Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • t72killer

    titán

    LOGOUT blog

    válasz hobizoli #1312 üzenetére

    A jófene se tudja már, nincs 100%-ban kizárva, hogy itthagyjuk a wrexshitet. Vásárolni Mo.-tól nyugatabbra értelmes formátumú (=kertes ház) ingatlant nemigen tudnánk, erről a környékről viszont akár át lehet járni a sógorokhoz mosoga valamelyik céghez dolgozni. Utóbbi esetben ugyebár nyitva az osztrák eü és oktatási rendszer.

    Asszony idősekkel foglalkozik és látja, hogy aki itt végigdolgozott egy életet, simán kib.sszák a kórházból, 1-2éveket vár egy gerincsérv-műtétre, stb-stb, konkrétan a covid óta életveszélyessé vált a briteknél még jobbnak mondott skót eü. Egy konklúzióra már eljutottunk (sőt, asszony hozta): nem akarunk itt északon megöregedni, mert kb az első elesés után bezsákolnak - magáneü meg 3x annyiba kerül, mint Mo.-on.

    Orbanisztánon van egy ejtőernyő: még EU-tag. És mivel kirakási mechanizmus nincs+garantáltan nem is lesz, illetve akik a főnit mozgatják, azoknak is egy beépített tégla az érdekük - a betelepített autó és akksigyáraknak meg pláne, az is marad. Brexitlandon nincs, és hordják olyan magasan az orrukat, hogy eszük ágában se lesz visszatérni a következő 20évben - eredmény: simán orbánia alá fog bukni a reál megélhetés, főleg a "fejlődő országbeli" emberimporttal sújtott néprétegek számára.

    [ Szerkesztve ]

    30€ Meta store bónusz Quest headset aktiváláshoz, keress priviben :)

Új hozzászólás Aktív témák