- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- TCL LCD és LED TV-k
- OLED TV topic
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen processzort vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Apple notebookok
- 20 Gbps-os ház érkezett M.2-es SSD-khez az ASUS TUF divíziójából
-
PROHARDVER!
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
hispan
csendes tag
Sziasztok!
ThinkPad T42-es gép, a maga anyagfáradásos típushibájával: amíg be nem melegszik rendesen (de néha uténa is), a kép össze-vissza remeg, mert a VGA chip rögzítése (ATI 7500) kezd elengedni... a legkülönbözőbb helyeken a gépnek adott kisebb-nagyobb nyomásra a probléma előjön/eltűnik... Van lehetőség a javítására, de az 20.000 forint, így inkább titeket kérdezlek:
1) Mozdítható-e a VGA chip az alaplapról? olvastam, hogy ez gömbös csatlakozású, de azt nem tudom, hogy le is lehet-e venni adott esetben az alaplapról, vagy sem?
2) Van-e ötletetek a javítására házilag?
Előre is köszi.
* Ez négy hercegséget, hat grófságot, két őrgrófságot és öt seigneurie-t (elvben közvetlenül a birodalomtól függő uradalmat) jelentett. ** Huizinga, holland történész.
-
hispan
csendes tag
válasz Integra #10806 üzenetére
Ha lehet egy ötletem: nekem ugyanezt csinálta, és a hűtés a ludas. X idő után ez is típushiba sajnos, új hűtő kell majd bele.
* Ez négy hercegséget, hat grófságot, két őrgrófságot és öt seigneurie-t (elvben közvetlenül a birodalomtól függő uradalmat) jelentett. ** Huizinga, holland történész.
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Call of Duty: Black Ops 6
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Külpolitika
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- TCL LCD és LED TV-k
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- Alapfelhasználásra tökéletesen alkalmas 4 magos HP laptop
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon 5th gen., I7-7600U, 16GB RAM, 128GB M.2, FHD, 2 év garancia, Áfás számla!
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon 5th gen., I7-7600U, 16GB RAM, 128GB M.2, FHD, 2 év garancia, Áfás számla!
- Thinkpad T14 Gen4 14" FHD+ IPS i7-1360P 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Nitro AN517-41 17.3" FHD IPS Ryzen 7 5800H RTX 3070 32GB 512GB NVMe gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest