ki leszek fizetve (őstermelő vagyok) valószínűleg feljelentem, csak hogy ne ússza már meg a nagy semmivel.

  1 hetet kapott

  [ Módosította: Oczu ]

 • Lallleee22

  csendes tag

  sziasztok

  villanyász84 kollégán szeretnék kérni egy feketét.
  erről a termékről( Samsung I900 Omnia) lenne szó.

  azt írta , hogy zsbkarcos a telefon (képet nem tudott küldeni) már ez sem TELJESEN fedi a valóságot mert "kicsit" több mint zsebkarcos a készülek, de sebaly, nagyon vágytam ISMÉT egy ilyen készülékre, szemet húnytam felette. Telefonon felhívtam ( senkinek nem utalok előre míg nem hallom a hangját) beszéltünk kérdezősködtem a telefon állapotáról:

  na számomra itt kezdődik: -akku mennyit bír?
  - óóóóó hát az nagyon jól bírja, bnőmmel napi 3-4 órát beszélek így bírja majdnem 4 napig
  - 12 órába dolgozok, indulás előtt leveszem a telefont töltőről, mire hazaérek a telefon ki van kapcsolva, úgy hogy hozzá se nyúlok egész nap

  nem tom ti hogy vagytok vele de ez barátok közt sem 4 nap :S új akksi ára 4-4,5 nél kezdődik.
  írtam neki privátot, h ez szerinte korrekt üzlet volt? és még válaszolni sem hajlandó 5 napja

  ok amiért kérem: nem értesített a telefon állapotáról, elhallgatta az igazságot, ergó átvágott mint.....

  Üdv Lali

  Mehet a fekete

  [ Módosította: Oczu ]

 • mnorbi169

  csendes tag

  én egy y200 telot akartam egy hete ,majd gyanus csak garancia jegyet adna kiderült elöfizus úgy kérdeztem rá..
  számlát nem mutatja meg és adatait sem adja meg..lásd nincs letiltásmentes garancia elis álltam üzlettöl..
  villanyász84

  [ Szerkesztve ]

 • Mauddip

  aktív tag

  KingSize-nak szeretnék fekete pontot adni, sajnos a hirdetést már eltüntette, szinte másnap, miután elutaltam neki 26500 Ft-ot.

  A történtek: A megállapodás úgy történt, hogy mivel ismerősömnek elromlott a monitorja, itt Hardveraprón kerestünk 25e Ft értékben egy jó monitort, nála találtunk egy Ledes Lg 22-es monitort, állítása szerint még 2 év iPon garanciával. Miután küldtem neki privát üzenetet, megadta a számát, és megállapodtunk, h mindene megvan a monitornak, garipapírokkal együtt elküldi másnap, miután átutaltam a megbeszélt összeget. Ezek után első dolgom volt, h utánanézzek, 15 pozitív és 0 negatív értékelése volt neki, gondoltam nem lehet gond, régi regisztráció, és rengeteg hozzászólás. El is utaltam másnap a pénzt. Ezek után eltűnt a hirdetés, majd felhívva elmondta, h hát zaciban van a monitor, másnap megy kivenni onnan, és elküldi, mondom ok. Következő héten újra felhívtam, akkor már azt mondta, h a bank rátette a kezét, várjam meg a kövi fizetést, és kiveszi saját pénzén mert kicsivel többe kerül. Utána 2 hétre rá már furcsa volt, h semmi nem jön, ismét felhívtam, akkor már "valami közbejött neki"... Vártunk, vártunk, hívogattam hetente kétszer, de semmi, utána már valami élettársa vette fel ugyanezt a számot, és mindent tagadott. Feljelentettem, számlaszám és telefonszám, valamint elvileg itteni azonosító alapján "simán megtalálják", legalábbis ezt mondta nekem a rendőr, aki felvette az adatokat.
  Felraknám a beszélgetésünket, valamint az átutalást is, remélem majd gyógyszerre költi az összeget.

  Köszönöm, üdv.

