- Gaming notebook topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Videós, mozgóképes topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Hogy is néznek ki a gépeink?
-
PROHARDVER!
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
tothjozsi96
addikt
válasz ittakary #187446 üzenetére
Hát. A mosógépet 22:58-kor, TV-t 22:59-kor és az ágyat 23:00-kor rendeltem. Az ágyat törölték, a fiókomban nincs a rendelések között, viszont a többi rendelés eddig még megvan. Kíváncsi vagyok nagyon.
Az ágyról nem kaptam semmi értesítést hogy törölve lett, viszont a fiókomban nincs a megrendelt termékek között.
-
TechN7ne
nagyúr
válasz ittakary #187466 üzenetére
i5-ös gépet már nem vennék viszont ennyiből keresni is lehetne rajta ,érdekes am lehet ,hogy nem is 27 colos és elírás.
Rájuk kell kérdezni ,hogy mi a szösz...
és ha vlki most akar 27 colos gépet ,mert sokan vannak így és nem akar várni?
Simán elviszik ha meg is jelennek az új 27 colos M1 pro/max-ok többért is ,de ha nem is bukni biztosan nem lehet rajta.Szerk.
Be is rendeltem egyet...[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz ittakary #187423 üzenetére
Pár watchface-nél nagyon kijön, tényleg durva különbség. Viszont én azt használom rajta, amit az S4-en is, mert azt szoktam meg, ott semmi különbség. Max ha felébreszted AOD módból nagyobban mutatja ugyanazt a számlapot. Ennyi. Ami igazán király, azt a gyorstöltés, 20W-os Apple töltővel persze. Így sosem töltöm szinte 100-ra, hanem reggel ráteszem egy kicsit, meg este és rendben is,bírja AOD-al, edzéssel a napot. Tényleg egy fürdésnyi/mosakodásnyi időt kell így ráteszegetnem.
Apple Watch Ultra eladó: https://shorturl.at/RPJJU
-
szekra
addikt
válasz ittakary #187573 üzenetére
Szintén zenész, nekünk is ez van, még Alin vettem akcióban ~30k-ért, annyit megért. Szépen kapcsolgat automata módban sütés/főzés/szagok/takarítás esetén, bár néha kétségeim vannak, hogy valós-e a működése vagy placebo, nem lehet ellenőrizni... Talán kevesebb por van takarításkor a bútorokon..
-
Gsx-rr
veterán
válasz ittakary #187578 üzenetére
Nem, full nyitva minden amikor nem vagyok otthon.
Ha otthon vagyok az ajto is nyitva nappal, szintenkent 1 lakas
Nem ertem a sok port, Magyarorszagon fele ennyi se voltKiprobalom milyen egy legtisztito csak a 200 dollar limit eleg behatarol
Felette van vam+ado ami kb ugyanennyi lenne[ Szerkesztve ]
-
Gsx-rr
veterán
válasz ittakary #187780 üzenetére
Csak egyszeru kerdes!
Neked miert nincs elektromos autod?Engem az zavar ha valaki velemenyt mond tapasztalat nelkul
Kergetik az alomvilagot a valosag meg teljesen mast mutat.De jo az elektromos nekem is az kellene stb... meg sincs senkinek mert pl egy Zoe minden csak nem egy olyan atlag auto amit megfelel egy Magyar atlag caaladnak
[ Szerkesztve ]
-
-
gyuromoj
veterán
válasz ittakary #188280 üzenetére
Deep Dish pizza(gyöngyhagymás) nekem bejött, igaz nem azt akartuk csak elnéztük.
Sajt miatt becsapós volt, 2 szeletnél még kértem volna, de inkább nem erőltettem és 10-15 perc múlva már úgy éreztem hogy jól is laktam tőle.
Volt még valami marhasteak, körettel, salátával. Az is nagyon jó volt.
Két fajta desszertet ettek, egyik brownie volt a másik pedig valami fagyis dolog, ha jól emlékszem. Jól néztek ki. Meg valaki ivott egy vaníliás-baconos turmixot, az elsőre fura volt, de meglepően jól passzoltak az ízek.
Piák közül a whisky kóstolókat próbáltuk, meg csapolt sört.
Hely hangulata, berendezése és a felszolgálás korrekt volt, remélem lesz még alkalmam visszatérni.
Egy próbát mindenképp adj neki, szerintem.[ Szerkesztve ]
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hibátlan - GIGABYTE Z370 HD3 LGA1151v2 alaplap + Windows 11 Pro digitális licensz
- Hibátlan - INTEL Core i7-8700 LGA1151v2 dobozos CPU processzor
- Szép Tervező Vágó Dell Precision 5530 Laptop -80% 15,6" i9-8950HK 32/512 QUADRO P2000 4GB FHD IPS
- Apple Iphone 13 Pro - 256 GB (Space Grey)
- Komplett fénytechnika (Robotlámpa, stroboszkóp, vezérlő, állvány)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest