Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Foglalt név

    addikt

    válasz tildy #5380 üzenetére

    A stílus mindig egyedi megítélés dolga. Nem tisztem eldönteni, kinek mi tetszik, bár abban egyetértek, hogy egy határon belül kell maradni.

    "Többször is felmerült az, hogy bizonyos moderátorokkal van probléma, és leginkább a stílussal, szinte kivételes esetben az intézkedéssel..."

    Ebből a mondatból szerintem kifelejtetted a "bennem" szót :)

    A rendőrös példának, mondom mégegyszer, annyi volt a lényege, ha hibázik valaki, akkor érdemes őt elővenni és nem pedig lejáratni azt a testületet, aki a többség számára vállalható élet lehetőségét próbálja megteremteni.

    Két okból sem mondtam neveket. Egyrészt szeretem inkább szemtől-szembe, amit azt hiszem te is nagyon jól tudsz. Másrészt a ~20 ember, annyira különböző, önjelőlt hőstől, a született taplóig, hogy én nem szívesen írnám őket egymás mellé. Azzal pedig, hogy sorsközösséget vállalsz velük, semmilyen jó ügy érdekébe nem állsz, viszont kifelé elég visszásnak fog tünni a társaságod :U

    Az élet pedig nem egy egyenlet, hogy a két oldalára írjuk a jó és a rossz dolgokat...
    Jó dolog, ha elhivatott vagy, de ha olyanokat mentesz meg, akik nem kérték, akkor egy idő után felmerül, hogy sokkal inkább rólad szól a dolog, mint róluk :U

Új hozzászólás Aktív témák