Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • r3dsnake

    nagyúr

    válasz madgie #117113 üzenetére

    Igen, ez a szar, hogy bármilyen árat mondasz, mindig fognak találni olcsóbbat. Vagy ismerős gyereke megcsinálja ingyen. Tökmindegy, hogy igénytelen lesz, de legalább olcsó volt. Itt ahol lakom van egy csávó, aki esküvőket vállal 30-40-ért valami bridge géppel. Hadd ne mondjak semmit a képekről... És meg vannak elégedve vele. Itteni csaj ismerősöm meg 10e-vel többért a lelkét kiteszi és tényleg baromi jó képei vannak. Idénre még egy foglalást se kapott... Én most elvállaltam egy esküvőt, de csak a ceremóniát, tehát 1 óra kb. 5e-ért ismerősnek. Ennyi melóért kb. reálisnak érzem. De ezek a beeső melók annyira se lennének elég, hogy az EV díját kifizessem. Meg engem nagyon nem érdekelnek az esküvők. :D Portré, divat körökben mozognék legszívesebben, esetleg kisebb rendezvények, de kreatív megközelítésből.

    Tavaly nyáron volt egy melóm, ami "lagzi" volt, de rém szabad szellemű pártól. Kerti partiként lett megrendezve az egész, amire előtte pár nappal küldték ki a meghívókat, úgy, hogy azt se tudta senki, hogy összeházasodtak. Ajándéknak kizárólag feladott lottószelvényt fogadtak el. Mindenben szabad kezet adtak, a csaj direkt kérte, hogy legyenek hangulatfotók meg nyugodtan "művészkedjek". Szerintem az egyik legjobb sorozatom lett, mert nulla teher volt rajtam, és tényleg csak a fotózásra figyeltem. Na az ilyen élmények miatt megéri. Anyagilag kevésbé. :)

    Abba meg nem szokott belegondolni a többség, hogy még egy alap fotós felszerelés és hozzá PC, monitor is milyen összegeket jelent. És mennyit visz el egy-egy kisebb upgrade is.

    Bocs, kicsit eltértem a témától meg túlságosan belementem ebbe a részébe, de tudom, hogy téged érdekel meg átérzed. :)

Új hozzászólás Aktív témák