- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tim82
félisten
válasz Peczek #54448 üzenetére
A 850 G5-ről készült belső fotó alapján igaz arra is.
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
Tim82
félisten
válasz csubuka #54446 üzenetére
Úgy néz ki, a 250 G4 esetében is ugyanez a beállítás él, köszönöm az ötletet!
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
Luigi962
őstag
Szervusztok! Került a családba egy új HP laptop i3-as procival, 8 GB ram, 250-es SSD és FreeDOS van rajta semmi más! Vettek hozzá egy OEM Win10 prot a megfelelő kulcssal. Gondoltam hip-hop felrakom rá...hát nem. UEFI BIOS-ba belépek felviszem a BOOT menüben a tetejére az USB indítást, de hiába nyomok entert semmi nem történik. Kikapcsolt állapotban bedugom a Rufussal készült win10-et, bekapcsolom, de fel sem ismeri, hogy van USB lehetőség. Nem látja csak a Samsung SSD-t. Segítségeteket kérném mit tehetek? Hibás lenne a pendrive?
-
őstag
Sziasztok. Nem tudom elfér e itt a topikban, de tudnátok ajánlani jó minőségű laptop táskákat? Melyiket érdemes megvenni? Igaz sokat nem lesz hordozva, de ha mégis, akkor legyen valami amiben biztonságosan tudom hurcibálni Köszönöm
-
Mikeee89
senior tag
válasz fojtviki #54456 üzenetére
Nekem ilyen van, 2 fakkos a nagy zseb és elöl is van 1 kisebb zseb (egérnek, kábeleknek). Hátul meg elfér a töltő és a laptop. A hátsó zsebben az elválasztó párnázott. [link]
Nagyon bevált.
ui: utánaolvastam az nvme 1.3 vs 1.4 kérdésemnek. Visszafelé kompatibilis. Tárgytalan a kérdésem
[ Szerkesztve ]
-
looser
addikt
Sziasztok, adott egy 3 éves HP Pavilion 15-bc401nh noti. Távgyógyításban volt tegnap, egy 9%-ra amortizálódott hdd (másodlagos) okozott gondokat. Ez ki lett véve, a bent lévő negyed terás ssd-re újra lett telepítve a W10 21H2. Temérdek eszközt jelez, amihez nem talál drivert. A HP Support Assistant-ot javasoltam neki, de az csak bios-t frissített. Az a gyanúm, hogy esetleg van egy kritikus eszköz, ami ha telepítve van, akkor le tudná kérdezni a többit is esetleg, vagy hogyan tovább? Köszönök minden tippet!
Üdv
Mindent tudok a rákászszakmáról...
-
veterán
-
veterán
-
looser
addikt
Köszönöm mindenkinek a tanácsokat!
Mindent tudok a rákászszakmáról...
-
tvamos
nagyúr
Sziasztok!
Van egy HP laptopom, amire az van irva, hogy 513z7ec#ak8. Azt szeretnem kerdezni, hogy lehet ebbe valahogy extra SSD-t tenni a benne levo 250-es melle?"Mindig a rossz győz, és a jó elnyeri méltó büntetését." Voga János
-
veterán
-
őstag
válasz SeniorTilla #54466 üzenetére
Lehet jobb lenne ha megnézné azért. Ugye amit tőled vettem és videót néztem youtube-on, ott 2 db m.2 foglalat volt. Ebben pedig csak 1, legalábbis a 2280-as hely. Szóval mi úgy bővitettünk, hogy vettem egy 1TB-os WD black-et
-
veterán
-
tvamos
nagyúr
válasz SeniorTilla #54466 üzenetére
"Ez egy Zbook 15 G8" Igen, igy hivjak, csak azt a hosszu szamot nem talaltam a HP honlapon.
Az jo lenne! Mi megy ebbe 2. SSD-nek? M2? Tudok valami kezikonyvet letolteni hozza?
[ Szerkesztve ]
"Mindig a rossz győz, és a jó elnyeri méltó büntetését." Voga János
-
HARDVERAPRÓD
válasz AMD Power #54480 üzenetére
Én áraztam be.
