Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • icecave

    nagyúr

    válasz manchester85 #61029 üzenetére

    Akkor olvasd el újra az előző hozzászólásomat. Nem is újra, inkább csak el, gondolom, akkor posztoltam, mikor te épp írtad a tiéd, így nem láttad még.

    A másik dolog, hogy attól,hogy valakinek nincs ideje főzni, nem egyelő azzal, hogy szemét kaját kell ennie. Legtöbb helyen kapsz némi sült húst, meg salátát. Nem kell egyből rárontani valami "big f>ckin' junk food" étteremláncra. Tehát megoldani meglehet, ha az ember akarja egyáltalán.

    szerk.: ja, még jó,hogy nem látunk bele egymás életébe, de ha azt hiszed, hogy a szex rovására megy a kajaméking' akkor tévedsz. :D Egyébként is, mint írtam, meg lehet oldani a normális kaját máshogy is, csak az persze még drágább, mintha te csinálod.

    Az meg mindenki szerint törvényszerű szinte, hogy minél régebbi egy kapcsolat, annál unalmasabb. Hát nem. Vannak dolgok, amik egyértelművé és megszokottá válnak, de korántsem lesz unalmas. Attól lesz unalmas, ha mindkét fél elkényelmesedik, és már nem figyel arra, hogy fenntartsa a másik érdeklődését. Ahogy mondani szokták, nem elég egy nőt megszerezni, meg is kell tartani, ugyanez a férfiakra is igaz.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák