Hirdetés
-
PROHARDVER!
Honda topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
FrankMonzano
őstag
Sziasztok! A 7gen civicbol 900-1m korul vannak jok? Illetve ezek mennyire rohadnak az elodokhoz kepest? Mik azok a hibak,amik jellemzoek a facelift elotte 7genre? 1.6-ost szeretnek ebbol, maximum 900 vagy 1m kornyeken!
-
FrankMonzano
őstag
-
FrankMonzano
őstag
válasz FrankMonzano #30697 üzenetére
-
FrankMonzano
őstag
válasz DeathAdder #30699 üzenetére
Elverzett mar a helyesirason az elejen ? Nehez 1.6-ot kifogni, csak neppernel van kb...
[ Szerkesztve ]
-
-
FrankMonzano
őstag
válasz FrankMonzano #30708 üzenetére
bazz most nezem ez 2013-as hirdetes .
-
FrankMonzano
őstag
válasz !Overdose! #30729 üzenetére
Hihetetlen. 1 misi korul tenyleg nincsen ertelmes 7gen honda... hova tuntek??
Szerk : Bocs, kozosbe szantam az iromanyt.
[ Szerkesztve ]
-
FrankMonzano
őstag
-
FrankMonzano
őstag
Megneztem ma a hahu-s hondat, amit kitettem ide. Eleg sok helyen meg volt nyomva, a kormany helyenkent foszlott (139e km??), es rohadt a motorhazteto pereme a szigeteles alatt. Ennyire rohadnak meg a 7gen hondak is? Az alvaz meg kitudja milyen lehetett...
-
FrankMonzano
őstag
http://m.hasznaltauto.hu/auto/honda/civic/honda_civic_1.4i_ls-8565066
ez milyen szerintetek?
-
FrankMonzano
őstag
Civic 1.4 mi a velemeny errol? A tobbihez kepest olcso, ez kicsit fura.
-
FrankMonzano
őstag
Sziasztok! Mennyire erdemes a 7. generacios civicbol a facelift elottire ranezni? Kb. 9korul vennek autot, a facelift utaniak meg kb 1.2 millatol indulnak.
-
FrankMonzano
őstag
Sziasztok! Meghalt sajnos az ismerosi korben egy oregur, aki egy honda jazz-t hajtott, igy elado lett. Az arat meg nem tudjuk. 2004 koruli, nagyon megkimelt, garazsban tartott, keves km. Szalonbol vasaroltak, o volt az elso tulaj. Olvasgattam itt a topikban is az autorol meg tobb helyen, altalaban dicserik. 7gen civic-et szerettem volna, de ez is felkeltette az erdrklodesemet. Mennyire fapadosak ezek a jazzek mondjuk egy 7gen civic-hez kepest?
[ Szerkesztve ]
-
FrankMonzano
őstag
Fura dolgokat figyeltem meg a haszntauton. Pl. egyszer neztem egy 7gen civic sedant 95e km-rel. 1-2 napig fent volt aztan le is kerult a hirdetes (gondolva azt, hogy jo a gep es egybol rarepultek). Nezem a hahu-t, megint fent van a gep, de kep nelkul, pedig ez regebben volt 1-2 honapja. Ezt mar tapasztaltam egy olyan autonal is, amit szemelyesen is megnezted, de egy roncs volt. Lekerult, majd ra x idore ujra felrakta, bar o kepekkel.
[ Szerkesztve ]
-
FrankMonzano
őstag
Sziasztok. A 6gen honda mennyire strapabiro auto? Futarkodnek is vele, most egy stift van nalam kolcsonben, de ilyet semmikeppen sem szeretnek :d. Olyan auto kell, amivel munkan kivul is valamennyire joerzessel szallok be, de ugyanakkor megbizhato. 1.4 6gen civic milyen alternativa lenne?
-
FrankMonzano
őstag
-
FrankMonzano
őstag
válasz tboy93 #34194 üzenetére
Akkor jo, ezek szerint joparan el vannak szallva az arakkal. 1.4-1.6 facelift elotti 7genek porognek jopar embernel 1.1-1.3 korul...
Ugynezki kitolodik szeptemberre az autovasarlas, ismet a honda jott a kepbe. Nem merem bevallalni a 4-es golfot, de ez meg valtozhat . Corolla,G4, Honda 7gen kozott vacillalok, bar a corolla a legrutabb es puritanabb a 3 kozul, igy az elegge hatraszorult.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A nem szakmai témák megvitatására: Honda OFF topik
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest