Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Styleboy

    tag

    Üdv mindenkinek. Én gyorsan úgy szoktam leveni a hangerőt hogy a tálcán lévő nyílra rámegyek. Ott előugró részen a hangerőre clikelek majd aztán bepipálom hogy csendes mód.
    Én még ennél gyorsabb módszert nem találtam nyitot flipnál. De feltehető hogy van. Az SMS-re meg az a válaszom, hogy én is szenvedtem egy idejig vele és csak anyi a titka hogy minden meglévő betűböl a legelső fajtát kell írni és a hoszú ő betütsem szabad. Azon meg hogy a legelső tipust, azon meg azt értem hogy nem szabad azokat a betüket beírni amiket a keresésnél beadva utána lesz (pl.: a balra dőlő á betű hejet nem szabad a jobra dőlőt írni), ja és még a másalhangzó duplázást sem szereti. Én is próbáltam már sok modszert de sajna enélsem találtam jobat mert halotam olyanról is hogy é betü miat van ez meg miegymást. És ha odafigyeltek a modszerem alkalmazására az elején már egy idő múlva fel sem fog tüni hiszen még igy gyorsabban meg tudjátok írni az üzenetet. :)
    De viszont ha két vagy több üzenetest írsz akor már ez a modszer sem garantálja hogy minden üzenet egység 160 karakter lesz :(
    Igaz csak egyszer írtam egy 352 karakteres üzenetet és az is lehet hogy félre néztem egy betütipust és azért volt az hogy 4 üzenetben akarta elküldeni.
    De viszont szerintem ez a módszer a többségnek be fog válni.
    Ja és a multkori segitséget mégegyszer köszönöm mert a symbiancentral oldalán a Swiss Mgr pro 1.51 ot regisztrált formációban található. :R

    "Aquila non captat muscas" --- azaz "A sas nem fog legyeket"

Új hozzászólás Aktív témák