  1 hetet kapott

  [ Módosította: Oczu ]

  Nikon D5300 | Gigabyte-Z170 D3H | i5-6600K | GIGABYTE GV-N970WF3OC-4GD GTX970 | G.Skill DDR4 16GB/3200 TridentZ | LG 50" 4K Tv

 • puhoska76

  tag

  Engem is átvert a kis mocsok de nincs szerencséje feljelentettem,és még idén meglátogatom a kis mocskot kiverem belőle a cumót :W

 • Gunibaby

  csendes tag

  Ha nagyon kell összetudok vele hozni egy találkát, mert 3 ismerősöm haverja,személyesen ismerik!

  Megbízhatóságom || http://href.hu/x/j91k == http://href.hu/x/j91l ||

 • puhoska76

  tag

  Ámbor nevű emberkével beszéltem telefonon szerinte jogtalanul rágalmazom,mert ő nemvert át senkit.Egy hetet adtam neki hogy rendezze azt amit megbeszéltünk vagy külgye vissza a cumót és akkor visszavonom a feljelentést

 • maxrad1580

  aktív tag

  Kellemes ünnepet kívánok mindenkinek.

  Ha lesz ráérő modi,aki utána tudna nézni,hogy a 2 felhasználó esetleg ugyan az e ip alapján,azt megköszönném.[link][link]

  Nem, de az ilyet ne ide írd, hanem a modkerbe

  [ Módosította: Oczu ]

  http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=maxrad1580 Megkérek mindenkit,hogy NE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! írjon privát üzenetet bios problémával,mert a fórumban világosan leírtam,hogy noterepair kolléga csinálja a bios javítást tovább.Ha mégis írsz,nem válaszolok.Sorry.

 • zsolt7002

  csendes tag

  Sajnos ez a hirdető eladott egy Iphone 4g és azt mondta, hogy garanciális , de rá egy hétre elromlott és elvittem a szervizbe és ott közölték, hogy nem garanciális és hogy ha nem segit a szoftver frissités akkor csak fizetösen tuják megjavitani. É smit ad isten ma 25-én szegény lányomnak megint elromlot a karácsonyi ajándéka és probálom elérni az uri embert de már karácsony elött sem volt hajlandó beszélni velem.

  S melyik hirdetőről van szó?

  [ Módosította: Oczu ]

 • zsolt7002

  csendes tag

  MaddenNFL nevü hirdető volt

  Nem azért, de ő már lassan fél éve ki van tiltva.

  [ Módosította: Oczu ]

 • opel8v

  tag

  Hát rajtunk kívül senki nem volt jelen. És pont azt ugattam hogy hőlégfúvóval csak szétgányolni lehet. Max ideig óráig lesz jó. Mondtam neked azt is hogy leküldöm szakihoz, és lesz ami lesz. Vinyóval hirdetted, és nem mondtad a privik-ben hogy az nem jár hozzá mégsem. Amúgy meg F27 tudja hogy nem nyúltam hozzá. Ahogy hazajöttem gyanús volt hogy azonnal leállnak a ventik (nálad is ez volt a jelenség mikor ott voltam) Azonnal telefonáltam neki, és pár nap múlva levittem neki. Sajnos elkerültük egymást pár nap múlva közölte a hírt. Ha érdekel megkérdezheted tőle hogy még a hűtőt se vettem le a lapról, és arról már ne is beszéljünk hogy a csavarok nagy része hiányzott a cuccból. Ja és megjegyezném még hogy annak idején itt a környéken hegeanabol által megkárosított kollégákon segítettem. Nem titkolom van itthon forrólevegős pákám(nem tescos hanem hőfok és légemennyiség szabályzós) És egy 90e ft os bosch ugyanilyen hőlégfúvóm, pár szitám stb és TME által forgalmazott nem kínai amtech fluxom is. A lányom gépét ezzel csináltam meg (hp a6735z) és fél éve hibátlanul megy. Kicsi bga-kat meg lehet csinálni vele. Ezzel nem akartam szórakozni(mondtam is hogy a gyerekeimnek szerettem volna), ezért kértem kollega segítségét, mivel ekkora bga-ra nem vagyok (még) felkészülve. És nem mellesleg nem én veszek szar vga-kat, és a sütés után adom el jóként őket. A feketét meg a segítség kérős topicod miatt kaptad szerintem. Gerinctelen vagy ennyi. Nem valósat állítottál, a hdd eltűnt. Ha az a gép este még megy az nem lesz gpu forrzárlatos reggelre, de majd megmondja más is. Ha valaki nem hisz nekem [darenbezer]nél leinformálhat jópár notit, alaplapot , vga-t javítottam neki régebben. Ha nvidás cuccal keresnek meg nem is vállalom csak bga cserével nem úgy más itt a ph-n(de azt is inkább viszem még ismerőshöz).Még valami amikor a másik hirdetésedbe is beírtam még csak nem is védekeztél azonnal törölted. Itt le is zártam.

