Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Graphics
Jómunkásember
G25-tel még mindig nincs meg a késztetés.
Akkor már inkabb egy Redmi 10C vagy 12C.
[ Szerkesztve ]
Keresek SATAFIRM S11 hibás SSD-ket.
-
janeszgol
félisten
Ennyiért ez megvásárolható nyugodtan. Éppen azt néztem, hogy az általános minőség nem csak a kijelzőknél, hanem a kameránál is bőven nőtt. Kamerában pl egy A5 2017 sem jobb (sőt!).
A kijelző vállalható, az SoC a HD felbontás mellé vállalható. Ram ok, kamera ok, akku ok.
Nyugodtan meg lehet venni. -
Újabb plecsni kéretik: elfogadható.
-
mégegyvki
kezdő
Ez kukázható a Moto G32 mellett!
Most rendeltem családtagnak 6/128 verziót vörösben 60900;-ért nem sarki gsm boltból!Oneplus Nord CE 5G.Alldocube iPlay50.KODAK PixPro AZ652
-
janeszgol
félisten
válasz
Jack Hunter #3 üzenetére
Az tényleg illik rá.
-
szs85
tag
Most (2023 május vége) az Emagnál van 50e alatt Moto E40, Moto G22 (Mediatek G37).
Moto G31 57e-ért (Mt G85)
Moto G32 6/128 60e-ért (Snapi 680).És csak az Emag-ra néztem rá.
Köszönöm a tesztet, én szeretem nézni hogy a belépő kategóriában mit nyújtanak a gyártók, mert sok vásárlónak ebből az árszegmensből lesz benyomása egy márkáról.
-
Hallosz
senior tag
Ilyen is kell a piacra, nem szükséges top mobil mindenki kezébe.
Mert lakni, muszáj.
-
maczera
aktív tag
A 6,5 hüvelykes képernyőhöz a 720 x 1600 pixeles felbontást kissé aránytalannak érzem.
-
Coleman.B
kezdő
Úgy gondolom, a maga helyén kezelve (azaz a belépő kategóriában) nem is rossz.
iPhone 13/128 GB/Midnight ¶ Mercedes Benz W124 200D (1987)
-
MarciKING24
tag
Nekem is pont ez lett volna a kérdésem, hogy ebben a kategóriában a nagy kedvencem ellen a Moto E40nel szemben ez mit mutat?!
Straight outta Compton
-
kbyte1024
addikt
Sokan írjátok, hogy a kategóriában ez jó pedig nem! Azt kéne megerteni, hogy a kaka az kaka marad. Függetlenül az árátol, ráadásul írták hogy van jobb ennél. Ez már régen is sz...r volt és most még aztán végképp az.Senki nem mondta hogy csúcs telot kell mindenkinek de ez....
[ Szerkesztve ]
Poco X4 GT
-
bteebi
addikt
válasz
Jack Hunter #3 üzenetére
Amúgy jó ötlet. Vagy lehetne akár olyan is, hogy "Végül is", "Jobb híján..."
Cancel all my meetings. Someone is wrong on the Internet.
-
vilmose33
senior tag
Köszönöm a tesztet.
A jövő most van
-
kbyte1024
addikt
válasz
Pro Koryak #20 üzenetére
Hagyd ra
neki minden jó ami olcsó ezt már megfigyeltem. Használja ezeket a telokat egészséggel még 2030-ba is.Pont!
[ Szerkesztve ]
Poco X4 GT
-
janeszgol
félisten
válasz
Pro Koryak #20 üzenetére
55 ezer ft. Ennyiért már ne várj sokkal többet. Elmúltak azok a idők, lapozni is kellene a naptárat, illetve néha kinyitni a híreket.
Ott a Moto E40, meg a Redmi 10C és 12C. Hardveresen jobbak? Jobbak. Kijelzőben? Nem jobbak. Kamerában? Jóval gyengébbek.
-
bteebi
addikt
Ehelyett sokkal inkább vennék használtan egy valamivel normálisabb telefont ugyanennyiért... mondjuk egy Samut vagy egy Sziamiaút. Nyilván egy használt telefon sem lesz "hibátlan", fizikailag biztosan nem (tutira nem lesz valóban karcmentes), de persze kinek mi a fontos. Telefonálásra, meg nagyon alap dolgokra ez is jó. Akinek meg nem elég, az pengessen ki minimum háromszor, de akár öt-hat-hétszer ennyit egy "jó" telefonra.
Cancel all my meetings. Someone is wrong on the Internet.
-
Insanati
újonc
Lehet tudni, hogy idehaza/Európában az NFC-s vagy az NFC nélküli modell kapható? Csak mert sehol sem látom feltüntetve a pontos modellszámot. Fontos szempont volna az NFC annak, akinek venném, illetve nem igazán szeretne átszokni az EMUI-tól radikálisan eltérő rendszerre.
-
Pro Koryak
addikt
válasz
janeszgol #25 üzenetére
Adj hozzá ~10e-et: redmi note 10, redmi note 9, körberöhögik ezt.
Ha megvan már az 55e-ed, akkor gyűjts még 3 hétig és vegyél ilyet vagy hasonlót.
Mert ezzel a telóval csak szopol majd.Ez meg még olcsóbb is redmi 10
-
janeszgol
félisten
válasz
Pro Koryak #35 üzenetére
A Note 10 jó telefon.
A Note 9 elmegy, a Redmi 10 elmegy. De jobbak, mint ez a Honor. -
lujo10
aktív tag
Köszönöm a tesztet
Immáron most már van ilyen is, biztosan van ennél jobb, olcsóbb, kicsivel többért nagyobb tudású....., de ez mindig is így volt/lesz. Hát ez vanEgy igazi férfi Internet Explorer-t használ -> Kaland, veszély, kockázat. (Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: "Köszönöm Uram, hogy legalább nem hullámzik!") Navigare necesse est, vivere non est necesse. Ja és Széles Utat!!!
-
Coleman.B
kezdő
Ott a pont, bár ilyenkor szokott előkerülni az az érvelés, hogy „a jótállás úgysem számít semmit”.
Nekem pl fontos és a vásárlást befolyásoló szempont, de itt a fórumon is láttam már nem egy beszélgetést arról, hogy másoknak pedig abszolút érdektelen…
[ Szerkesztve ]
iPhone 13/128 GB/Midnight ¶ Mercedes Benz W124 200D (1987)
-
hardver1985
tag
720 x 1600 képfelbontás eddig olvastam el elég is volt.
Megbízhatóságom: 133 pozitív
-
camelferr
senior tag
válasz
hardver1985 #46 üzenetére
A Redmi4X 720x1280 pixeles, egy 70x140mm-es (kicsi, kézreálló) házban, kávák nélkül 62x110mm-es kijelzővel.
A tűélestől az is messze van, de elviselhető/megszokható/használható.Ez a tepsi viszont fel sem merül nálam (pedig elég nagy kezem van a 191 centimhez). Nem tudom miért kell tolni ezt a kötelező kétkezes használatot az összes telefonnál. A fő piacukon, Kínában még kisebb az átlagemberek keze.
Fear kills more dreams than failure ever will
-
janeszgol
félisten
válasz
camelferr #47 üzenetére
Ezen én is gondolkoztam. Én még sokáig a kis telefonok "élharcosa" voltam, de már elfogadtam a telefonok méreteit. Pedig ott van pl az XZ2c. Nekem van kettő is belőle, állati kényelmes telefon. Sajnálom, hogy nem a Galaxy S8 idejében terjedtek el ezek a gyorstöltési technikák. Ketté szedni az akkut vagy három felé, mondjuk 3x 1000 mAh, azt sokkal gyorsabban fel lehetne tölteni és akkor nem sok embert érdekelne, hogy csak 3000-3500 akkus telóink vannak.
Sajnos az akkugyártók későn ébredtek, a telefonos cégek meg nem erre fektették a hangsúlyt, hanem elsőnek megnőttek a kijelzők és aprádonként nőttek az akkukapacitások, míg elértük azt, hogy ma az 5000 mAh egy tök belé méret.
A gyorstöltés meg (nálam a 20W nem gyors, hanem a 60-80W az, bár a 3000-3500 mAh-s akkuhoz elég lenne a 40-50W is) később kezdett elterjedni, fejlődni.[ Szerkesztve ]
-
BiP
nagyúr
Ha már bíró uras szójáték: hogy kell ejteni a márka nevét? your honor mintájára angolul, vagy magyaros kiejtés szerint h-val?
-
Új hozzászólás Aktív témák
ma Pár hónappal a start után kifejezetten jó ajánlat lett a Honor belépője.
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- Google Pixel 7 PRO 128gb - Granciális - Új (csomagolás bontott), Újszerű, Használt - Beszámítás ok
- BONTATLAN, ÚJ IPHONE-OK A LEGJOBB ÁRON
- iPhone 11 64GB gyári független megkímélt 2025.03.05. gyártói garancia MM vásárlás!
- Motorola Edge Neo 5G - 8/128GB - Very Peri hibátlan 2 év garancia!
- Samsung Galaxy S21 Ultra 5G független 12GB / 256GB
- iPhone 12 Pro 128gb Space Gray 89% aksi
- SUPER Akció BONTATLAN Új Iphone SE3 2022 128GB Fügettlen 1 év Apple Deák Térnél AZONNAL ÁTVEHETŐ
- Apple iPhone SE 2 2020 (6 hónap garancia, új/100%-os akkumulátor, gyárilag független, fekete)
- Apple iPhone 12 Pro 128 GB (független, 6 hónap garancia, kiváló állapot)
Állásajánlatok
Cég: Servergarden Kft
Város: Budapest
Cég: Sessionbase Kft.
Város: Budapest