De figyi már, ott nem írtad, hogy hibás az akksi.
Én nem értek valamit, ha megy 2 órát az akksi akkor most mi van??
Megkérhetlek, hogy nézd már meg hw info progival az akksit és csatold már azt képet és azt a képet is amit support assistnant mond a speciális infóknál.
Köszi -
bajuszatti
tag
Békés, Boldog Karácsonyi Ünnepeket Kívánok Mindenkinek!
-
DrDobos
őstag
Hali!
Akkor inkabb itt a szaktopicban kerdeznek tovabb errol: [link]
Szoval a terv az, hogy a gép amit leváltott abban van egy új 2,5" SSD tokkal, a cd lejatszo helyen. Ebben az uj gépben van ennek hely valahol? Illetve az alap 8 GB ramja melle van e ertelme az elozo gepbe szinten ujonnan vasarolt 4 GB-os modult beletenni?Koszi szepen a segitseget
Samsung Galaxy A55 5G
-
DrDobos
őstag
válasz Pyttawrx #54486 üzenetére
Hú, megmondom őszintén nem egeszen értelek szóval, azt nem tudom hogy a mar alapbol benne levo NVMe SSD mellé 2.meghajtonak nem tudunk e beletenni egy sima 2,5"os SSD-t. Elozo gepbe tokkal egyutt volt a cd meghajto helyen, ha az is kene, az is van
Samsung Galaxy A55 5G
-
veterán
-
DrDobos
őstag
válasz SeniorTilla #54495 üzenetére
Nem HDD-t, hanem 2,5" SSDrol lenne szó. Vagy ugyanarra gondolunk?
Samsung Galaxy A55 5G
-
veterán
válasz DrDobos #54496 üzenetére
Az ugyanolyan helyet és SATA felületet kíván, mint a HDD. Küldd már el a gép PN számát (és fújd ki a ventit, mert nagyon poros)
[ Szerkesztve ]
HP notebookok és ALL-IN-ONE PC-k kedvező áron, gyártói garanciával, számlával. ÚJ gépek a HP RENEW programból, hivatalosan forgalmazva.
-
DrDobos
őstag
válasz SeniorTilla #54497 üzenetére
Értem, bocsi a tudatlanságomért PN szám: 396Q4EA#AKC
Samsung Galaxy A55 5G
-
HARDVERAPRÓD
válasz SeniorTilla #54497 üzenetére
Ez nem az ő gépe…
-
renasava
csendes tag
Sziasztok!
Ez mennyire jó vétel jelenleg?
https://www.notebook.hu/hp-250-g8-4k814ea
Mindenhol jóval drágább az árukereső szerint, olyan helyet pedig nem találtam, ahol a régi laptopomat is beszámítanák.Otthoni használatra lenne, semmi játék, csak böngészés.
Jelenleg egy HP250 G5 laptopom van, az igényeimnek idáig megfelelt.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bobb2
újonc
(rögzített hozzászólás)
Sziasztok!
Szeptemberben vettem egy laptopot. Hp 15s-fq5011nh.
Amióta bekapcsoltam a proci venti iszonyú hangos.
Amikor bekapcsolom a gépet hangja sincsen, mintha nem is lenne benne venti.
Majd amikor elkezdem használni, pl megnyitom az operát, a venti sebessége össze-vissza kezd változni. Van hogy kimaxolja magát egy pár percre, és utána visszamegy nullára. Elvittem megnézetni, a fickó frissítette a bioszt meg a drivereket és azt mondta hogy jó lesz, és hogy nem vesz rajta semmi furát észre. De amikor hazahoztam ugyanúgy megbolondult a venti pár perc után. Szinte semmi megterhelés alatt is hangos. Szerintem csak egy hibás hőmérséklet érzékelő lehet. Szerintetek mi lehet a baj?
Köszi.
Hirdetés
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
- 7320 2-in-1 27% 13" FHD+ IPS érintő i7-1180G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Latitude 5290 2-in-1 12.3" FHD IPS érintő i5-8250U 8GB 256GB ujjlolv 4G LTE gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest