Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • nyunyu

    félisten

    válasz ilyen_85 #1002 üzenetére

    Dehogy forgatom a szememet, örülök neki, hogy a mecha piac fejlődésével többféle alkatrész opció is elérhető lett.

    Mikor ~5 éve elkezdtem ezekkel mélyebben foglalkozni, akkor még egy blank PBT szettért kértek 35-40$-t, sőt az első hófehér Gateron PBT szettem még ISOt sem tudott.
    Második, MassDropról rendelt NPKC szettemhez már volt ISO opció, de azt meg elszabták, 4 szürke gombot tettek a sakktáblás alapszett mellé.

    Olcsóbb, jobb ár/érték arányú opciók megjelenésének kifejezetten örülök, mivel az egyre újabb layout variációkat lefedő kupakszettek hatalmasra dagadtak, egyre megfizethetetlenebbek lettek a prémium kupakszettek.

    Nekem a fájdalomküszöböm 75-80$-nál van, 100$-t talán még kifizetek nagy duzzogva egy jó kupakszettért, de őszintén a GMKk legyenek szemre bármennyire tetszetősek, engem már nem vonzanak a 150+$ árcímkéikkel.
    Meg amúgy is kiszerettem a klasszikus doubleshot Cherry kupakokból, nem szeretem a tükörsimára és nagyon csúszóssá kopó felületüket. (Pl. 29 éves sötétszürke Cherry 1129HBD)

    KATokat én is nézegettem, de mivel nekem a mániám a sakktábla, KAT Refinedből meg csak egyszínű blokkok voltak, nem lehetett értelmes áron sakktáblás teljes kiosztást összelegózni az opcióiból, így a menő kupakszett iránti sóvárgás helyett győzött a józan ész, miszerint nem akarok feleslegesen több pénzt elverni a billzeteimre.

    (Aztán szembejött a Ducky, de az más tészta.)

    Hello IT! Have you tried turning it off and on again?

Új hozzászólás Aktív témák