- Vezetékes FÜLhallgatók
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Szabályosan kilőtt az AMD asztali piaci részesedése
- Milyen processzort vegyek?
- Már nem fut a régebbi Windowsokon a legújabb Steam kliens
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Autós kamerák
- Milyen notebookot vegyek?
- Androidos tablet topic
-
PROHARDVER!
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tibee86
nagyúr
Gyári bumperről van szó??
Ha van rá biztosításod, akkor biztos bepróbálkoznék, ha meg azt mondják nem cserélik, akkor kimennék a bolt elé, és földhöz vágnám. Úgy már kell cserélniük. Bár most nézem, van önrész, úgyhogy annyira még se jó.
Szerintem, hogy ki fog váltani, az nagyban attól függ, hogy milyen lesz. Persze sokan már csak a szoftveres támogatás miatt is.
Én biztos nem váltok, januárban vettem sima i4-et, van még bő másfél év az előfizetésből, de ameddig garanciális, addig biztos nem. Másrészt nekem egy telefon se ér meg 150-200 ezret..[ Szerkesztve ]
-
SÖ
addikt
Az új iPhoneról semmit nem tudni. Magam részéről csak akkor tudnék dönteni, ha már bemutatták. Viszont van pár dolog az iOS6-ban amit bizosan megkap, a 4-s nem. A marketing bufögések közül nehéz kiszúrni minek van valóság alapja, de a Foxconn vezér - nézőpont kérdése - lehet hogy nem hazudik.
[ Szerkesztve ]
-
máyköl
veterán
85 -öt kell, hogy kapj érte így. Add el, az várd meg az újat, ha tetszik, megveszed, ha nem, 4S.
85 -ért adtam el 1 hete egy szintén oldalt szépséghibás (bumpertől szintén) I4 -et. De ha 60 -ért adod, engem érdekelhet.Biztosítást így kijátszani nem szép dolog, lelkiismereted rá.
-
joey04
titán
Én nem tudom, hogy váltok-e 4-ről. 3 opció van:
1.: eladom a 4-et, és váltok az újra.
2.: megtartom a 4-et és bepróbálok valami mást mellé.
3.: megtartom a 4-et és nem veszek semmit.A 3. pont akkor lép érvénybe, ha iMac + XBOX kombó mellett döntök, mert akkor arra kell a pénz, vagy ha valami más anyagi probléma üti fel a fejét, a mai világban ugye bármi lehet.
Az 1. és 2. pont közül talán esélyesebb az utóbbi, mert az i4 mellet csak egy komolyabb készüléket próbáltam ki, az LG 2X-et. Míg a 3G idejében 3 vagy 4 kitérőm is volt. Szóval valaminek ideje lenne. WP8 is sanszos, meg valamelyik droid is, de ott most nehezebb dönteni, mint valaha a One X, SGS3, és 4X között. Mindegyiknek van egy rakás előnye és hátránya az szubjektív listámon. Röviden:
S3 hátrányok: kijelző (foltos, pentile, amoled), anyagminőség.
S3 előnyök: legsmoothabb, és legjobban buherálható, és könnyen eladhatóOne X hátrányok: sok a lag, melegszik, gyengébb az üzemidő, volt pár aggasztó hiba az elején (kijelző para, wifi para, stb)
One X előnyök: Sense, anyagminőség, kijelző4X HD hátrányok: Szörnyű tapasztalat support terén, kijelző kicsit valahogy "pontatlan" az LG droidkban szerintem, UI picit gyerekes.
4X HD előnyök: ár, szép kijelzőTapogatózás jelleggel:
WP8 hátrányok: UI nem tetszik, sok program továbbra is droid/ios vonalon jön csak ki.
WP8 előnyök: valamivel olcsóbban hozza a közel iOS szintet folyamatosságban, teljesen új, mindentől elütő felület.N9 hátrányok: jelenleg halottnak tűnő rendszer, amoled kijelző, programok hiánya, ár
N9 előnyük: anyagminőség, kezelőfelületNokia 808 hátrányok: halott rendszer, ronda ui, kevés program, drága, amoled
Nokia 808 előnyök: kamera, és újdonság ereje, sokat fejlődtek az 5800 óta, az volt utolsó olyan Symbian gép, ami ha nem is volt saját, de naponta kapcsolatba kerültem vele.Leginkább a 3 droid közül kerülhetne ki a győztes, a többi csak "listán van még kategória". Kicsit elkalandoztam, csak most így reggel ezen filóztam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest