Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • őstag

    válasz Xero #50752 üzenetére

    Ha Miskolcon van kisfőldalatti, akkor Pesten hullámvasút visz a Déliből a Nyugatiba :D

    Szerintem a keménymagba még bele sem kostóltál :D amikor felszálnak zsákokkal tele sörösdobozokkal, és veresenyez a lábszag, a kuka szaggal :( Otthon mindig leb@snak, hogy hol jártam már megint, mert átveszi az ember ruhája. Van olyan bőrfogantyú ami már le van rohadva, a csőkapaszkodókró a testnedvek lemarták a festéket, az ülések szöveteit átjárka az emberi ürülék ( nem csak a szaga). Az ülések alatt, üresüvegek járják önálló táncuka, az ablakok homályosra vannak karcolva Vídiával, oldalfalon funérlemezen, grafitinek sem nevezném filc kriszkrasztok.
    Nem az embereknek kéne jobban odafigyelni, mert a 90%-a normális, tudja hogyan kell viselkedni. Az a 10% meg előbb utóbb kikopik az elsőajtós felszállás miatt. Azt megtehetik a BKK-ok a közteresekkel, hogy random leütik a buszt két megálló között, és csak az elsőajton keresztűl támadnak.
    A másik véglet, az új csuklós Merci. Nem gondoltám, hogy lehet ennél rosszabb utasbarát megoldással tervezni városi tömegközlekedésre járművet. Alacsony padlós, de az ülésekhez nem adnak létrát. Ez annyiból jó, ha megáll mellettem egy nyugdíjas, és át akarom adni a helyet, az válaszolja, hogy "maradjon aranyoskám, én úgy sem tudok oda felmászni„ :D hatalmas holtterek fele annyi ülés, a kapaszkodók kialakitása kb. olyan ha frontálisan ütközik a busz, tuti hogy azon loccsanna ki az agyam is. Persze van plazma TV kamera rendszer, jó kondi amit parancsra kapcsolnak ki 40C°-os nyári melegben, ne fogyasztjon annyit a busz, stb.
    Kíványcsi vagyok a 4-es metró és álomások mennyi ideig lesznek érintetlenek.
    Hajléktalanok kérdés felelőse a társadalom. Bár kiből lehet hajléktalan, elég hozzá egy rossz döntés. De az a körülmény, ami ide vezetett, társadalom mértékű hozzá nem értés. Ezt bizos nem érti senki - a magyarázat. Egy demokráciában minden jóért és rosszért a nép felelős. 4 évente mindenkinek lehetősége van egyszer beleszólni az oktatás, a gazdaság, szociális intézkedések stb. menetébe. A politikusok a többségi akarat végrehajtó katonái. Amennyiben nem teljesül a népakarat, jön egy másik ideológiát képviselő erő, a következő választáskor. Ha abban is csalódnak az emberek, újra visszatér az elöző kormány. Ez egy ördögi kőr, és egészen addig nem lesz kiút, amíg az emberek beállítotságuktól függetlenül egy valóban megbízható kormányalakításra képes tömörülésre tudnak voksolni. Ilyen még nem volt, és most van a legkisebb esélye hogy lenne.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák