-
PROHARDVER!
● ide várjuk a Prohardver! lapcsaláddal kapcsolatos fejlesztési javaslatokat
● a bugokat, hibákat ne itt, hanem a Bugok a PH! lapcsalád oldalain topikban jelezzétek!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pet_i
senior tag
A Javítsuk a Prohardvert! ([link]) topic folytatása.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------
Panther:
Úgy döntöttem átveszem a ''Moderátort keresek'' topikban kitalált okosságot, mégpedig hogy a megválaszolt kérdéseket/bejelentéseket OFF-ba teszem. Szóval ha valaki OFF-ban ír mostantól, akkor jó eséllyel nem fogom elolvasni amit írt. Úgyhogy mindenki legyen ontopic. -
Panther
HÁZIGAZDA
Basszus épp most zárták be az orrom előtt. Pedig a hsz-t már megírtam, csak postolni nem tudtam.
...mit is akartam írni? Ja, azt hogy ''A fene, akkor most frissíthetem a topiklistám! '' Hmm. Végülis semmi lényeges.[ RIOS Release 5 – multiportal engine by Panther ]
-
[amne]
senior tag
Én csak azt szeretném kérdezni hogy az említett Mozilla/Firefox bugok javításai megtörténnek e majd valamikor, nem sürgős lehet velük élni de bug. Leírom még egyszer hogy ne kelljen másikban keresni:
1. ''Kicsúszik az alja a topicoknak'' bug, némely topic 1. hsz-e kicsúszik mintha egy másik ''frame''-ben lenne. Kijelölés és egér lehúzásával ''legördül''. Ekkor természetesen a teteje csúszik ki.
2. ''PH! logó frissít'' bug, a nagy PROHARDVER! Az Online... logó, nem a főoldalra dob, hanem frissíti az adott oldalt.
3. ''Cikkek, opció gombjai becsúsznak balra'' bug, ez is csak némelyik cikknél jelentkezik, a hozzászólás írása stb. opció gombok jobb oldalről közvetlenül a legördülő menü mellé csúsznak középre.
Fentieket csak Mozilla/Firefox alatt tapasztaltam, más Firefox userek is megerősítették mind 0.8, mind pedig 0.9 alatt. Mozzila 5-ös motort használ ezért gondolom a többi Mozzila alatt is léteznek ezek a hibák. Internet Explorer 6 vagy újabb alatt ellenőriztem, egyiket se sikerült előhozni.
[Szerkesztve] -
nagyúr
A letöltés résznél ott vannak a kőkörszaki driverek... De az újjak miért nincsenek?
~ B & B & L & N | Suomi Finland Perkele ~
-
[amne]
senior tag
Valóban ezt kifelejtettem pedig eszemben volt. Én megnéztem IE alatt is létezik a hiba tehát:
4: ''Irányváltó gombok a főoldalra dobnak'' bug, IE és Firefox alatt is létező hiba, a fórum hozzászólásainak csökkenő vagy növekvő sorrendjét változtató gomb a Fórum főoldalrá dob vissza. (az irány váltás egyébként sikeres) -
Agyasima
őstag
Pont ezek jelentkeznek nálam is... mily meglepő: Mozilla 1.6-tal.
[szerk] talán jobb helye lenne ezeknek a postoknak a ''bug a z új PH motorban'' v milyen című totyikban...
[Szerkesztve]toledói csöcsparádé | ''Az ég kék volt, a szemed szürke, én zöldet hánytam...'' | Trutymó terror
-
[amne]
senior tag
Hát szerintem ennél jobb helye nem is lehetne, már előző topicja is azért indult hogy készítők figyelmét felhívjuk hibára. A ''bug az új PH motorban'' pedig amennyire én tudom most nyílt vmikor hirtelen felindulásból, mivel nicns is új ph motor ezért teljességel inkompetens ésk érem monnyon le..
-
HÁZIGAZDA
Ide írjátok a bugokat, ezt a topikot figyelem..
dicranum scoparium + genista pilosa = :)
-
[amne]
senior tag
Na megmondtam
Amúgy csak teszt, átnevezett topicokat hogy kezel jobb oldali menü.
Tökéletesen hozzászólás megírásáig régi cím szerepel jobb oldalon, mad utána már az új.
[Szerkesztve] -
Cathfaern
nagyúr
Ez így volt mindig is, nem?
Mondjuk most nekem kát Javítsuk a PH!-t topic van az utolsó hsz listámon Ugyebár a régi bár át lett nevezve, de azóta nem szóltam bele (meglepő módon ), így az ezzel a névvel szerepel
[Szerkesztve]Eladó Kinu M47 Simplicity: https://hardverapro.hu/apro/kinu_m47_simplicity_2/
-
Gambit
őstag
Nem tudom, hogy jó helyre írom-e, de nem müxenek a szmájli beszúrások a http://crab.wc.hu/keret.cgi?/index.html címről.
''Akár hiszed, hogy meg tudsz csinálni valamit, akár nem, mindenképpen igazad van.'' - Henry Ford
-
[amne]
senior tag
Hát ma nagyon ráérek bug vadászatra úgyhogy egy új: Letöltések menü, utána bármelyik menüpontra kattintok ez jön elő:
Warning: pg_exec(): supplied argument is not a valid PostgreSQL link resource in /srv/www/prohardver.hu/rios3/php/r3_0_common.php on line 148
Remélem nem baj hogy beszúrtam ide. -
Bencom
senior tag
Parci!
Tibi98-nak magától megjavult a dolog...
Azt mondta, addig próbálkozott, míg jó nem lett.
De az a kis h... lusta volt ide megírni, pedíg szoltam neki, hogy írjon, ha sikerült.
Persze azóta ez már egy második topic...nincs MSN-em már ez is baj:(((
-
Bencom
senior tag
Az új hozzászólás ablakban levő vigyoripofák beillesztését jó lenne egyszerű kattintással elérni, és a Félkövér, dölt, aláhúzott sorformázást jó lenne WORD szerűen megcsinálni.
Még nem adom fel!!!nincs MSN-em már ez is baj:(((
-
MUŁĐER
addikt
Opera-ban elcsúsznak balra az akutális fórum,akkor hogy hányas oldalon vagyok meg ezek a gombok,egymásba belecsúsznak elég ronda.
Robotika törvényei: 3. A robot megvédi magát halálos fegyverzettel, mert egy robot rohadt drága.
-
Bencom
senior tag
Az utolsó hozzászólás rész mennyire van most újabban korlátozva?
Nekem tizenháromnál tart éppen...nincs MSN-em már ez is baj:(((
-
nagyúr
Ezt én komolyan nem értem, de most már lehet, hogy tényleg bennem van a hiba. Mi is az oldal neve? Pro? Azaz professzionális hardver oldal? Mennyiből ál egy olyan házigazdát kitüntetni egy olyan feladattal, hogy az aktuális drivereket le lehessen tölteni a kedvenc oldalról és ne kelljen mindig a különböző cégen honlapjain bogarászni drivereket... Bezzeg 2002-es driverek vannak dögivel, meg directx 7... Na jó van....
-
Mennyi?
aktív tag
Ha ez bug(!?), akkor ugyanezt csinálja a blokkméret megadásnál is.
Az adott témacsoporton belüli témalista lekéréseknél nekem az is elő szokott fordulni(IE6), hogy ha 300-ra van állítva akkor az utolsó hsz idejét már nem látom mert kicsúszik a keretből (mintha rosszul tördelné). Ugyanez viszont a 30-as blokk megadásánál már nem fordul elő!? /A többi mérettel már nem próbáltam./ -
nagyúr
válasz BobMaster #22 üzenetére
Elgondolkozok rajta, mert tényleg bosszantó szerintem. Nemsokára lesz nálunk is (otthon) gyors net, azt azzal kényelmesen tölthetek fel a PH!-s szerverre drivereket. Ráadásul, akkor büszkén mondhatom el magamról azt, hogy tettem is vmit az oldalért. Gondolom van ftp...
-
Pacák
senior tag
Ha átállítom a hozzászólások számát, illetve megfordítom a hozzászólások megjelenítésének irányát, akkor mindig átdob az aktuális fórumoldalról ide: Bővebben: link
Nuclear launch detected
-
mr.geeZ
aktív tag
Ha az index-ről jövök a ''prohardver.index.hu'' -ra, akkor:
Proxy Error
The proxy server received an invalid response from an upstream server.
The proxy server could not handle the request GET /.
Reason: Could not connect to remote machine: Connection refused
(én pl. index-el nyitok, és amikor végigolvastam nyomok mindig a PH!-ra a lenti linkre, de most nem megy...)Bass is a strong instrument, you can't allow yourself to play it weakly, with no authority.
-
nagyúr
-
Som@
őstag
Egy kép többet mond ezer szónál.
Bővebben: linkNe a múlton töprengj! Ne a jövő miatt izgulj! Éld meg a jelent!
-
Vitus
őstag
Az új szerver nem tűnik nekem gyorsabbnak a réginél sőt. Mi ez a lassúság? Vagy vissza lett rakva a régi masina?
Jobb ma egy túzok, mint holnap!
-
kamikaze boci
őstag
Parci: egy sütis kedvencek a legutolsó hozzászólások alá megoldható vajon?
egyéb állatfajták
-
mr.geeZ
aktív tag
...Mint ahogy lennt, a téma szerinti kibontásnál a PROHARDVER! link a hírek felett (a hírek nyilván jól vannak linkelve), de ez valszeg amúgy se a ti ''hatáskörötök'', szóval sry, csak megjegyeztem, hogy ti is megjegyezhessétek
Bass is a strong instrument, you can't allow yourself to play it weakly, with no authority.
-
Cane
őstag
Yeahh... a brand new IQ champion comin':
Üdvözlünk geci-maci!
Regisztrált tagok száma: 18293▫■ Ω Sēctσr - Γhē lαsτ lιηē σf dēfēηsē ▪□
-
engusz
veterán
Hosszú ideig nem lehetett megnyitni az oldalt. Mi volt a baj?
Nézzék meg közelebbről! Mert minél közelebb hiszik magukat, annál kevesebbet fognak látni.
-
Flashy
veterán
na leirom megin a javaslatomat, hátha
legyen jobb oldalt a legutobbi hozzászólásaim lista, meg bal oldalt az általános meg a hardverpiac legutóbb hozzászólt topikjainak listája is hosszabb (esetleg lehet a szakmai lista is hosszabb). elfér... -
Bencom
senior tag
Egy kérdés:
Hogyan tudnám lekoptatni Gambitot, és az általa ellenem hangolt csapatot?
Lásd: Lámatopic, Arckép request, és majdnem mindenhol, ahol eddíg jártam...nincs MSN-em már ez is baj:(((
-
-
Som@
őstag
Ez nem ebbe a topicba való, hanem ide Bővebben: link
Amúgy Te is változtass a viselkedéseden. (Ne kérdezz vissza, hogy miért, inkább kicsit gondolkodj el kérlek! ) A többi fórumozót pedig majd mi szemmel tartjuk. De ha éppen aktuálisan piszkálnak, jelezd nekünk valamilyen formában...Ne a múlton töprengj! Ne a jövő miatt izgulj! Éld meg a jelent!
-
Bencom
senior tag
Köszönöm.
Próbálkozom, de látod milyen a hozzáálásuk: Az istennek sem hagynak békén...
Mod:Van bennem annyi ''cucc'', hogy nem oda fogom őket beírni/bővebben link, tudod/.
Mellesleg jártam ott, és tudom, hogy mire való, de ez nekik szól:
BENNEM MÉG VAN ENNYI BECSÜLET.
[Szerkesztve]nincs MSN-em már ez is baj:(((
-
engusz
veterán
Egy csöppet sem vagyok otthon ebben a világban. Ez a három szó nem mond túl sokat. Csak következtetni tudok. Valami kernel hiba volt, amit kihasználtak és ezáltal leterhelték a rendszert?
Nézzék meg közelebbről! Mert minél közelebb hiszik magukat, annál kevesebbet fognak látni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gamer PC v6 , R5 5500 , RX 5700 XT , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 1TB HDD
- Gamer PC v5 , i7 10700 , RX 6700 XT 12GB , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 1TB HDD , 240 víz
- Corsair Vengeance RGB PRO SL 16GB POSTA AZ ÁRBAN!
- Eladó Lenovo Legion Slim 5 16IRH8 gamer laptop
- Samsung S22 256GB garanciális újszerű állapotban eladó!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest