Hirdetés

Keresés

Hozzászólok Aktív témák

 • alteran95

  senior tag

  Először is vegyetek fel egy olyan embert, aki ért is hozzá, másodszor nagyon örülnék, ha egy olyan egyszerű dolgot meg tudnátok oldani, hogy ha véletlenül elkattintok, vagy ilyesmi és a vissza gombra kattintok, akkor a szöveg megmaradjon az üzenetnél, a hozzászólásnál és a hirdetésnél is, mert ez szövegdoboz valami kritikán aluli, még egy textarea is használhatóbb megoldás lett volna, mint ez, na mindegy, inkább nem bosszantom magam, pedig ez annyira egy egyszerű dolog ...

 • alteran95

  senior tag

  Volt itt már agyvérzés level ∞ amiatt, mert anno elcseszték az illetékesek és még azóta sem csinálták meg normálisan.
  Egyébként nem, ez ötlet/javaslat volt (mind a kettő), nem bug, az már más, hogy olyan mint egy bug, az meg megint más, hogy eddig nem lehetett megcsinálni normálisan.

 • alteran95

  senior tag

  Írásban a hangnem olyan, amilyet az olvasó odaképzel mögé, bár igaz, én sem törekedtem arra, hogy véletlenül se lehessen félreérteni, de nem véletlenül, mert anno már jeleztem ha jól emlékszem, ahogy mást is és süket fülekre talált ahogy tapasztalatom, ha meg szép szóval nem megy ... gondolom ismered az eljárást, bár szerintem akkor se kirívó a "hangnem", mert ha én abban írok, az más lenne.

  Egyébként nem hiszem, hogy szerencsére, mert ha sokan egy kicsit is hasonlítanának hozzám és megunnák azt, hogy nem haladnak a dolgok, főleg szép szóval és a jó irányba, akkor nem tartana pl. az ország is ott, ahogy éppen jó mélyen van (jó néhány emberrel együtt természetesen), szép szóval már azokat se lehet onnan eltakarítani, de hát azok is okosak voltak, akik anno odatették őket, na mindegy és most annyival kiegészíteném, hogy nem politizálásként, hanem összehasonlításképpen írtam le, csak most éppen ez a téma volt, ami előbb eszembe jutott, bár az összes valós körülményt tekintve, nem csoda.

  [ Szerkesztve ]

 • alteran95

  senior tag

  Ez nem kényelmi fícsőr, hanem alap elvárás lenne, persze ha lenne olyan, aki értene is hozzá és megvalósítaná, viszont a hozzáértés hiányában ugye könnyű ráfogni, hogy "kényelmi fícsőr", na de mindegy is.

 • alteran95

  senior tag

  Hogy őszinte legyek, csak olyan elképzeléseim vannak a fejlesztőkről, amit a munkájuk alapján lehet róluk következtetni, az meg jelenleg nem valami pozitív értelemben vehető és erről ők tehetnek, nem én. Persze most itt nem csak a local storage-es "problémára" gondolok, ugye utaltam magára az egész hardverapróra, amit gyakorlatilag úgy üzembe állítottak, hogy egy kész katasztrófa volt, ráadásul hiányos is (képet problémás volt, vagy nem is tudom meddig nem lehetett feltölteni, ahogy itt sem, még jó hogy a hirdetésnek is az a lényege), azt ha még odamondtad nekik, ők voltak felháborodva, arról egyébként nem is beszélve, hogy az adatbázist is jól megcsonkították pl. az értékelések terén, aminek megint nincs értelme, de mindegy.
  Na nem mondom, hogy emberileg is rossz emberek, mert nem ismerem őket, de azt tudom, ha valaki szakmailag jó, akkor az nem ad ki ennyire félkész "terméket" a keze közül, szart meg végképp nem és ugye mint te is megerősítettél, ez a feladat nem különösebben nehéz, vagyis nem egy nagy etwas, viszont kurva sok felhasználó dolgát megkönnyítené, illetve inkább úgy fogalmazok, hogy sok kellemetlen esemény megtörténtét megelőzné és egy webfejlesztőnek általában a felhasználók igényét kéne nézni (ha csak nem magának csinálja), nem azt hogy hogy tudná a leghamarabb összecsapni, csak hogy minél hamarabb működjön valahogy, aztán meg le van tojva gyakorlatilag, ami azért is vicces, mert tudtommal pont azért kezdték el az új aprót, mert az előzőre a fejlesztői már tojtak, na de ebből meg így egy érdekes paradoxon lett, na de hát mindegy.

 • alteran95

  senior tag

  Az a baj, hogy sokan nem tudjátok, hogy minek és hogy kellene lenni, na már egy normális társadalomban, de így igazából nem is csodálkozom, hogy itt tartunk.
  Igen, van egy nyilvános prohardver lapcsalád, melynek a használatára tényleg nem kötelez semmi és senki, viszont ez nem azt jelenti, hogy a fejlesztőknek ilyen nagyon minimálisan kell fejleszteni, na meg arról nem is beszélve, hogy nyilván nem maguknak csinálták, hanem a felhasználóknak, ellenkező esetben ...
  Na már most én anno nem is tudom hány éve fogadtam el a felhasználási feltételeket, abban nem volt benne, hogy minden funkcióval lassan majd szívni kell, de bizonyára rosszul emlékszem és ott volt valahol az is, bár nem hiszem, mert akkor nem lennék itt.
  A tulajdonos, illetve a fejlesztő között pedig van némi különbség, na már ha még személyben nem is, de legalább jogi értelemben igen, szóval nem kellene összekeverni a kettőt.
  Egyébként meg bár a politikai helyzet eléggé diktatórikus az országban, azért ez a lapcsalád nem az (még). arról meg nem is beszélve, hogy egyrészt anno nem kellett semmilyen engedély, másrészt amúgy sem ingyen vagyok itt, mert már csak azt is megengedem, hogy a reklámok megjelenjenek, így elvárható lenne érte cserébe a normális és stabil működés, bár szerintem egy jóravaló fejlesztő ezt magától is elvárná, ami meg a stílusos részt illeti, légyszíves olvasd el az ide vonatkozó részt amit írtam.

 • alteran95

  senior tag

  Miért, ez most részedről mi? Tipikus fellengzős megmondóemberes semmitmondó okoskodás, csak az a baj, hogy valójában nem mondtál meg semmit, csak szaporítottad a hozzászólások számát.
  Az a baj, hogy azzal sem vagy tisztában, hogy miért ilyen stílusban írtam, ugyanis nekem nem ilyen alapból a stílusom, ezért nem gondolom, hogy ez engem minősít, mert azért volt ilyen a stílusom, mert felbosszantott, hogy egy ilyen nagyon egyszerű, alap dolgot nem tudtak megcsinálni és ez bizony nem engem minősít.
  Látod, én ezen borultam ki, te meg azon, hogy én kiborultam, csak a tiédnek ezért semmi értelme nem volt, mert semmit nem tettél hozzá se ötletként, se javaslatként, csak a másikat próbálod oktatni, ami sajnos nem sikerült, egyébként kérdésedre válaszolva, nem vagyok politikus, ha az lennék, nem itt tartana az ország, mondjuk ezeknél bárki jobb, nem kellenék ide én, na de fejezzük be ezt az off-ot.

  (#19120) Lauda: Bocsi, az utolsó részre nem írtam semmit, írtam hogy nem csak üzenetnél, hanem hozzászólásnál és hirdetésnél is kellene ilyesmi, hozzászólásnál talán még működik is a lapbezáródásos dolog, azonban hirdetésnél már nem, arról nem is beszélve, hogy önhibádon kívül is megtörténhet a lap bezáródása, mert pl. összeomlik a böngésző és ilyenkor bezáródik a weblap és elvész a tartalom, cache-ben viszont nagy eséllyel megmaradna, illetve az elején jóval gyakoribb volt, ami még most is bekövetkezik nagy néha, hogy pont rosszkor léptet ki az oldal és ha a küldésre mész, elvész a tartalom, mert ugye az oldal nem záródik be, a küldést viszont nem tudja végrehajtani, mert nem vagy bejelentkezve, szóval ezt a kellemetlenséget több szempontból sem oldja meg a lapbezárás akadályoztatása.

Hozzászólok Aktív témák