Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Intruder2k5

    MODERÁTOR

    válasz Drexler #5644 üzenetére

    Engem is ma hívtak, és pont ezekkel...Egyikbe sem mentem bele! Már az elején a szavába vágtam, és közöltem vele, hogy ne is mélyedjünk jobban bele, mert nem kérek IPTV-t. Na erre kivágta magát, hogy nem is azt akarta, hanem a mobilnetet. Mondom, köszön szépen, azt sem kérem... Na ekkor jött nekem is a hűséges előfizető duma, amit azzal jutalmazott volna, hogy ha aláírok megint 1 évet, akkor garantálja, hogy nem megy feljebb a mostani ár. Erre mondtam neki, hogy inkább nem írnám alá most ezt sem, de én is tudom garantálni, hogy amint feljebb megy az ár, már itt sem vagyok! :)

    Utólag beszéltünk róla kollégámmal, hogy rá kellett volna kérdezni - csak akkor nem jutott eszembe -, hogy ha "így díjazzák a hűséget", akkor miért olcsóbb az internet a szolgáltató váltóknak, akik most jönnek csak az Invihez? Na meg miért olcsóbb a TCom terület, ráadásul ott valósan meg is adják a névleges sávszélt.

    Szóval ennyit az Invi díjazásáról. Azt hittem, hogy tényleg ajánl valami jót, de ez mind csak nekik lett volna jó. Úgyhogy most tényleg ott tartok, ha ezek után még meg is emelik, akkor valóban szolgáltatót váltok. Hogy mire, azt még nem tudom, de, hogy nem maradok, az biztos!

Új hozzászólás Aktív témák