  [ Szerkesztve ]

  Ha hirdetés miatt privit írsz, írd már oda mi után érdeklődsz, mert sok mindent hirdetek ám ! ! ! és telon gyorsabb ám 06706090258 ! ! ! Egy napban 24 óra, egy ládában 24 sör van. Ez nem lehet véletlen!!!

 • opel8v

  tag

  Még annyi hogy mondtam neked hülye vagyok a konzolhoz ez lesz az első, mikor kérdeztem a hdd-t azt mondtad benne van a gépben. Hibás nem egyenlő a szeméttel. De inkább odaadtam a fiamnak az asztali gépemet mert ugy se játszok vele már. Van egy 32" monitorja hozzá ennyi. Ezzel meg majd dobálom a kobor kutyákat, ha betéved az udvaromra, másra nem jó.

  [ Szerkesztve ]

  Ha hirdetés miatt privit írsz, írd már oda mi után érdeklődsz, mert sok mindent hirdetek ám ! ! ! és telon gyorsabb ám 06706090258 ! ! ! Egy napban 24 óra, egy ládában 24 sör van. Ez nem lehet véletlen!!!

 • máyköl

  veterán

  Újra itt! :(

  Jelenteném skeapone "urat".

  December 07 -én vett a bátyám tőle egy iPhone 4S -t, mivel én nem értem rá ezért a bátyámra bíztam a vételt aki nem ért annyira hozzá.
  A hirdetés ez volt.

  Nos, nem említette szemmel láthatóan a hirdetésben, hogy a kijelző pixelhibás és utángyártott a telefon eleje mert össze volt törve, amit el is ismert utólag privátban de ugye azt nem mutathatom meg.
  A hirdetés tárgya tehát nem ez volt, visszaköveteltem a pénzem.
  Azt mondta rendben, fel is hívtuk, azt mondta ahogy eladja az iPhone 5 -ösét visszafizeti a pénzem. Ez már nagyon nem tetszett nekem de belementem, adtam neki haladékot egy bizonyos határidőre. Miután kifutott a határidőből minden nap kérdezgette, hogy mi a helyzet, a válasz mindig az volt, hogy nincs érdeklődő. Naiv voltam, mert 17 -e óta be sem jelentkezett.
  A telefont 95 -ért vettük, 75 -ért tudtam eladni. Buktam rajta 20ezret. Szerintem nyugodtan ki lehet jelenteni, hogy az illető csaló.

  Kérdés?
  1. Tudok valamit tenni? Megvan a telefonszáma, az, hogy melyik iskolába jár, képeink vannak róla. Facebook, vatera accountja...

  2. Nem regisztrált újra?

  Előre is köszönöm a segítséget.

  Volt neki, kibannoltam, erre a panaszra kap egy hetet

  [ Módosította: Oczu ]

 • Newlachka

  őstag

  Nos én is beleszaladtam egy "Tolvajba"
  A hirdetés
  Jelentkeztem.Van pár szabad napom,PH-t értem.
  2 nap alatt elkészítettem neki(legyen munkaóra 8) úgy a feliratot képeket ahogy szerette volna.
  Anyagilag úgy egyeztünk meg,hogy amennyit megér neki.
  Nem sértődtem volna meg, ha azt mondja,hogy semmi, az sem zavart volna, ha azt mondja 2000 huf vagy azt hogy 5000.
  Ő volna az.
  egy pár sort bemásolnék.
  időrendi sorrendbe:
  Kép 1
  Kép 2
  Kép 3
  Ha már ígér akkor vagy tartsa a szavát, vagy ne ígérjen!
  Köszönöm a segítséget.

  [ Módosította: Oczu ]

 • Aethel

  tag

  Írt egy levelet, január elején tudja visszautalni a pénzt. Majd akkor újból jelentkezem!
  Eddig és addig is köszönöm a moderátornak! :)

Hozzászólok Aktív témák