Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Jaki2000

    aktív tag

    válasz BullZeye #7674 üzenetére

    Hát igen. Biztos sokat tud az 1.2, de még sem. Megjelenésben visszafejlődött az Amigohoz. Szerintem ez egy köztes állapot egy nagytudású hülyebiztos rendeszer felé, ami már be lett harangozva. Meg olvastam valahol, hogy az NNG fejleszt az autókba beépített navikba. Oda pedig egy időtálló minden szempontból a legjobb cucc kell. Gondolom pár év múlva is kompatibilis frissítésekkel. Folyik a tesztelés. Gondolom itt is.
    Ilyen az iGO Limusine, ami nagy felbontású már évek óta. Élőben még nem láttam.
    Többek között azért nem is érdekelt az 1.2, mert a az 1.1 és a GJA 2.23 mindent mutat és tesz amire szükségem van. Az meg, hogy a TTS mindent kommentáljon, komoly kihívás, de sok esetben felesleges (gondolok itt kilépési infok, meg egyéb nem navival kapcsolatos). Én pl. még a hangot is ki szoktam kapcsolni.
    Ha már TTS. Véleményem szerint aki ilyen programot fejleszt, annak gondolkoznia kellene a lehetőségeken is. Most ez úgy néz ki, hogy van és kész. Alapból kicsit többet mond a régieknél. De ugye maga a Primo is 1000x többet tud mint ahogy alapból kinéz. Nem tudom elfogadni azt az álláspontot, miszerint az átlag usernek kell a prg, aki többet akar skinnel megoldja. Aztán letiltják a skint. Lásd igo8-ban alapból van két felület. Egy a hülyéknek, egy a kevésbé hülyéknek. Miért nem lehet egy ilyen nagytudású programot választható felülettel megoldani. Akit nem érdekel a sok paraméter alap felületet választ. Pl a telepítésnél.
    Vagy van a fejlesztőnek valami terve a jövőre, vagy itt megállt a tudomány és rátok bízta a gondolkozást.

    Tudod, amikor sok kis kínait látsz, egyformának tűnnek. Én az emberszabásúakkal is így vagyok, és nem akarok kilógni a sorból.

Új hozzászólás Aktív témák